Зловеща "Нокаут" игра в САЩ, черни повалят бели

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Зловеща "Нокаут" игра в САЩ, черни повалят бели

Мнениеот urkoto » 25 ное 2013 15:38

Raoul_Duke написа:
urkoto написа:
КНДР написа:И тука така ще стане, само че цигани ще повалят българи, нали подражаваме на САЩ. Ето до това води капитализма, тези негри сигурно ще бъдат поощрени от тяхното правителство, както тука закони за циганите няма. Но си го заслужавате пишман демократчета. Нека ви бият, за да ви дойде акъла.

Вие за 45 години защо не се справихте с циганите?

Не че съм "червен", но в интерес на истината трябва да се отбележи, че в ония години мангалите бяха по-ниски от тревата. Имаха и вечерен час дори! Я са хванали някой след това, я са му теглили такъв бой, че и през ум няма да му мине след това да го наруши пак.
Иначе за "справянето" - само Адолф и другаря Джугашвили са доказали, че могат... по "оня" начин. Само че тях вече ги няма за съжаление. Сега сме в ръцете на толерастката сган.

Това го знам, имам един приятел полицай от квартала, който ми е разправял как са действали обикновените граждани по онова време. Но фактите са си факти - властта не е успяла да се справи с мангалската напаст. Ако беше успяла да се справи с тях, ние щяхме да наследим решението, а не проблема :idea:
Останалото са разни празни приказки на празни червени чутури по темата.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 25 ное 2013 15:39

urkoto написа:
КНДР написа:И тука така ще стане, само че цигани ще повалят българи, нали подражаваме на САЩ. Ето до това води капитализма, тези негри сигурно ще бъдат поощрени от тяхното правителство, както тука закони за циганите няма. Но си го заслужавате пишман демократчета. Нека ви бият, за да ви дойде акъла.

Вие за 45 години защо не се справихте с циганите?

Само можем да си мечтаем за онези години, когато ромите :roll: не смееха да минат моста на селото, което разделяше циганската махала с останалата част на селото.
Имаха необявен вечерен час. Като мине 8 часа вечер и жив ром не можеш да видиш по центъра.
Ром имаше само в селската кръчма ... Ама в бутилка. :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 ное 2013 15:39

КНДР написа:+1 Този Урец е много малък да се изказва по теми и времена, които не са му ясни. Браво за мнението.

На тебе явно ти е малко акъла. Какво ти казва Уреца. Че не сте се справили с мангалите. Явно боя не е бил решение. Ако беше решение, сега нямаше да има проблем. Схващаш ли причинно-следствената връзка другарю КНДР? Или ако искаш да ти го нарисувам и да кача диаграмата у форума. Ако така ще ти е по-лесно да схванеш какво ти говори Уреца?

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 25 ное 2013 15:44

urkoto написа:
КНДР написа:+1 Този Урец е много малък да се изказва по теми и времена, които не са му ясни. Браво за мнението.

На тебе явно ти е малко акъла. Какво ти казва Уреца. Че не сте се справили с мангалите. Явно боя не е бил решение. Ако беше решение, сега нямаше да има проблем. Схващаш ли причинно-следствената връзка другарю КНДР? Или ако искаш да ти го нарисувам и да кача диаграмата у форума. Ако така ще ти е по-лесно да схванеш какво ти говори Уреца?

Ти нищо не можеш, да ми кажеш, защото нямаш капацитет, чети и попивай знания от по-умните от теб. Това ми е последния пост към теб, не се мъчи да ме репликираш повече, няма да ти отговоря. Заповядай отново, когато си достатъчно зрял.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 ное 2013 15:45

viali69 написа:Авторът е расист ! Всички, които негодувате от тази игра сте расисти !
Не нарушавайте правата на чернокожите !
Това е НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !
Като не ви харесва - емигрирайте на друга планета ! :mrgreen:

Платен, къде видя някой да се оплаква, освен трола КНДР, който се опита да отклонява темата?
Това си е проблем на американците и да си се оправят.
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 ное 2013 15:47

КНДР написа:
urkoto написа:

Ти нищо не можеш, да ми кажеш, защото нямаш капацитет, чети и попивай знания от по-умните от теб. Това ми е последния пост към теб, не се мъчи да ме репликираш повече, няма да ти отговоря. Заповядай отново, когато си достатъчно зрял.

И таз добра. Още една празна червена кратуна, на която Уреца по категоричен начин проникна в дупарата, та чак го погъделичка по дванадесетопръстника. Кофти игри. Но добре че има ги ;)

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 15:49

А той Чапаев казва, че е циганин, не знам как КНДР го търпи. :mrgreen:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 25 ное 2013 15:51

Урец, ми то боят изгражда, а не разгражда :) На години не знам, но на акъл си малък.
Иначе - да, не е помогнал. Но мангалите са имали трудови навици, дисциплина, и не на последно място - занаят. Сега нямат нито едно от тези, и висят на шията на работещите българи.
А, имали са и страх, че не слушат ли, ще бъда наказани. И това го няма сега. Има села, в които българите треперят за живота си, оставили са паплачта да ги граби, поне да не ги убива.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 25 ное 2013 15:51

urkoto написа:
viali69 написа:Авторът е расист ! Всички, които негодувате от тази игра сте расисти !
Не нарушавайте правата на чернокожите !
Това е НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !
Като не ви харесва - емигрирайте на друга планета ! :mrgreen:

Пак ти казвам, не ти стигат познанията за да дефинираш какво е новия световен ред. И повярвай, той НЕ Е това.

Не манипулирай ! Точно това е НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД !
Даването на привилегии на чернокожите и циганите е част от идеите, които пропагандира Новият ред.
В държавите като Русия, които са извън Новия ред подобно нещо е немислимо и абсурдно. Този чернокож щеше да бъде одран и обесен надолу с краката в момента, в който си позволи да удари руско момиче.
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД е система, която толерира обратните, ромите, чернокожите ...
Това се прави под прикритието, че се защитават правата на малцинствата и на "различните".
Умните също са различни и са малцинство, но тях никой не ги толерира в Новия ред. Те са вредни и дори опасни за тази система.
Така че заблудата и манипулацията, че се пазят правата на "различните" лесно бива разкрита и изобличена.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 ное 2013 15:51

badboy95 написа:А той Чапаев казва, че е циганин, не знам как КНДР го търпи. :mrgreen:

Днеска явно е ден на шокиращите разкрития у форума. Също и ден на непридържане към партийните персонажи от страна на обичайните заподозряни форумни анимационни герои.

Върни се в “Свободна зона”