Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !

Мнениеот viali69 » 10 дек 2013 09:37

urkoto написа:Виали сине майчин, за хиляден път ще повторя, не ти стига акъла, познанията и критичното мислене за да се изказваш по въпроси за Нов световен ред. В тоя ред на мисли - по всички въпроси засягащи въпросния ред. Просто защото или правиш повърхностен анализ на конспирацията, или го правиш с цел - второто според мен е по-вероятно след като вече и на малките деца е ясно, че си платената "лека жена с тежки пороци" за които твоя духовен ментор другаря Кутев спомена от трибуната на НС.
Що се отнася до вечните и непреходни ценности, много ми е интересно да ги изброиш кои са те? Ще се опитам аз да ги изброя:
Горене на хора на кладата
Кръстоносни походи и стотици хиляди избити на религиозна основа
Канибализъм
Убийства, педофилия, изнасилвания и още каквото друго се сетиш
Всички тия "непреходни" морални ценности са присъщи единствено и само на човешкия род и на нито един друг животински вид. Тъй че моралните ценности можеш да си ги завреш къде слънце не огрява.
А че цивилизацията ни е поела по много грешен път и връщането в правилния коловоз е под огромна въпросителна - тука вече въпрос няма. Но и правилния коловоз не е с идола ти другаря Путя.

Палячо, на много ниско ниво си, за да ми даваш оценки ! ;)
Бъркаш общочовешките ценности като морал, духовност, семейство, свобода, истина ... с извращенията, които е допуснало човечеството в своята история.
Признаваш, че твоят любим Еврейски съюз и Новият Световен Ред, от която е част той, тикат цивилизацията ни в погрешен път. Признаваш го, но в същото време казваш, че пътят, който сочи другаря Путин не е правилен.
Може и така да е. Но няма спор, че той е единствената алтернатива на пътя, по който вървим в момента. А, пътят, по който вървим в момента е този на тоталното унищожение и изчезване не само на България, а и на цялото човечество на по-късен етап.
И да допълня - твоят любим вожд Иван Костов беше част от тези, които докараха това зло на България и българския народ. Той дори беше основен играч в този пъклен план. Той беше един от онези, които преговаряха и приеха унищожителния за родината ни план Ран-Ът.
Нямаш право да бъдеш морален или какъвто и да било друг съдник при това положение !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 10 дек 2013 09:44

Лично аз ще възпитавам сина си в непоносимост и ненормалност към хомосексуалисти и всякакви други извратеняци. Тия педе.расти могат да си приемат всякакви декларации :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от bastuna2003 на 10 дек 2013 09:47, променено общо 1 път.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 10 дек 2013 09:45

viali69 написа:...Вече и за слепците е ясно, че от Брюксел налагат "ценностна система" несъвместима с християнския морал и религия.
Прикрити зад маската на "защита правата на различните" от ЕС всъщност налагат тотално извратена "ценностна система"...

ФАКТ! Аз нямам какво повече да допълня.
И да ви информирам, че педалската пропаганда вече задвижи машината си в БГ-образованието!!! Изпитвам го на собствен гръб. Не стига хорариум за литература, култура, спорт, изкуство... Но часове за това как и къде да си го слагат децата ще намерим!!!

Считал съм се за толерантен и никога не съм бил против обратните, друговерците и изобщо различните, но последните години европедалите просто ни дискриминират и нарушават правата ни. От гнусните им методи, постепенно започвам да развивам непоносимост и за съжаление омраза.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 10 дек 2013 09:47

Всичко тръгва от СЗО които обявиха, че е нормално да си обратен! Не било болест...
Може и да не е болест в класическия смисъл, но според мен си е психично отклонение. И докато нещата не се решат и не се намерят научни доказателства обратните ще претендират за правата си.
Колкото до ЕС, той е създаден по икономически причини и пак поради такива ще се разпадне. Германците няма да искат да влачат дълго останалите на гърба си, а без Германия ЕС не може да има.

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 дек 2013 09:48

Сладур не съм ти никакъв съдник, просто си казвам мнението - че си или пълен дебил, или поставено лице действащо за нечии незнайни цели.
Да, Европейския съюз е част от НСР на илюминато-опашатата паплач - това вече и на малките деца е ясно. Но такива празноглави елементи като теб не могат да осъзнаят (а може би много добре го осъзнават?) че другаря Путя също е набъркан в играта. НЯМА КАК ДА Е ИНАЧЕ? Хващаш ли?
Ако се направи аналогията с футболен мач, това е мач в който всичко е "хванато" - и домакини, и гости, пък и съдията свири правилно. Единствено част от публиката освирква, но тя на терена не играе. Така че резултата е ясен и от самолет.

Хващаш ли какво ти говоря, синко? Затова и анализа ти е на много ниско ниво, защото не можеш или не искаш да погледнеш и обратната страна на монетата.

Всичко това което се представя на общността е театър в който се сменят актьорите но не и сюжета.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 10 дек 2013 09:50

Наистина в тази държава са останали само някакви примитивни хора. Тоя пък се извъди комунист-християнин. Бахти униката. Личните ми наблюдения са, че обикновено най-яростните педаломразци са хора, които нямат много поводи да се чувстват мъжествени и съответно това е техния начин. Според мен няма нищо скандално в тези препоръки на ЕС.
Знам, че няма смисъл това мое мнение, никой няма да си промени селското мислене.
Хайде давайте, може да стрелвате обидите - "педал", "********" и пр. Всеки, който има съвременно мислене е такъв. Така е през вашите туземски очи.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 10 дек 2013 09:53

DamonHill написа:Наистина в тази държава са останали само някакви примитивни хора. Тоя пък се извъди комунист-християнин. Бахти униката. Личните ми наблюдения са, че обикновено най-яростните педаломразци са хора, които нямат много поводи да се чувстват мъжествени и съответно това е техния начин. Според мен няма нищо скандално в тези препоръки на ЕС.
Знам, че няма смисъл това мое мнение, никой няма да си промени селското мислене.
Хайде давайте, може да стрелвате обидите - "педал", "********" и пр. Всеки, който има съвременно мислене е такъв. Така е през вашите туземски очи.

Деца имаш ли?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 дек 2013 09:56

Ебати малоумщината

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 10 дек 2013 10:00

DamonHill написа:Наистина в тази държава са останали само някакви примитивни хора. Тоя пък се извъди комунист-християнин. Бахти униката. Личните ми наблюдения са, че обикновено най-яростните педаломразци са хора, които нямат много поводи да се чувстват мъжествени и съответно това е техния начин. Според мен няма нищо скандално в тези препоръки на ЕС.

Хехех, все едно, че слушам себе си преди 10 години. Имай предвид, че друга песен ще запееш като започнат да образоват момченцето ти, че е съвсем нормално да харесва момченца...
Докато не го усетим на собствения си гръб, не можем да осъзнаем колко е задълбочен проблема и за каква чудовищна пропаганда става дума.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 10 дек 2013 10:02

bastuna2003 написа:

Деца имаш ли?

Не, в каква връзка питаш? Ако детето ми някой ден се окаже гей, сигурно няма да преливам от щастие, но какъв избор ни имал един родител в такава ситуация, да го накара да се чувства нечовек, да го доведе до депресия и самоубийство. Защото, когато такова дете се роди при семейство, в който бащата ще го възпитава да мрази гейовете, точно това става. Точно срещу това се борят хората. Може би има нещо естествено да смятаме, че това е болест или зависи от възпитание. Но науката показва, че се някои хора се раждат така. Това са фактите.

Върни се в “Свободна зона”