Истината освобождава!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Истината освобождава!

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2014 17:13

meteorit написа:
gugushito написа:ТИ СИ БОЛЕН.... НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ЗА ТАКИВА ИДИОТЩИНИ ЩЕ СТРАДАШ , АКО ОТИДЕШ В НЯКОЯ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЩЕ ТИ СЕ ЗАРАДВАТ,АМА НА ТЯХ ТОЛКОВА ИМ Е АКЪЛА !!! ИНТЕРЕСНО МИ Е ЗАЩО НЕ Е ЗАТВОРЕНА ТЕМА,КОЯТО Е ЯВНО АНТИСЕМИТСКА И ПРОВОКАТИВНА ???

На всички слабоинтелигентни индивиди, главният им довод при политически спорове е "ТОЙ Е НАЦИСТ, ТОВА Е ПОДСЪДНО!".

Ти си толкова високоинтелигентен, че чак ме е страх да те срещна в тъмното :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 04 фев 2014 17:15

Станко, темата е добра и интересна, само вместо последното ти изречение можеше да добавиш нещо твое авторско. Както и да е, моето мислене съвпада почти изцяло с автора на текста , нищо че има леки фактологични разминавания, но не е фатално. Най много доказателства има за това че евреи стоят за убийството на Кенеди, но тъй като непрекъснато изчезват всякакви хора които работят по разкриването му делото ще остане забатачено в някаква папка. Преди години бях чел една книга за великия Никола Тесла. Човекът е направил система т.е. мрежа от предаватели така че да може човечеството да захранва ел. уредите си от електричеството което съдържа във въздуха. Единствения проблем това да не успее да стигне до хората , е изказването на спонсориралият го банкер : "Аз къде ще сложа електромерите" ??? След това е ясно от тук на сетне какво се случва. Въпросният му спонсор е J.P.Morgan. Това е само един случай, а те са хиляди само през последните 100 години. Другото дразнещо нещо са банките. Аз не съм запознат с банковото дело, затова не твърдя че съм прав обаче факта че когато някоя банка е на път да фалира, "едни хора" карат държавите си да ги спасяват. Е ако трябва да спасяват всички частни фирми и предприятия , къде му е края ? И защо банките трябва да бъдат спасявани с държавни пари, ами просто ад фалират и ако някой иска да ги купи, да ги купи ако не да последват съдбата на всяко едно не работещо предприятие. Като гледам държавите които се отърваха от МВФ и СБ, нищо лошо не се случва, ами напротив. Ясно е че някой няма да позволи това да се случи, защото става въпрос за много пари. Щом в една бедна България банките са спечелили над 550 МИЛИОНА лева за 2013 година, за какви суми ли става въпрос на запад и оттатък океана ?

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 04 фев 2014 17:15

Освен Кенеди така наречените интернационални банкери Ротшилд убиха и Линкълн ,както и се опитаха да убият Андрю Джаксън. Интересно ,че през няколко десетилетия САЩ наистина избират президент ,който не е марионетка и наистина му пука за американския народ и неговите интереси.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2014 17:17

Кашчей написа:Станко, това е форум, а не блог!
Дано разбираш какво ти казвам!

С кое от написаното не си съгласен :roll:

П.П. Нали знаеш че някой път ще ти го напомня :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2014 17:21

CTAHKO написа:
Кашчей написа:Станко, това е форум, а не блог!
Дано разбираш какво ти казвам!

С кое от написаното не си съгласен :roll:

П.П. Нали знаеш че някой път ще ти го напомня :lol:

В блог си пиши, ако искаш и "Война и мир" всички томове. Във форум такъв тип теми са досадни. Ти не задаваш въпрос, а копи-пейст някакво инфо от нета, което е досадно дълго за четене.

Само не си писал досега, че евреите са виновни за изчезването на динозаврите, саблезъбите котки и мамутите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 фев 2014 17:23

Левски_с_дубъла написа:Освен Кенеди така наречените интернационални банкери Ротшилд убиха и Линкълн ,както и се опитаха да убият Андрю Джаксън. Интересно ,че през няколко десетилетия САЩ наистина избират президент ,който не е марионетка и наистина му пука за американския народ и неговите интереси.

Андрю Джаксън като го питат кое е най-голямото му постижение той казва "Аз убих банките".

