Всички новородени с чипове от май 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Всички новородени с чипове от май 2014

Мнениеот Балкански Орел » 26 дек 2013 14:33

MoNteSo написа:
doktora25 написа:
stefani написа:Не вярвам , по тая логика трябва ли всичко ново да отричаме и не възприемаме ?

Аз донякъде съм на този принцип. Всичко ново го възприемам със скептицизъм и бих му обърнал по-голямо внимание единствено ако старото престане да ми върши работа. Колкото до чиповете, би било ужасно ако е вярно, мисля че ще се случи рано или късно, но силно се съмнявам, че ще почне от май 2014. Но трябва винаги и по всяко време да сме нащрек, за да можем да окажем организирана съпротива, когато се случи.

Организирана съпротива.. трябва да излезнем максимално бързо от ЕС. Всяко тяхно действие, всеки закон който се приеме е в ущърб на държавата ни. Нямаме полезен ход в Брюксел, не сме никои там, а тия започват да приемат всякакви извращения.
А един такъв чип, по лично мое мнение, както може да се вкара под кожата, така може и да се изкара. Един разрез, издърпване с пинсета и край. На мен ми хрумна за пет секунди, смятам, че всеки престъпник също би се досетил. Главната цел е да ни следят. Това е истината. Вече не е хипотеза, вече не е конспиративна теория, а реалност. Хубаво ще е да се поуплашим, че да ни дойде акъла в главата!

Лошото е че такива като нас стават малцинство, я иди кажи на циганите в гетото ? Те тея за 10 лв и брадва в задника си ще сложат @!
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 дек 2013 14:53

И ся кво излезе ? Май НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД не е измислица ! Май не е конспирация, а реалност ?!
За мен това не е изненада. Нещата са ми ясни отдавна.
За мен има само една въпросителна - Русия !
Както е казал Чърчил: "Русия - ребус, забулен в мистерия и обвит в загадка"
Ако, Путин е част от плана за Нов ред нищо не може да ни спаси ... Надеждата е само в това, руснаците да не са част от този план или да се отметнат от него.
Защото Путин не е глупав човек и едва ли ще изпусне възможността да спаси човечеството и да се превърне в герой. Руснаците вече веднъж спасиха света като спряха Хитлер. Дали ще го направят втори път или ще играят комбина със Световните господари ? Засега везните се накланят към второто. Но ... Да се надяваме на друго ...
"Поживём — увидим", както обичат да казват руснаците ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 26 дек 2013 15:02

За този чип бях чел още преди 7-8 години някакво интервю на известен кино режисьор с един от фамилията Рокфелер.Та той споделил на приятеля си кинаджия,че целта им била след време всички хора на Земята да носят такъв чип.Тогава ми се стори доста смешно как някой ще ни накара да си сложим чип.Проблема е там,че чипа ще бъде представен като удобство за хората,но реалната му полза ще е съвсем друга.Гледам някой казват,че лесно се махал чипа,дори да е така бъдете сигурни,че с времето всичко ще зависи от този чип.Без него човек няма да може да си купи дори хляб от магазина,да не говорим за другите нужди,на които е свикнал един съвременен човек.

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 26 дек 2013 15:18

viali69 написа:И ся кво излезе ? Май НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД не е измислица ! Май не е конспирация, а реалност ?!
Ако, Путин е част от плана за Нов ред нищо не може да ни спаси ... Надеждата е само в това, руснаците да не са част от този план или да се отметнат от него.
Защото Путин не е глупав човек и едва ли ще изпусне възможността да спаси човечеството и да се превърне в герой. Руснаците вече веднъж спасиха света като спряха Хитлер. Дали ще го направят втори път или ще играят комбина със Световните господари ? Засега везните се накланят към второто. Но ... Да се надяваме на друго ...

За съжаление Русия има силна връзка с рода Ротшилд и Рокфелер вече повече от век и половина и няма как да се надяваме Русия да ни спаси.А всеки знае кои са Ротшилд и Рокфелер.За съжаление няма светлина в тунела!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 дек 2013 15:24

4akala написа:
viali69 написа:И ся кво излезе ? Май НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД не е измислица ! Май не е конспирация, а реалност ?!

За съжаление Русия има силна връзка с рода Ротшилд и Рокфелер вече повече от век и половина и няма как да се надяваме Русия да ни спаси.А всеки знае кои са Ротшилд и Рокфелер.За съжаление няма светлина в тунела!

За Рокфелер не знам, ама точно заради Ротшилд, Путин разказа играта на някои от олигарсите, като Ходорковски и Березовски 8-) Колкото и да се опитват някои да го изкарат, че е политическа репресия от страна на Путин, всъщност не е ;)
Последна промяна от CTAHKO на 26 дек 2013 15:26, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 26 дек 2013 15:26

CTAHKO написа:
4akala написа:

За Рокфелер не знам, ама точно заради Ротшилд, Путин разказа играта на някои от олигарсите, като Ходорковски и Березовски 8-)

Именно,а че Русия не е това,за което е мислят 95 % от хората е ясно на много малко хора,но това е доста дълга тема.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 дек 2013 15:33

Да не говорим, че Березовски финансираше терористите в Чечня именно с парите на Родшилд, както и така наречената "оранжева революция" в Украйна 8-)Там вече и Сорос имаше намеса :) Накрая хем му прибраха парите, хем го изгониха от Русия, хем му и изфабрикуваха един инфаркт в Англия :) Ама малко му беше де 8-) Като се има предвид колко невинни хора си отидоха след атентати в московското метро, театри и т.н. 8-) Въпросът е, че зад тези неща стоят едни и същи хора 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 дек 2013 15:51

Поне за едно можем да сме спокойни. ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ. Тук нищо не е като в нормалните държави. Ще ни сложат чипове, ние ще разкажем играта на приемниците и "умните" глави пак има да се чудят как е станала тая работа. Не сте ли се замисляли, че винаги има замесен българин в голяма измама. Ние сме на път да разкажем играта на европейския съюз, та с едни чипове ли няма да се справим. Спокойно народе. Ако се стигне до такова нещо ще сме водеща нация в разработването на заглушителни устройства или премахването на тия чипове.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 дек 2013 15:55

Абе, ама що стана? Та нали Уреца беше луд къде ги говори тия работи, нали нямаше нищо такова, нали никой изобщо не ни крои шапката, още по-малко рептило-илюминатската паплач? Каква я мислехме, каква стана, а?

П.С. Това вони на кьорфишек, но е факт, че такъв ход се готви и рано или късно ще бъде предприет.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 дек 2013 16:12

stannn написа:Поне за едно можем да сме спокойни. ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ. Тук нищо не е като в нормалните държави. Ще ни сложат чипове, ние ще разкажем играта на приемниците и "умните" глави пак има да се чудят как е станала тая работа. Не сте ли се замисляли, че винаги има замесен българин в голяма измама. Ние сме на път да разкажем играта на европейския съюз, та с едни чипове ли няма да се справим. Спокойно народе. Ако се стигне до такова нещо ще сме водеща нация в разработването на заглушителни устройства или премахването на тия чипове.

Това е, че чипа ще съдържа цялата информация за този който го носи, както и ще е разплащателно средство и като го извадиш ставаш никой, нито може да започнеш работа, нито да купуваш и продаваш. Също така съм чел, че този чип при опит да се премахне се чупи и заразява организма като с радиация и болката от това ще е голяма. Така, че въобще няма да е лесно да се премахне.
От начало ще се поставя за наше удобство, поне така ще се рекламира, но постепенно ще изпълнява и други функции, контролиращи мислите и съзнанието на човека, както и организма му.

Върни се в “Свободна зона”