Raoul_Duke написа:urkoto написа:КНДР написа:И тука така ще стане, само че цигани ще повалят българи, нали подражаваме на САЩ. Ето до това води капитализма, тези негри сигурно ще бъдат поощрени от тяхното правителство, както тука закони за циганите няма. Но си го заслужавате пишман демократчета. Нека ви бият, за да ви дойде акъла.
Вие за 45 години защо не се справихте с циганите?
Не че съм "червен", но в интерес на истината трябва да се отбележи, че в ония години мангалите бяха по-ниски от тревата. Имаха и вечерен час дори! Я са хванали някой след това, я са му теглили такъв бой, че и през ум няма да му мине след това да го наруши пак.
Иначе за "справянето" - само Адолф и другаря Джугашвили са доказали, че могат... по "оня" начин. Само че тях вече ги няма за съжаление. Сега сме в ръцете на толерастката сган.
Това го знам, имам един приятел полицай от квартала, който ми е разправял как са действали обикновените граждани по онова време. Но фактите са си факти - властта не е успяла да се справи с мангалската напаст. Ако беше успяла да се справи с тях, ние щяхме да наследим решението, а не проблема

Останалото са разни празни приказки на празни червени чутури по темата.