Tommi написа:badboy95 написа:Трябва ли да се позволява пропагандирането на крайни идеали в този форум? Защо се толерират потребители, които е ясно, че единствената им цел е да прокарват разни идеи и да разделят хората? Такива се отличават най-вече по датата на създаване на профила, като всички, за които говоря, са направени в последния месец-два. Те допринасят точно с нищо към този форум, с тях не може да се води нормална дискусия, тъй като възгледите им винаги са крайни, никога не възприемат друга гледна точка, пишат само за нещата, които им изнасят, а неудобните въпроси просто ги пропускат. След като усетят, че са притиснати в ъгъла, единствената им цел става да ядосват останалите с писанията си, и съм сигурен че го правят много съзнателно. До кога такива индивиди ще бъдат толерирани тук? Форумът със сигурност ще е едно по-добро място без тях. Мнения
Чакай сега. Как така реши, че ти можеш да пишеш своите виждания, а на тези, които имат различни идеи да не им се позволява да пишат? Като смяташ, че не може да се води нормална дискусия с тях, просто не се опитваш да водиш дискусия, просто е. А който те ядосва може да го добавиш като "враг" от настройките на профила ти и да не му четеш мненията.
Добре, а нормално ли ще е, ако се пропагандират нещо от сорта на "права за педофилите", "права за изнасилвачите", "права за убийците"? Защото аз доколкото знам комунизъм не би трябвало да има в наща държава? А нацизма? Всичките тези неща наистина ли са нормални мнения, нормално ли е някой да мисли по-този начин, нормално ли е някой да насажда омраза сред хората? Просто, ако хората, които поддържат форума искат да е качествен, трябва да сменят системата, за да може да се филтрират идиотите и целенасочените провокатори и да може да се дискутират темите по нормален начин.