Red_Pride написа:Да не са от една школа със д-р Радева
Д-р Пауло Убиратан: В никакъв случай не спирайте алкохола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TEDIMAR99
- Контакти:
Re: Д-р Пауло Убиратан: В никакъв случай не спирайте алкохола
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Ами не го спирайте и пътят ви към ада е начертан 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- anihilator
- Контакти:
Оффф а дано ама надали
- Син до гроб_
- Контакти:
Великан! Пауло Убиратан-президент!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Балкански Орел написа:Еми за всичко е прав.Защо мъжете умират по-рано от жените (грубо) ? Защото повечето префесии на мъжете са физически, дали ще се натоварваш физически в фитнеса или като вдигаш кофите с цимент на строежа няма никаква разлика.Тичайте си за здраве и за нормална фигура, другото е дрънканици.Също така гледайте да приемате колкото може по-малко лекарства и когато имате някакви проблеми търсете натурални решения.
(Тази статия си я вкарвам в един текстов документ и опровегравам всички откачалки.)
Вярно е, че жените живеят повече но това няма нищо общо с професиите.
А относно темата, напомня ми на един виц:
Доктора:
-Трябва да ходите повече.
Пациента:
-Кога? Преди или след като разнеса пощата?
Това за косатките ме утрепа.. Трябва да спра да ги чета тези простотии, че ще взема да им повярвам.
- milen.hristov
- Контакти:
stefani написа:Ами не го спирайте и пътят ви към ада е начертан
Ако Батето е там, нямам нищо против.
- milen.hristov
- Контакти:
Не бих спрял бирата, по-добре по-къс живот, отколкото дълъг но без любимата
Това са глупости! На тоя логиката е: да си качим холестерола до 10-15( при норма5-6), кръвното до 180/120, да ни атрофират мускулите до степен като пръднеш, да си с мускулна треска, пък после-чекай да не умрем!
Така не става. Трябва си от всичко. Аз не се вживявам особено, но на ден 30 лицеви, 30 клякания, 30 коремни преси и 10 минути с гиричките са ми доволно. Ако и походя 2-3 км, още по-добре. Спазвам двата големи поста, в останалото време ям всичко. За утре програмата е кървавица с киселозеле в гювеч. Нека да е зле!
Виж, за алкохола съм съгласен. 250 г ракийца на ден( или бутилка вино) си е таман! С мезе!
Така не става. Трябва си от всичко. Аз не се вживявам особено, но на ден 30 лицеви, 30 клякания, 30 коремни преси и 10 минути с гиричките са ми доволно. Ако и походя 2-3 км, още по-добре. Спазвам двата големи поста, в останалото време ям всичко. За утре програмата е кървавица с киселозеле в гювеч. Нека да е зле!
Виж, за алкохола съм съгласен. 250 г ракийца на ден( или бутилка вино) си е таман! С мезе!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- mad butcher
- Контакти:
sin4ec написа:Това са глупости! На тоя логиката е: да си качим холестерола до 10-15( при норма5-6), кръвното до 180/120, да ни атрофират мускулите до степен като пръднеш, да си с мускулна треска, пък после-чекай да не умрем!
Ти го каза с други думи,демек по твоему
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
milen.hristov написа:Не бих спрял бирата, по-добре по-къс живот, отколкото дълъг но без любимата
Като повишиш стойностите на пикочната киселина и развиеш подагра бързо ще я спреш.И аз като теб бях любител и пиех всеки ден по 2-3 бири.Но в един прекрасен ден започнаха да ми се възпаляват пръстите на краката и като си изследвах нивото на пикочна киселина се установи,че съм развил подагра.А тя се развива именно от бирата.Откакто я спрях нямам болки-позволявам си друг алкохол,но не и бира.