Вадят записи от срещата на Борисов и Първанов в Банкя ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Вадят записи от срещата на Борисов и Първанов в Банкя ?

Мнениеот alexveselinov » 16 яну 2014 13:38

Балкански Орел написа:
alexveselinov написа:
Балкански Орел написа:Много интересно става, стана ясно че повечето от "раннобудните" са платени, сега Първаноф ще цепи БСП в полза на Гроб.Атака сигурно се загроби, а Бюрекоф има достатъчно пари за да събере 4% на следващите избори, НФСБ също стават много силни и им давам минимум 5,5% на следващите избори.

НФСБ с 5,5 % :shock:
You are fucking kidding me?!

Може и повече да са.На предишните имаха 3,9, при положение че Атака имаха 7%, сега ако са си запазили тези 4% и като прибавим тези, които се отказаха от Атака отиват много добре.Виждам, че не си добре настроен за тяхм, но това е.Факт :mrgreen:

Всички видяха, че В. Симеонов е патерица на Бойко. Ще видиш че няма да влезнат, максимум им давам 1,5 % ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 16 яну 2014 13:38

Каквато държавата такива и медиите ;)

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 16 яну 2014 13:39

Балкански Орел написа:
alexveselinov написа:
Балкански Орел написа:Много интересно става, стана ясно че повечето от "раннобудните" са платени, сега Първаноф ще цепи БСП в полза на Гроб.Атака сигурно се загроби, а Бюрекоф има достатъчно пари за да събере 4% на следващите избори, НФСБ също стават много силни и им давам минимум 5,5% на следващите избори.

Може и повече да са.На предишните имаха 3,9, при положение че Атака имаха 7%, сега ако са си запазили тези 4% и като прибавим тези, които се отказаха от Атака отиват много добре.Виждам, че не си добре настроен за тяхм, но това е.Факт :mrgreen:

Прибави, отказалите се от герб и бсп
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 яну 2014 13:43

alexveselinov написа:
Балкански Орел написа:
alexveselinov написа:

Всички видяха, че В. Симеонов е патерица на Бойко. Ще видиш че няма да влезнат, максимум им давам 1,5 % ;)

Попринцип съм анти-Герб и преди бях Атакист, даже все още съм малко Воленист, защото е видно че му правят номера и го дискридитират.ОБАЧЕ, Атака когато подкрепяше Герб падна около 2%, мислиш ли че НФСБ са изгубили толкова много ? Още нещо НФСБ имат много добри кандидати, Константин Констадинов и Валентин Касабов, които са 100% анти-ДПС-ари, а ние гледаме това.По-скоро отивам при тях на тези избори, ще ми е интересно Валентин Касабов как ще гърчи Местан, а ако и Атака влезе (което е абсурд) цирка ще е пълен.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 яну 2014 13:49

Мен ме смущава друго,още преди да се чуе за въпросните записи,срещи, и обявяването на самостоятелна листа на АБВ ,Борисов ни в клин ни в ръкав,почна да хвали Първанов как бил еди какъв си противник и от тоя сорт приказки дежурни от неговия селски репертоар.Така, че в някои думи изтървани изглежда няма нищо случайно.За това АБВ ГОДИНА И ПОВЕЧЕ НИЩО НЕ СЕ БЕ ЧУВАЛО както и за самия Първанов и се появява от небитието,за мен този ход не е тОчно удар по БСП колкото срещу кабинета,защото това АБВ НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ВЗЕМЕ нещо от всякакви избори които се проведат ,просто вдигане на пушилка и създаване на напрежение и недоверие в обществото и в хората които подкрепят това правителство ,а кой има изгода от това ,знае се кой .Първанов е бита карта в политиката и ако си мисли, че ще се завърне в БСП НА БЯЛ КОН заедно с пикльото и други ренегати някога гравитирали около БСП ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ И СИ Е НАПРАВИЛ СМЕТКАТА БЕЗ КРЪЧМАР. Тая работа която са я замислили ти на мене ,аз на тебе ,няма да мине тоя път,направо прозира цялата схема която искат да завъртят Първанов и Борисов и техни общи приятели знае се кои.
Последна промяна от grasiani на 16 яну 2014 13:56, променено общо 1 път.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 16 яну 2014 13:49

Правели му номера на болен? Ти нормален ли си?

Ето това прави въпросния кретен в присъствието на камера срещу български полицай и журналист.

http://www.youtube.com/watch?v=kgXlUtzIwrM

Можем да си представим какво прави без присъствието на камера. И другия път като казваш, че си атакист или боленист или нещо такова кажи си че си идиот направо.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 яну 2014 13:54

Балкански Орел написа:
alexveselinov написа:
Балкански Орел написа:
alexveselinov написа:

Попринцип съм анти-Герб и преди бях Атакист, даже все още съм малко Воленист, защото е видно че му правят номера и го дискридитират.ОБАЧЕ, Атака когато подкрепяше Герб падна около 2%, мислиш ли че НФСБ са изгубили толкова много ? Още нещо НФСБ имат много добри кандидати, Константин Констадинов и Валентин Касабов, които са 100% анти-ДПС-ари, а ние гледаме това.По-скоро отивам при тях на тези избори, ще ми е интересно Валентин Касабов как ще гърчи Местан, а ако и Атака влезе (което е абсурд) цирка ще е пълен.

НФСБ е регионална партийка и няма достатъчно структури. При по-висока избирателна активност са пътници. Ще видиш, че ще ги изтласкат в периферията.
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 яну 2014 13:55

mtaraduda написа:Правели му номера на болен? Ти нормален ли си?

Ето това прави въпросния кретен в присъствието на камера срещу български полицай и журналист.

http://www.youtube.com/watch?v=kgXlUtzIwrM

Можем да си представим какво прави без присъствието на камера. И другия път като казваш, че си атакист или боленист или нещо такова кажи си че си идиот направо.

Не го оправдавам, но само глупак може да не види, че в момента Боко е започнал война против него, а за куката, която говореше че Сидеров е ударил, се оказа че е краен Гербер.Още нещо, който е чел книгата на Волен "Плантът Сидеров срещу колониалното робство" там пише, че полицаите трябва да се уважават и да им се подобрят условията на труд.Пак казвам, аз за сега съм за НФСБ, но Сидеров е направил много, а и има доста добри идеи, просто сам се закопа.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 яну 2014 13:57

Кога е станало ясно, че ранобудните са платени лъжецо ???

По темата , факта че всички нарочени категорично отричат, ме навежда на мисълта че няма такава среща. Просто никой политик няма да отрича директно и категорично, нещо, което може да бъде доказано след 5 мин със запис. Освен това и кучетата знаят, че на Боко къщата се подслушва и никой не би правил среща там.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 яну 2014 13:59

Logical person написа:

Кога е станало ясно, че ранобудните са платени лъжецо ???

По темата , факта че всички нарочени категорично отричат, ме навежда на мисълта че няма такава среща. Просто никой политик няма да отрича директно и категорично, нещо, което може да бъде доказано след 5 мин със запис. Освен това и кучетата знаят, че на Боко къщата се подслушва и никой не би правил среща там.

Боко отрече и за Мишо Бирата, но се оказа, че записите са истински. Аз се чудя останали някой въобще да му вярва на тоя кретен.
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Свободна зона”