Борисов вещае черни дни и колапс за българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Re: Борисов вещае черни дни и колапс за българите

Мнениеот BOCA. » 14 дек 2013 07:50

Libera написа:Каква дилема само - да гласуваш за турци или за евреи? Борисов се показа като най-добър приятел с Израел и няма да се изненадам точно той да стои зад атантата в Бургас. Приказвайте си каквото искате, но Борисов на власт означава още една порция диктатура на пролетариата, а ми приказвате за комунисти. Този е по-ляв и от Ленин!

Това от опорните точки ли е???
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 дек 2013 07:51

Готиния написа:По-добре от колкото Доган, Местан, Пеевски, Василев, Кръстева и ....
Аз не виждам друга алтернатива на турското правитество.

"Ахмед Доган е най-добрият политик."

Думите на вожда ви някак не се връзват с написаното от теб ! :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 14 дек 2013 08:26

Борисов вещае - този тип май иска да вземе хляба на гадателките ,Теодора Стефанова ще стане безработна .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 14 дек 2013 08:51

viali69 написа:ГЕРБ вещаеха апокалипсис още през тази зима. Сега отлагат апокалипсиса с две години за 2015-та.
Има напредък ! :mrgreen: Като го отложат с още две и хоп ... мандатът на Орешарски взел, че изтекъл. :twisted:

Ми той е отложен със заем от колко милиарда беше? И кой ще го плаща?

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 14 дек 2013 09:00

bodil написа:
viali69 написа:ГЕРБ вещаеха апокалипсис още през тази зима. Сега отлагат апокалипсиса с две години за 2015-та.
Има напредък ! :mrgreen: Като го отложат с още две и хоп ... мандатът на Орешарски взел, че изтекъл. :twisted:

Плюс 800 000 000 които Бойко изтегли за да раздаде на "свинарите" и протестиращите и плюс....... и т.н.к, разбира се, че ти си един от задължените.

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 14 дек 2013 09:07

volf написа:
bodil написа:

Плюс 800 000 000 които Бойко изтегли за да раздаде на "свинарите" и протестиращите и плюс....... и т.н.к, разбира се, че ти си един от задължените.

Естествено, а ти може би не си?

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 14 дек 2013 09:10

viali69 написа:
Готиния написа:По-добре от колкото Доган, Местан, Пеевски, Василев, Кръстева и ....

Доган е най-добрия политик, но това не му пречи да е боклук и крадец ;) Друг оратор като Местан в момента няма в парламента, ама това определено не го прави добър управляващ за мен ;)

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 14 дек 2013 09:12

Бойко е част от БКП и Мафията.Те са две лица на едно и също.Това винаги е била тактиката на БКП- да си отгледа послушна и удобна опозиция,като по този начин истинските демократи да са навряни в кучи гъз.Във Варна-избора на кмет за Варна от ГЕРБ е на комуниста-хюмне Кирил Йорданов,а за областен от ГЕРБ - агента на ДС-Данчо Симеонов ,председател ГЕРБ-Варна-агент на ДС-Павел Димитров.Сега ми кажете къде е разликата?
Последна промяна от ticha i vladislav на 14 дек 2013 09:32, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 14 дек 2013 09:15

JohnnieWalker написа:
viali69 написа:

Доган е най-добрия политик, но това не му пречи да е боклук и крадец ;) Друг оратор като Местан в момента няма в парламента, ама това определено не го прави добър управляващ за мен ;)

Не само за теб. След като са в управлението на почти целия преход, или както и да се нарича този период, значи са добри политици, но за тях. Българският народ, обаче за съжаление не е видял нищо добро. Но това явно е прекалено сложно за някои да го осмислят.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 14 дек 2013 09:20

bodil написа:
volf написа:
bodil написа:

Естествено, а ти може би не си?

Ах, естествено, че ще си плащам да се грижат за благоденствието ми.
На хоризонта само загрижени кредитодържатели. Да се чудиш кого да си избереш?
Добре де, защо да не могат да управляват всички заедно? Така всеки избирател ще има свой покровител и кредитодържател във власта.
Аз, като неориентиран, не мога да направя своя избор. Всички ми изглеждат едни харизматични, идеалистични, моралистични, кредитолатентни, импотентни и ...........

Върни се в “Свободна зона”