7 добри качества на всяка зодия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: 7 добри качества на всяка зодия

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 яну 2014 01:55

Имам наблюдения върху зодиите лъв и дева.Аз съм типичен представител на везни.Големият ми син е дева,малкият и съпругата ми са зодия лъв.Преди години си купих книга на тая тема, от ацтеките.Знаете ли колко истини има.Не съм вярващ, но се учудих.В първата стотица на Форбс за богати хора 60 процента са деви,дори и в България е така.Рак и скорпион също са бизнес зодии,за сметка на двойствените риби,близнаци везни.Тях ги търсете сред интелектуалци,артисти,певци.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 24 яну 2014 03:13

По принцип в астрологията има доста верни неща, но не и в разни хороскопчета по вестници, писани от момчето, носещо кафе, колкото да се запълни колонката на страницата.
Не е коректно да се генерализира и всички представители на дадена зодия да бъдат носители на дадени общи качества.
Да, някои прилики все пак има, поне по мои наблюдения.
Аз съм представителка на Везните, като най-често ни описват като очарователни, сантиментални, артистични и естети, които обаче могат да са болезнено колебливи и нерешителни и буквално да ти скъсат нервите, чудейки се 2 часа какво да изберат в ресторанта или магазина. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 24 яну 2014 20:01

И аз да похваля моята зодия водолей,много даровити хора,индивидуалисти,чудаци и малко отнесени,обичат да влязат в спор не толкова да обидят някого ,колкото да покажат интелект и знания повече от останалите с което изглежда понякога дразнят, особено царствената зодия лъв,пълна несъвместимост със зодия лъв, и жени и мъже.Дано някога имаме водолей за управленец начело на държавата,добри ръководители идеалисти и много важно умни. А за колежката зодия Везни от по горе това наистина е вярно за нейната зодия ,имал съм няколко пъти сериозни връзки с представителки от зодия Везни наистина са много очарователни, мили,симпатяги,тактични, леко шавливи но с финес ,изобщо винаги добре съм се чувствал в тяхната компания,но и наистина страшно колебаещи се ,не могат да вземат решение веднага почти за всяко нещо.Най-добри приятелства , връзки,и добри впечатления съм имал със зодиите Дева-много добри търговци , приятели,големи майтапчии ,парите ги обичат , също много добре си комуникирам с Везни и Стрелец,изглежда има някаква доза истина все пак кой от каква зодия е като цяло,защото всеки човек си е уникат сам по себе си.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 25 яну 2014 02:11

grasiani написа:А за колежката зодия Везни от по горе това наистина е вярно за нейната зодия ,имал съм няколко пъти сериозни връзки с представителки от зодия Везни наистина са много очарователни, мили,симпатяги,тактични, леко шавливи но с финес ,изобщо винаги добре съм се чувствал в тяхната компания,но и наистина страшно колебаещи се ,не могат да вземат решение веднага почти за всяко нещо.
Ще ни пуснеш дума, как може. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 яну 2014 18:09

Тъпня. Хороскопи, нумеролози и пр. тъпни.

Как може да се генерализират нещата така. От 10 качества, всеки може да каже, 3-4-5 са верни.

Както и хороскопите: "Очкавайте добра вест. Път, пари, в края на седмицата лоша новина, гости, пазете се." Е, все на някой ще му кажат, че телефона му е ремонтиран или пък ще получи по-висока сметка за телефона...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 яну 2014 18:24

Всеки човек който се занимава сериозно с астрология ще каже,че подобни публикации са пълни глупости и имат за цел да дискредитират хора които се занимават с нея сериозно.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 яну 2014 22:33

Е не знам колко наивен трябва да си за да вярваш на тези простотии със зодиите... :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”