MaRTo1233 написа:За лекарства да ги дадат...
Амин!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MaRTo1233 написа:За лекарства да ги дадат...
1982 написа:galin56 написа:Депутатската заплата по закон си е равна на 3 средни заплати за страната изчислени от НСИ. Расте средната заплата за страната растат и заплатите им, нормално и е честно според мен.
Кое е честно бе, заплатите им и без това са по над 2 000 лева, отделно участват и в различни комисии, където също получават още пари. И сега изведнъж им скача с още цели 354 лева .....
galin56 написа:1982 написа:galin56 написа:Депутатската заплата по закон си е равна на 3 средни заплати за страната изчислени от НСИ. Расте средната заплата за страната растат и заплатите им, нормално и е честно според мен.
Кое е честно бе, заплатите им и без това са по над 2 000 лева, отделно участват и в различни комисии, където също получават още пари. И сега изведнъж им скача с още цели 354 лева .....
Е ти колко искаш да взима един депутат, минималната ли , колкото взимат циганките дето метат площадите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
galin56 написа:1982 написа:galin56 написа:Депутатската заплата по закон си е равна на 3 средни заплати за страната изчислени от НСИ. Расте средната заплата за страната растат и заплатите им, нормално и е честно според мен.
Е ти колко искаш да взима един депутат, минималната ли , колкото взимат циганките дето метат площадите.
Vict0ry написа:galin56 написа:1982 написа:galin56 написа:Депутатската заплата по закон си е равна на 3 средни заплати за страната изчислени от НСИ. Расте средната заплата за страната растат и заплатите им, нормално и е честно според мен.
Не не трябва да взимат колкото циганите!Все пак циганите вършат някаква работа!
1982 написа:galin56 написа:1982 написа:galin56 написа:Депутатската заплата по закон си е равна на 3 средни заплати за страната изчислени от НСИ. Расте средната заплата за страната растат и заплатите им, нормално и е честно според мен.
Че сега малко ли вземат ??! Две хиляди сто и нещо плюс комисиите ...... някои депутати и по 3-4 хиляди си докарват.
И сега изведнъж, оп, още 354 лева повишение. Не е ли малко множко за мизерстваща страна като България ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз знам, че законът е такъв, но въобще не е справедлив. Виж докъде докараха България, според теб заслужават ли такива тлъсти заплати ??
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 7 госта