Руснаците са доволни от живота

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Руснаците са доволни от живота

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 ное 2013 10:17

bobo_13 написа:.....Да вярно е, че в Москва е много скъпо, както ми разказва един колега, че 3-стаен апартамен не в центъра, а в т.нар. "широк център" стува около $ 1 - 1,5 милиона долара:) смятайте за какво иде реч.

Москва е един от най-скъпите за живеене градове в света, но Москва не е Русия, така както София не е България... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 27 ное 2013 10:19

badboy95 написа:
bobo_13 написа:: :) Как няма да са доволни, след като Русия е богата на природни ресурси. От обиколките ми в Европа мога да споделя следното... където и да съм бил
( Полша, Чехия, Германия, Италия, Австрия, Франция, Словакия) навсякъде таксиметровите шофьори и кръчмарите казват, че най-любимите им туристи са руснаците казват: "They are very rich". Така че аз от там си правя извода.
Да вярно е, че в Москва е много скъпо, както ми разказва един колега, че 3-стаен апартамен не в центъра, а в т.нар. "широк център" стува около
$ 1 - 1,5 милиона долара:) смятайте за какво иде реч.

Представям си, само членове на мафията могат да си ги позволят тия цени, и тук-таме някой "нормален" бизнесмен. :evil:

А не е така, той ми разправяше за негов приятел, който си го е купил, ама родителите му били в Сибир и били богати там. В Сибир се печелило много от нефт и газ. Ама никой не ще да ходи. А колегата ми каза, че с жена си са в 2-стаен апартамент под наем и май за около 1500 долара или някъде около това число:) Разправя ми, че хората в провинцията добре, при положение, че там заплатите не били високи:) около 1000 евро. Докато в Москва средната заплата била 1500-1700 евро.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 ное 2013 10:21

Нещо си болен - наем 1500 долара :shock: Тоя приятел, дето ти ги разправя тия работи да не е въображаем ? :mrgreen: За автора на темата :

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 ное 2013 10:22

Чапаев написа:
badboy95 написа:
Чапаев написа:Изпълнявам гражданския си дълг!

Аз мислех, че си помак, а не руснак. :? :mrgreen:

Не виждам какъв е проблема! Ние помаците сме широко скроени хора!

Не знам колко сте широко скроени и дали и други неща не са ти широки, но щом намираш за граждански дълг да оповестяваш новини от Русия, значи си в грешната държава. ;)
Чапаев написа:
badboy95 написа:
bobo_13 написа:: :) Как няма да са доволни, след като Русия е богата на природни ресурси. От обиколките ми в Европа мога да споделя следното... където и да съм бил
( Полша, Чехия, Германия, Италия, Австрия, Франция, Словакия) навсякъде таксиметровите шофьори и кръчмарите казват, че най-любимите им туристи са руснаците казват: "They are very rich". Така че аз от там си правя извода.
Да вярно е, че в Москва е много скъпо, както ми разказва един колега, че 3-стаен апартамен не в центъра, а в т.нар. "широк център" стува около
$ 1 - 1,5 милиона долара:) смятайте за какво иде реч.

Представям си, само членове на мафията могат да си ги позволят тия цени, и тук-таме някой "нормален" бизнесмен. :evil:

Чети бе комсомолец, чети! Спри се с това "казвали са ми" или "представям си"!

Прочетох го, ти явно не си прочел какво е написал твоя колега. :roll:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 27 ное 2013 10:30

Абе хора вие нормални ли сте с тия обвинения????

вземете прочетете малко статии за наемите по света. Какво ми мислите тук в БГ като са по 100-200 евро в София и си мислите, че навсякъде е тама.
Ето една статия, която ми изкочи сге от гугул-а

http://profit.bg/news/Da-zhiveesh-pod-n ... 81373.html

И после ми говорете, за "въображаеми причтели"

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 ное 2013 10:32

bobo_13 написа:А не е така, той ми разправяше за негов приятел, който си го е купил, ама родителите му били в Сибир и били богати там. В Сибир се печелило много от нефт и газ. Ама никой не ще да ходи. А колегата ми каза, че с жена си са в 2-стаен апартамент под наем и май за около 1500 долара или някъде около това число:) Разправя ми, че хората в провинцията добре, при положение, че там заплатите не били високи:) около 1000 евро. Докато в Москва средната заплата била 1500-1700 евро.

Да, защото на всички сибирски бизнесмени им е чиста работата... Все едно да кажеш, че Митко Събев е честен бизнесмен, хайде малко по-сериозно.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 27 ное 2013 10:37

urkoto написа:Чапаев, ти ли си новия ник на другаря Джугашвили? :roll:

Не знам, за какво ми говориш! Джуганчето и на мен ми липсва много, но не, не съм аз! Той беше основен стълб в нашия мозъчен тръст! Върл противник на класовото разделение на хората! За съжаление падна жертва в борбата срещу империализма и загниващия капитализъм! Изправи се сам, с гордо вдигната глава, с дружелюбна усмивка под мустак и с исполинската си осанка се опита да защити всички нас в тази неравна битка! Уви, не стана! Колко от вас биха го направили!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 27 ное 2013 10:38

badboy95 написа:
bobo_13 написа:А не е така, той ми разправяше за негов приятел, който си го е купил, ама родителите му били в Сибир и били богати там. В Сибир се печелило много от нефт и газ. Ама никой не ще да ходи. А колегата ми каза, че с жена си са в 2-стаен апартамент под наем и май за около 1500 долара или някъде около това число:) Разправя ми, че хората в провинцията добре, при положение, че там заплатите не били високи:) около 1000 евро. Докато в Москва средната заплата била 1500-1700 евро.

Да, защото на всички сибирски бизнесмени им е чиста работата... Все едно да кажеш, че Митко Събев е честен бизнесмен, хайде малко по-сериозно.

Хахах абе пич, ти къде живееш???? Аз не говоря за бизнесмени тук. Говоря за нормални хора. Затова в Русия повечето хора живеят под наем. Който си е купил през комунизма панелка си живее в нея:) И не забравяйте, че само Москва, без околните градчета е 9 милиона (повече от Б-я)....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 ное 2013 10:39

Чапаев написа:
urkoto написа:Чапаев, ти ли си новия ник на другаря Джугашвили? :roll:

Не знам, за какво ми говориш! Джуганчето и на мен ми липсва много, но не, не съм аз! Той беше основен стълб в нашия мозъчен тръст! Върл противник на класовото разделение на хората! За съжаление падна жертва в борбата срещу империализма и загниващия капитализъм! Изправи се сам, с гордо вдигната глава, с дружелюбна усмивка под мустак и с исполинската си осанка се опита да защити всички нас в тази неравна битка! Уви, не стана! Колко от вас биха го направили!

Не се прави, да не ти изкарам мнението, в което признаваш, че си ти :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 ное 2013 10:50

bobo_13 написа:
badboy95 написа:

Хахах абе пич, ти къде живееш???? Аз не говоря за бизнесмени тук. Говоря за нормални хора. Затова в Русия повечето хора живеят под наем. Който си е купил през комунизма панелка си живее в нея:) И не забравяйте, че само Москва, без околните градчета е 9 милиона (повече от Б-я)....

Живеенето под наем е показно за какво, висок стандарт на живот ли? :shock: Ако това ти е мечтата, жив и здрав, и ариведерчи, Русия те зове.

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”