Кой колко дава за "златото" на Олимпиада Сочи 2014 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Trolololol

Re: Кой колко дава за "златото" на Олимпиада Сочи 2014 ?

Мнениеот Trolololol » 18 яну 2014 17:02

Я чакайте,бе,на Виали му плащат та да ги пише тия глупости???Къде да се запиша и аз,мога да ги мисля по-правдоподобни от него

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 18 яну 2014 17:04

Trolololol написа:Я чакайте,бе,на Виали му плащат та да ги пише тия глупости???Къде да се запиша и аз,мога да ги мисля по-правдоподобни от него

Като ви нагъзят мангалите под зоркия поглед на Брюксел - няма да има нужда да се записвате никъде ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Trolololol

Мнениеот Trolololol » 18 яну 2014 17:06

viali69 написа:
Trolololol написа:Я чакайте,бе,на Виали му плащат та да ги пише тия глупости???Къде да се запиша и аз,мога да ги мисля по-правдоподобни от него

Като ви нагъзят мангалите под зоркия поглед на Брюксел - няма да има нужда да се записвате никъде ! :mrgreen:

Ето,аз съм по-интелигентен и по-образован от него.Никога няма да кажа подобно нещо на никого.А той сигурно не знае къде е Брюксел.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 яну 2014 17:11

viali69 написа:[center]Изображение[/center]

И тук Русия доказва, че е най-щедрата държава !
Това, което другарят Путин дава никой друг не може !!!
Още едно доказателство, че Сочи-2014 е емблемата на съвременна Русия !

http://www.sportal.bg/news.php?news=467136

Лъжите и пропагандата са винаги били на въоръжение у руснаци и комунисти :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 яну 2014 17:14

CTAHKO написа:Къде се намира България в тази класация :?

Ние можем без притеснение,че ще се наложи да ги плащаме и по милиард да обещаем за олимпийска титла. :)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 18 яну 2014 17:15

Trolololol написа:
viali69 написа:

Ето,аз съм по-интелигентен и по-образован от него.Никога няма да кажа подобно нещо на никого.А той сигурно не знае къде е Брюксел.

Когато Виали е живял в прокажения ви и циганизиран Запад, вие сте ходи прави под масата ! ФАКТ !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 18 яну 2014 17:15

Машини са..от летен куророт го направиха зимен + Олимпийско селище :)
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 яну 2014 17:22

Нормално е, когато една държава няма особени успехи в друга област, да избива комплекси и да си прави реклама чрез спорта. Това го помним много добре и ние от времето на Тато. Само че, обикновения руснак и обикновения казах едва ли ги топли много, че техните шампиони ще вземат 10 пъти по-големи премии от шампионите на Германия и САЩ... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 18 яну 2014 17:33

Captain Stottlemeyer написа:Нормално е, когато една държава няма особени успехи в друга област, да избива комплекси и да си прави реклама чрез спорта. Това го помним много добре и ние от времето на Тато. Само че, обикновения руснак и обикновения казах едва ли ги топли много, че техните шампиони ще вземат 10 пъти по-големи премии от шампионите на Германия и САЩ... 8-)

Сериозно ?
Сирия .. Украйна ... Едуард Сноудън ... Изобщо Кремъл няма успехи в международната политика, да знаеш ! :twisted:
А, щом другарят Путин е решил да показва блясъка на Русия чрез Сочи-2014 какво може да му попречи ? :roll:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 18 яну 2014 18:11

Комунистическият престъпник Владимир Путин направи Опимпиадата в Сочи с крадените от народа пари и труд! Навсякъде където съветският ботуш е стъпил , хората и народите страдат! Защото комунистите след себе си носят само страдания!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”