urkoto написа:Виали сине майчин, за хиляден път ще повторя, не ти стига акъла, познанията и критичното мислене за да се изказваш по въпроси за Нов световен ред. В тоя ред на мисли - по всички въпроси засягащи въпросния ред. Просто защото или правиш повърхностен анализ на конспирацията, или го правиш с цел - второто според мен е по-вероятно след като вече и на малките деца е ясно, че си платената "лека жена с тежки пороци" за които твоя духовен ментор другаря Кутев спомена от трибуната на НС.
Що се отнася до вечните и непреходни ценности, много ми е интересно да ги изброиш кои са те? Ще се опитам аз да ги изброя:
Горене на хора на кладата
Кръстоносни походи и стотици хиляди избити на религиозна основа
Канибализъм
Убийства, педофилия, изнасилвания и още каквото друго се сетиш
Всички тия "непреходни" морални ценности са присъщи единствено и само на човешкия род и на нито един друг животински вид. Тъй че моралните ценности можеш да си ги завреш къде слънце не огрява.
А че цивилизацията ни е поела по много грешен път и връщането в правилния коловоз е под огромна въпросителна - тука вече въпрос няма. Но и правилния коловоз не е с идола ти другаря Путя.
Палячо, на много ниско ниво си, за да ми даваш оценки !

Бъркаш общочовешките ценности като морал, духовност, семейство, свобода, истина ... с извращенията, които е допуснало човечеството в своята история.
Признаваш, че твоят любим Еврейски съюз и Новият Световен Ред, от която е част той, тикат цивилизацията ни в погрешен път. Признаваш го, но в същото време казваш, че пътят, който сочи другаря Путин не е правилен.
Може и така да е. Но няма спор, че той е единствената алтернатива на пътя, по който вървим в момента. А, пътят, по който вървим в момента е този на тоталното унищожение и изчезване не само на България, а и на цялото човечество на по-късен етап.
И да допълня - твоят любим вожд Иван Костов беше част от тези, които докараха това зло на България и българския народ. Той дори беше основен играч в този пъклен план. Той беше един от онези, които преговаряха и приеха унищожителния за родината ни план Ран-Ът.
Нямаш право да бъдеш морален или какъвто и да било друг съдник при това положение !