България тясна за душата Барекова е ,след като оправи България наред е да помогне и на братския украински народ,същински Че Гевара.След като се закачи за ММА борците в България,защо да не се рекламира и на гърба на Кличко.Идва ми на ум едно стихотворение,което като че ли е писано точно за Бареков..... ПАТРИОТ
Христо Ботев
Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.
И е добър християнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата й търговия!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
залага си и жената.
И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
а вий него със трудът си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
изяда си и месата.
Партията на Кличко даже не е чувала за Бареков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Партията на Кличко даже не е чувала за Бареков
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
ЕМИЛ написа:CTAHKO написа:Тези толкова ли не разбраха, че колкото по-насериозно се вземат, толкова повече стават за смяхБареков какво се опитва да каже, че и зад двете партии стоят олигархични интереси ли
Дреме му на Кличко за Бареков
Тоя нашият пък щял да изпраща доброволци
Какви доброволци ще изпраща? Ще им се плаща ли на тези доброволци? Той самият защо не отиде доброволец? А защо не изпрати жена си и детето си доброволци да се бият с полицаите
Дудука се видя с някой лев и се самозабрави
Ти заеби това ами има и по-лошо . Тоя безобразник ще вземе да влезе в парламента както изглежда .
Сам казваш,че е безобразник,а се учудваш,че ще влвзе в парламента.След като толкова безобразници влязоха,защо да не влезе и той?Ние като сме прости,да ги избираме и да ги търпим.Плаща си човекът....или по скоро е намерил.кой да плаща за него.
Барека щял да праща Бисер Миланов-Петното.
Барека щял да праща - някви.
"Ранобудните студенти" щели да пращат - някви.
То голямо пращане на човешки ресурс в Украйна ве..
На всички как им лъсват задниците само .. ГОЛЯМ ПОПУЛИЗЪМ .. майката си трака
"Ранобудните студенти" щели да пращат - някви.
То голямо пращане на човешки ресурс в Украйна ве..
На всички как им лъсват задниците само .. ГОЛЯМ ПОПУЛИЗЪМ .. майката си трака
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
На английски името е "Klitschko", а не Klichko

Ще изпраща доброволци, то защото в Украйна демонстрациите са от по 100-200 души като при нас, та ще им трябва масовка от България или от където и да е. Смешни изказвания на един пълен смешник. Този наистина е най-зле от всички политици в момента, дори не зная дали не е по-зле и от вечно протестиращият, говорител и жрец на Тангра, Йоло Денев.
Как може олигарси да си дават парите си за партия оглавявана от Бареков, та той е толкова зле, че направо ми се струва несериозно и невероятно, че това се случва. За мен това са пари хвърлени на вятъра.
Как може олигарси да си дават парите си за партия оглавявана от Бареков, та той е толкова зле, че направо ми се струва несериозно и невероятно, че това се случва. За мен това са пари хвърлени на вятъра.
Кличко не е чувал за партията на Бареков??????МОЛЯЯЯЯЯЯЯ

viali69 написа:Ако някой досега се е чудил как може некадърниците братя Кличко да са на върха на световния професионален бокс в тежка категория толкова години, сега вече трябва да сме наясно с това.
Ето, защо !
Нормално е човек, който е гледал невероятните чернокожи боксьори от 90-те като Майк Тайсън, Ивендър Холифийлд, Ридик Боу, Ленъкс Люис и др. да се чуди и мае, че посредствените Кличко държат всички отличия във всички версии вече много години наред. Няма как това да е реално ! Няма как за всичките тези години да не се роди чернокож боксьор, който да смачка братята.
Значи всичко е било изкуствено и нагласено.
Целта я виждаме днес в политиката.
Големият брат активно подпомага Световните господари в домогванията им към Украйна.
Украйна е много важна. Тя е огромна държава с огромен човешки ресурс. Тя е директен подстъп за атака към Русия.
Ето, защо Кличко са толкова важни за Световните господари. Ето, защо ги пазят и им позволяват да си избират леки противници, а всеки като Кобрата, който показва качества застрашаващи братята бива пращан в девета глуха.
Убеден съм, че днес спортът е политика. Той е дирижиран и нечестен. Нагласени резултати има не само във футбола, но и във всички други спортове.
Що се отнася до Бареков, той е поредният палячо на Кукловодите, който се излага като кифладжия.
Както се казва трудно е да станеш от Дудук - велик държавник и политик !
айдее ,тоя дойде и осмърдя форума с идиотщините си... млък,другарю,млък,нещастнико !!!
gugushito написа:viali69 написа:...тук бяха поредните бръщолевения на виали...:
айдее ,тоя дойде и осмърдя форума с идиотщините си... млък,другарю,млък,нещастнико !!!
Как да млъкне, като му плащат? Ти пък...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Ники ДУДУКА, ако влезне в парламента.. това вече ще е гавра с нас тава ще е последна фаза на гаврата с нас
Лудогорец - NEWS!