Комунизмът по света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Re: Комунизмът по света

Мнениеот CS -KA -KA » 26 ное 2013 13:05

аз също не подкрепям тоталитарните режими и системи като капитализма ,където нямаш право на мнение и глас ,затова час по скоро се моля да се върне социализма в България за да бъдем отново свободна и независима страна ,където човека не се експлоатира от човека за лично облагодетелстване
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 13:08

CS -KA -KA написа:аз също не подкрепям тоталитарните режими и системи като капитализма ,където нямаш право на мнение и глас ,затова час по скоро се моля да се върне социализма в България за да бъдем отново свободна и независима страна ,където човека не се експлоатира от човека за лично облагодетелстване

Няма по-противоречащо изказване. :lol: Браво, току-що счупи тъпомера. :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 26 ное 2013 13:10

badboy95 написа:
CS -KA -KA написа:аз също не подкрепям тоталитарните режими и системи като капитализма ,където нямаш право на мнение и глас ,затова час по скоро се моля да се върне социализма в България за да бъдем отново свободна и независима страна ,където човека не се експлоатира от човека за лично облагодетелстване

Колега аз за това я направих темата. Ето всички психично болни могат да се включат :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 ное 2013 13:12

По-голямо зло на този свят от капитализма и от капиталистите в света не е имало и никога няма да има! Капиталистическата зараза е по-страшна от чумата , СПИНа и сифилиса!От тези три болести може да има лек, но от капитализма няма лек! капиталистите организираха преврата на 10 Ноември 1989г. и си създадоха капиталистически банди СДС, ДПС с цел да запазят окаяния си капиталистически животец и всичко което са заграбили дотук, после създадоха други капиталистически банди като НДСВ,ГЕРБ , АТАКА,НФСБ,ВМРО, Деформаторски блок , РЗС и т.н. с цел да си запазят властта , а в тези партии е пълно само и единствено с капиталисти ! Как очаквате капиталисти да свалят и да потърсят наказателна отговорност на същите капиталисти ? Няма как да стане , и така България е 24 години под амриканско-кърваво капиталистическо робство ! Докато не се осъществи декапитализацията,България няма да се оправи и българите няма да живеят нормален живот!
Бог да пази България от капиталисти !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

pomiqr81

Мнениеот pomiqr81 » 26 ное 2013 13:15

Съжалявам, но подобен режим не е съществувал, така че темата е абсолютно 100% безпредметна.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 ное 2013 13:16

fcb_bg написа:
Безкомпромисно написа:По-голямо зло на този свят от комунизмът и от комунистите в света не е ималоо и никога няма да има!Комунистическата зараза е по-страшна от чумата , СПИНа и сифилиса!От тези три болести може да има лек, но от комунизъм няма лек!Голяма заблуда е , че комунизмът в България след 1989г. си е бил отишъл! Пълни глупости, комунистите отганизираха преврата на 10 Ноември 1989г. и си създоха комунистическите банди СДС, ДПС с цел да запазят окаяния си комунистически животец и всичко което са заграбили дотук, после създахода други комунистически банди катоНДСВ,ГЕРБ , АТАКА,НФСБ,ВМРО, Деформаторски блок , РЗС и т.н. с цел да си запазят властта , а в тези партии е пълно само и единствено с комунисти!Как очаквате комунисти да свалят и да потърсят наказателна отговорност на същите комунисти? Няма как да стане , и така България е 69 години под съветско-болшевишко-кърваво комунистическо робство!Докато не се осъществи декомунизация,България няма да се оправи и българите няма да живеят нормален живот!
Бог да пази България от комунисти!

Колко поколения се изредиха след 89та? Мирогледа, начинът на мислене за към по-добър живот трябва да са се променили, нали? Но не, реално нещата не вървят добре. Пак питам - като свободни хора, защо не стават нещата както искате?

Аз не виждам да има някаква смяна на поколенията. От 89 гравитират едни и същи около властта.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2013 13:17

Soulen написа:
badboy95 написа:

Колега аз за това я направих темата. Ето всички психично болни могат да се включат :lol: :lol: :lol:

Айде по-леко с епитетите. Като ти е добре живота, ходи си го гледай. на мен не ми е кеф, когато дойдат при мен 20 човека на ден и ме молят да им дам на вересия до еди кога си, защото нямат парички.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 13:22

batmanlevski написа:По-голямо зло на този свят от капитализма и от капиталистите в света не е имало и никога няма да има! Капиталистическата зараза е по-страшна от чумата , СПИНа и сифилиса!От тези три болести може да има лек, но от капитализма няма лек! капиталистите организираха преврата на 10 Ноември 1989г. и си създадоха капиталистически банди СДС, ДПС с цел да запазят окаяния си капиталистически животец и всичко което са заграбили дотук, после създадоха други капиталистически банди като НДСВ,ГЕРБ , АТАКА,НФСБ,ВМРО, Деформаторски блок , РЗС и т.н. с цел да си запазят властта , а в тези партии е пълно само и единствено с капиталисти ! Как очаквате капиталисти да свалят и да потърсят наказателна отговорност на същите капиталисти ? Няма как да стане , и така България е 24 години под амриканско-кърваво капиталистическо робство ! Докато не се осъществи декапитализацията,България няма да се оправи и българите няма да живеят нормален живот!
Бог да пази България от капиталисти !

Чисто плагиатство, не те ли е срам, Жеков сега ще те накаже. :mrgreen: А нали знаеш, че по-голям капиталист от Батман няма? :lol: :lol: :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 ное 2013 13:24

fcb_bg написа:Я да направим една тема колко е добро положението след 89-та. Много ви запука за комунизма, пък не се оглеждате в кочинката европейска как стоят нещата.

И аз не мога да разбера откъде им идва самочувствието на тези момченца !? :roll:
Разбирам след социализма да е дошъл някакъв по-сполучлив строй, България да е просперирала и животът да е станал по-добър, а то нито едно от тези неща не се случи.
Напротив ! След 10-ти Ноември стана още по-зле работата !
Всеки мислещ човек вижда, че ЕС е в криза. Вижда, че покрай Русия се създава нов икономически съюз, който не е никак за подценяване най-малкото заради огромните природни ресурси, които има на територията му.
Съвсем нормално е като не живеем добре да искаме промяна. Ама, не такава промяна, каквато искат платените "ранобудни" - да падне Орешарски, че да се върне Бойко, ами истинска промяна !
Смяна на обществения строй !
Защото по всичко личи, че Новият Световен Ред, в който живеем е изчерпан още преди да бъде реализиран изцяло.
И слава Богу, че е така ! Защото като замисъл НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД е система не по-малко злокобна и мракобесна от тоталитарните системи, които познаваме отпреди 10-ти Ноември.
Животът върви ... Колелото на историята се върти. Промяната е неизбежна ! ;)
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 26 ное 2013 13:26

fcb_bg написа:Айде по-леко с епитетите. Като ти е добре живота, ходи си го гледай. на мен не ми е кеф, когато дойдат при мен 20 човека на ден и ме молят да им дам на вересия до еди кога си, защото нямат парички.

Да не се припозна за психично болните не става въпрос за теб. Погледни мненията на Цскака, КНДР, батманлевски, Чапаев, джугана и т.н. Ако това са твоите съмишленици, те съжалявам. Тези хора са тролове или с психични отклонения, ти не си такъв поне по стила ти на писане и не разбирам защо ги защитаваш :roll:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”