Хареса ли ви стартът на "Под прикритие" сезон 4 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Хареса ли ви стартът на "Под прикритие" сезон 4 ?

Мнениеот Red Warrior » 20 яну 2014 20:47

Аз пък останах разочарован от първа серия. Липсва динамиката от предишните сезони. Сега забелязах познатото за българските филми провлааааачване от типа един чичко ходи 5 минути по улицата, или едно изречение се казва за 30 секунди, след което следва една минута мълчане. А бе, дано не го развалят хубавото сериалче. Чувам, че в Македония бил голям хит, при това го гледат само по нета. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 яну 2014 20:54

Няма ли край вече тая гадост!?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 20 яну 2014 20:56

damyanov1963 написа:Няма ли край вече тая гадост!?

Като свърши, ще пуснат нова.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 20 яну 2014 21:09

Не беше лошо,очаквах да е доста зле в интерес на истината.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 яну 2014 21:09

Определено има какво да се желае още от българските филми, но винаги ги предпочим пред турски, рускосъветски и корейски :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 яну 2014 21:32

За мен сериалът трябваше да бъде приключен миналия сезон. Стартът на мен лично не ми хареса. Малко в повече ми дойде турската реч и убийствата. Бившият главен герой продължава да е същият пън, само че този сезон ще го играем неопределен полицай/престъпник. Дано сценаристите не прецакат най-успешният наш сериал. Билалов е велик :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 яну 2014 21:34

Да, само малкото Бахаров ми идва в повече...ама бати го е пробутал!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 20 яну 2014 21:51

Така,нека да изкажа и моето мнение по въпроса.Сериалът в този нов,четвърти сезон е страшно пребозен,ужасно слаб старт!Първо,каква е тая Ния Туджарова,дето се връща след не знам си колко години странстване и,хоп,вече се плеска с Иво,та даже има и заченък на некви по-сериозни отношения(проверява кви лекарства приема,позволява си да му подмрънква и тн.),и в същото време иска да издири добрият,стар, Татко-Джаро.Сапунка,брат!Ужасно тромаво и несполучливо вмъкване на нов,основен персонаж!Да не говорим,че актрисата не ме хвана,ама грам.Дано не станем свидетели на още един провал,какъвто е Захариев.Второ историйката с Куката не беше хич домислена.Защо турците му отмъщават толкова лошо.Заради една престрелка?!?И го издирват на другия край на Европа,я стига!Куката е емоционално съсипан и става Рамбо,дето може да нахлуе в дискотека и с владеенето на перфектни бойни икуства да елеминира 30,на външен вид, доста по-здрави охранители и накрая да изпозастреля целата банда турчоля,дето уж са трафиканти и се предполага,че и те трябва да имат некво оръжие.За сцената в публичния дом не ми се говори,тоя изтреля 120 патрона и не презареди нито веднъж,в същото време противницити от 2метра го стрелят 16мин и не могат да го улучат.Смех!И последно(че вече ми писна да пиша,макар че мога да изпиша 4 пъти по толкова,гафове бол :lol: :lol: ),питам как от люлинско дилърче,което Джаро го е взел под крилото си,Иво се превърна,в най-висок сан,майстор на бойните изкуства,дето чупи китки и глезени!
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 яну 2014 21:52

Не ми хареса много много! Май трябваше да се избият последната серия на миналия сезон и да приключва. Куката е повече от Рамбо, Робокоп и Терминатор взети заедно вече. Той е безсмъртен! :) Ивайло Захариев продължава да си е същото дърво, че и по-зле :evil: Тишо близнака са му преебали героя и са го превърнали в някъв слуга. Тоя Явор Бахаров нещо не ме кефи и е ясно, че брат му го е уредил. Джаро е велик :twisted: Също така какво е направил Куката на турците, че нещо не помня та му избиха семейството?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Свободна зона”