Фрамацефт. фирми плащат на шефове на пациентски организации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фрамацефт. фирми плащат на шефове на пациентски организации
Верно ли, бе
Това го знам отдавна, имам роднина, която работи в една от тези организации и какво да ви кажа ... То не са дарения, то не са семинари, то не са екскурзиики
После "препоръчано от еди-коя си пациентска организация" - е как да не е

Леевски, оле
Re: Фрамацефт. фирми плащат на шефове на пациентски организации
Robbery написа:То по тая логика не трябва да ядем риба, домати, червени чушки, сирене и т.н. Тези съставки съдържат въпросните "токсини", които са толкова вредни за човека и то в по вредно количество.
Като цяло споделям мнението, че лекарствата са по-малкото зло, но като говорим за нещо поне трябва да се придържаме към фактите.
А пък Глyтамата (МНГ) го изкараха и невротоксичен и то без дори да може да мине през кръвно-мозъчната-бариера. А него специално го има и в майчиното мляко.
Ако трябва нещо да ни възмущава, то това е, че се предписват лекарства като Риталин на малки деца.
Аз съм спрял да ям тези неща, които си казал, защото всичките са боклуци. Търся си чиста храна. Спрял съм лекарствата, защото се предпазвам от болести. Това е най-важното,а ако се разболея ползвам хомеопатични методи. Не съм се ваксинирал от години и съм напълно здрав.