Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Мнениеот AN71 » 17 ное 2013 08:51

fcb_bg написа:
dzhambov написа:
fcb_bg написа:Браво, бе, глупци! Нищо по темата, само метнахте по 1 говно по автора по навик защото не го харесвате. А е до болка прав!

Глупци са тези на които им харесва комунисти и турци да се целуват в центъра на столицата ни.

За това ако искаш го линчувай, но в случая е прав.

Не е права, а е много много прав за съжаление. :(

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 17 ное 2013 08:59

Виалито, що се опитваш да разсъждаваш за неща, за които като цяло са виновни твоите комунистически другарки? Що споменаваш мимоходом родителите на тез "умните" и "красивите", нали и те са расли като тебе в красивия и проспериращ социализъм и комунизъм, толкова ли нищо не прихванаха, че да го предадат нататък? Верно може и да са лош човешки материал, ама това все пак е светлият строй, който осветяваше мрака в непрогледната тъма, как така не видяха нещо хубаво което да завещаят на днешната младеж?
Кога ще кажеш ти какъв точно специалист си,какво си постигнал в живота и как точно, едно време смееше ли така ясно и свободно да си изразяваш мнението пред другарите на партийното събрание в предприятието, дето си бачкал?
Дай да ти видим децата и внуците какви са и къде са, щото много е лесно да обвиняваш другите преди да си погледнал в собственото си канче!
Преди 10-15 години можеше да видиш много повече и по-хубави жени от сега просто щото все още имаше ограничения за пътувания в чужбина, сега като паднаха и масата народ се изнесе от помията, в която ни забъркахте и продължавате да ни забърквате точно вие, комунистическите мекерета!!!
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 17 ное 2013 09:03

Да млад съм, да имам самочувствие и да по - умен съм от автора на темата. Друго?

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 17 ное 2013 09:08

На 22 години съм , студент ! Работя в денонощен магазин в квартал "Hадежда"..Уча социология и ДЪРЖА да ти кажа , че това , което си написал е меко казано неадекватно....не ми се влиза в спорове...Само искам да ти кажа , че "хубавото" ти поколение е докарало до това положение държавата.Относно денонощния магазин искам само да ти кажа , че най-простите субекти са на твоята възраст...Не си криви душата , жалко е!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 ное 2013 09:27

mtaraduda написа:Да млад съм, да имам самочувствие и да по - умен съм от автора на темата. Друго?

Долна лъжа :!:
Нищо умно няма в теб! Напротив, ти си като прототип на най-обикновено инстинктивно същество. Освен това си грозен. Останати само младостта, но тя пък е спорна, щото ако душата ти, мислите ти са болни(личи им), тогава имаш само млада обвивка(кожа), която те прави да изглеждаш млад.

В голяма част от нещата авторът е прав, особено тази, в която ви казва, че сте като бурета. На ваш език казано: "торби с лайна"..........Затова спортувайте и се хранете здравословно! Естествено, не всички сте такива, но едно време в клас да имаше максимум един с наднормено тегло, при това е било или заради болест, или ген. Сега наистина е ужас :oops:

Авторът обаче, в никакъв случай не му защитавам политическите възгледи-тая мръсна комунистическа сган, която не веднъж е правила геноцид срещу собственият си народ заслужава същото!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2013 09:31

Айде, айде..... някои май се разпознаха и се понацупиха от истината. Моралната деградация е факт, колкото и да го отричате. Но при децата това най-боли да го гледаш. Има и читави деца, разбира се. Те ярко контрастират на фона на описаните в темата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2013 09:32

шивача написа:
mtaraduda написа:Да млад съм, да имам самочувствие и да по - умен съм от автора на темата. Друго?

Нищо умно няма в теб! Напротив, ти си като прототип на най-обикновено инстинктивно същество. Освен това си грозен. Останати само младостта, но тя пък е спорна, щото ако душата ти, мислите ти са болни(личи им), тогава имаш само млада обвивка(кожа), която те прави да изглеждаш млад.

В голяма част от нещата авторът е прав, особено тази, в която ви казва, че сте като бурета. На ваш език казано: "торби с лайна"..........Затова спортувайте и се хранете здравословно! Естествено, не всички сте такива, но едно време в клас да имаше максимум един с наднормено тегло, при това е било или заради болест, или ген. Сега наистина е ужас :oops:

Авторът обаче, в никакъв случай не му защитавам политическите възгледи-тая мръсна комунистическа сган, която не веднъж е правила геноцид срещу собственият си народ заслужава същото!

Това "едно време" кое време е точно?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 17 ное 2013 09:41

Всичко написано е повече от прекрасно. Само едно дребно нещо ме смути и развали усещането относно целия текст. “Голама част от тези хиляди хора ще потърсят начин да участват в определянето на новите правила” – Кога, защо още не са го направили, кои са и защо не ги виждаме, ако всички искания се постигнат, какво ще стане докато “ТЕ” го направят… Все въпроси, на които не виждам отговор.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 17 ное 2013 09:43

Не виждам защо трябва да се нахвърляте върху Виали!Има си мнение и го излага , при това грамотно и логично.В случая е пресолил малко супата , но мисля че е повече с цел да се замислят хората , отколкото да се засегнат същите тези хора.Младите са най - различни и не могат да се слагат под един общ знаменател,но пък има страшно много истина в написаното от Виали за съжаление .Въпреки това аз не мисля че положението е неспасяемо.Да много е тежко , но в никакъв случай не е непоправимо.Критиката се използва от умните за да се поправят и развиват, докато глупавите я ползват само за повод за обиди...

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 17 ное 2013 09:47

шивача написа:

Ако не беше по - долна отрепка и от автора мнението ти можеше да има тежест.

Върни се в “Свободна зона”