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 фев 2014 17:28

Истината е че Американците си живеят много добре и това им зтваря пътя към истинското виждане за нещата ! И аз да бях американец квартала да ми е чист, асфатиран, да имам 4-5 деца, общия доход на семейството на месец да ми е 4-5 хиляди долара, да си ям на корем, страната ми да е номер едно, въобще нямаше да ми пука за такива неща.И за това умишлено САЩ е конструктирана като страна с много висок стандарт.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2014 17:28

Alexx написа:
Левски_с_дубъла написа:Освен Кенеди така наречените интернационални банкери Ротшилд убиха и Линкълн ,както и се опитаха да убият Андрю Джаксън. Интересно ,че през няколко десетилетия САЩ наистина избират президент ,който не е марионетка и наистина му пука за американския народ и неговите интереси.

Андрю Джаксън като го питат кое е най-голямото му постижение той казва "Аз убих банките".

А някой запознат ли е как умира Никола Николов (авторът на книгите "Световната конспирация","Новият ред", "Тайните протоколи") :?:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 фев 2014 17:30

Ne, но Никола Николов жива доста години. Доколкото си спомням.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2014 17:34

Alexx написа:Ne, но Никола Николов жива доста години. Доколкото си спомням.

Тровят го. Племенникът му също го убиват 8-) Дали е съвпадение...едва ли 8-)
[offtopic]„Никола Маринов Николов е български общественик, писател емигрант, политолог. Роден на 30 юли 1920 г. в гр. Видин. Завършва френския колеж в София.
През 1944 г. участва във Втората св. война като артилерийски офицер и е награден с два ордена за храброст.
След завръщането му от фронта (1945 г.) е репресиран (въдворен е в Дупница, Радомир, Дирекция на милицията) и попада във Военния затвор в София.
През 1945 г. е приет в Медицинския факултет на Софийския университет, където учи четири години, след което е принуден да напусне.
По политически причини е задържан във Видинския, Врачанския и Плевенския затвор, преминава и през лагера "Богданов дол".
Изселен е със семейството си в с. Йордан Йовково, Добричко.
От 1969 г. се установява постоянно местожителство в САЩ. Завършва Портландския щатски университет /Орегон/, със специалности "Централни Европейски науки" и "Изкуство". Завършва успешно университетските курсове по политически науки на професор Франк Мънк, преподавател в Сидней /Австралия/, Флорида и Портландсия щатски университет.
Книгите му "Тайните протоколи" "Четиредесетте безотговорни дни" 1944 "Светът под микроскоп" "Световната конспирация" I и II част, "Новият ред" и "Маските на величията" са преведени на френски, немски, испански, английски, руски, индийски, арабски и турски език.
Никола М. Николов умира при неизяснени обстоятелства през 1997 г., вероятно отровен.”
А сега нещо от моите спомени.
Беше през 2002 година, ако не ме лъже паметта. Събрахме се на Мадара, приятели и съмишленици. Присъстваше и Здравко Даскалов, племенник на Николов, мой добър приятел. И там, пред хижата седнахме на една маса за по бира. От дума на дума попитах Здравко как точно е починал вуйчо му. Здравко отговори без заобикалки: - „Отровиха го”. Ще се опитам по памет да преразкажа.
Николов и съпругата му седели в хола на своето софийско жилище и си говорели. По едно време Николов спрял да отговаря, а от очите му потекли сълзи. Съпругата му веднага се обажда на техен познат лекар във Военномедицинска академия и го откарали в болницата. На сутринта й съобщили, че е починал. Инсулт.
- Толкова ли не можахте да спасите моя Кольо – рекла жената.
- Ние от инсулта щяхме да го спасим, но не беше само това. Той вече нямаше бъбреци – отговорил лекарят. - Отровили са го.
Каква е предисторията? Около месец преди това в дома на Николов пристига някаква жена. Представя се за негова почитателка. И тъй като той боледувал, „почитателката” му донесла буркан с акациев мед, да се възстанови по-бързо. Възстановила го, завинаги.
Заради този свой разказ Здравко Даскалов плати с живота си. В самия център на София, в началото на бул. „Дондуков” когато пресичал, той бил прегазен от две коли, една след друга. Може би нещастна случайност? Може би, ама надали. Просто защото шофьорите и на двата автомобила и до днес са неизвестни. Също както до днес са „неизвестни” и побойниците, пребили проф. Янко Янков пред самата Съдебна палата.
Та това е нашата бандитска България. Територия, управлявана от бандити. Територия, в която безнаказано биват убивани световно известни учени. Където всеки всекиго може да пребие или убие и да остане неизвестен. Да остане безнаказан. Това е нашият бандитски свят, управляван от глобалистите, от слугите на Княза на този свят, както Христос нарича Сатаната. Убийствата и терорът стават все по-брутални, все по-нагли.[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”