Падна забраната за онлайн спортни залагания?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Падна забраната за онлайн спортни залагания?

Мнениеот dreben23 » 22 фев 2014 00:42

Олеле боже, след като ройнах веднъж доставчика ми за нета, че нямам достъп до ефбета ми го пуснаха и сега като се логнах искат да попълвам егн или лична карта, че имало промени в българското законодателство, при положение, че им е изпращана при първоначалната регистрация! Абе я да си... не ми пука дали бачкат или не тия измамници, егн и лична карта няма да им дам никога! Не и втори път! Препоръчвам ви и вие да не го правите, никакви залози онлайн!
Номер на лична карта искат да им напиша, хехе, големи играчи са, ама и хакерите това и чекат-електронни подписчета или лични карти и простотии и хоп, и в началото на следващата година ще ти дойдат и писъмца за данък, те хората за малоумни ли ги мислят бе? :mrgreen:

Интересно какви ли са промените в законодателството, някой ако е чул нещо да сподели. :)
Защо ще искат втори път лични данни, да не би да са вързали сайта към данъчно? :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 22 фев 2014 00:51

W84me написа:
dunavfc написа:Не мога да преценя дали този закон или закона за пускането на фарове през денят е по глупав и безсмислен....
Който му се играе ще влезе чрез прокси сървър или ще ползва услугите на десетките сайтове,които ти дават чуждо IP и забраната е премахната.

Питай твоя вожд защо го направи, макар че на всички хора с 2 грама мозък им е ясно! Иначе щом за теб пускането на фаровете през деня е глупост, значи наистина си много прост!

И аз твърдя че закона за фаровете през деня е глупост. Значи ни е сме прости а ти си много ама много убав :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 фев 2014 00:56

Pokerstars получи лиценз от ДКХ
ОТ ADMIN – 19.02.2014
ПУБЛИКУВАНО В: ПОКЕР

Един от най-големите онлайн покер сайтове в света Pokerstars получи лиценз да оперира в България, съгласно решение от вчерашното заседание на Държавната комисия по хазарта. Както е известно, Pokerstars е един от общо двата чужди хазартни оператора, които кандидатстваха за лиценз пред ДКХ. Все още няма развитие около другия желаещ да събира легално залози от българи – .. За сметка на това комисията не пропусна да добави още няколко домейна в т.нар. „черен списък“, включително и поредния мирър на bet365 sportgiochi365.com.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2014 01:05

W84me написа:
dunavfc написа:Не мога да преценя дали този закон или закона за пускането на фарове през денят е по глупав и безсмислен....
Който му се играе ще влезе чрез прокси сървър или ще ползва услугите на десетките сайтове,които ти дават чуждо IP и забраната е премахната.

Питай твоя вожд защо го направи, макар че на всички хора с 2 грама мозък им е ясно! Иначе щом за теб пускането на фаровете през деня е глупост, значи наистина си много прост!

Здравей приятелю,изгуби ми се нещо от погледа,почнах да се притеснявам ;) Ти като един виден представител на интелигенцията у нас би ли ми обяснил,какъв е смисъла от фаровете през денят,например на 19 юли в 12 часа при ясно,изгарящо слънце ?

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 22 фев 2014 01:12

Аз пък мисля, че фаровете не са простотия :) мързи ме да обяснявам защо

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2014 01:17

Едно изречение е достатъчно,стига да не е някоя грандиозна простотия....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2014 01:52

dunavfc написа:Здравей приятелю,изгуби ми се нещо от погледа,почнах да се притеснявам ;) Ти като един виден представител на интелигенцията у нас би ли ми обяснил,какъв е смисъла от фаровете през денят,например на 19 юли в 12 часа при ясно,изгарящо слънце ?

Пишлеменце, ти колко пъти си карал кола, че да даваш мнение? Точно на 19ти юли в 12 часа на обяд фаровете се виждат много ясно, но ти няма как да го знаеш това, щото още караш лагерната количка по баирите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2014 02:07

W84me написа:
dunavfc написа:Здравей приятелю,изгуби ми се нещо от погледа,почнах да се притеснявам ;) Ти като един виден представител на интелигенцията у нас би ли ми обяснил,какъв е смисъла от фаровете през денят,например на 19 юли в 12 часа при ясно,изгарящо слънце ?

Пишлеменце, ти колко пъти си карал кола, че да даваш мнение? Точно на 19ти юли в 12 часа на обяд фаровете се виждат много ясно, но ти няма как да го знаеш това, щото още караш лагерната количка по баирите...

Нищожество....Работата ми изисква движението с кола всеки ден,айде да даваш акъл на някой друг ? Няма по безсмислено нещо от фаровете през денят,затова и не можеш да кажеш нито една причина,която да оправдава пускането им. Човек,който не вижда нормално колите през денят и затова са му нужни фарове да слиза моментално от колата си и да си купи карта за тролей.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 фев 2014 09:50

ми тоя закон не работи защо умишлено направен да не работи ако вместо итернет фирмите бяха задължили банките да не правят преводи да видиш колко бързо щяха да се наредят за лицензи тия фирми
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
zaho_baho
Контакти:

Мнениеот zaho_baho » 22 фев 2014 10:09

Не е паднала забраната.Просто твоят интернет доставчик те пуска да отваряш адреса .Ще го оправят, не бой се.
НЕ на "Lafka"!

Върни се в “Свободна зона”