Малоумно оправдание или идиотизъм ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Малоумно оправдание или идиотизъм ?

Мнениеот dunavfc » 25 окт 2013 23:18

daniel875 написа:
dunavfc написа:
daniel875 написа:"Атака" я остави на мира ;) Тази партия има доста крайни идеи, които в повечето случаи са правдиви, но необмислени. Хубаво би било да се случи, ако има мораториум, но явно националистите забравят, че първо трябва да се изпълни искането им, а именно да напуснем ЕС. Тогава щеше да стане.
Каква ли ни е изгодата от този разпаднал се съюз? Поне, когато бяхме в СИВ, имаше смисъл.
Борисов никога не е виновен, че е жалка мутра. Той, глезеният, цял живот смята другите за виновни, а не собствената си некадърност.

ЕС няма да се разпадне ;)

Ще ;) Ние сме там, а всичко, което е с нас, се разпада или срива. По едни или други причини се случва точно така.
ЕС се крепи на Германия и Франция, но вторите скоро ще стигнат дъното. Оланд ще им помогне, преди това достатъчно се постара Саркози.

Тези апокалиптични сценарии се разиграват от самото съществуване на ЕС,а аз досега не съм чул за държава,която да го е напуснала....Дори и Великобритания няма да го напусне,защото знае,че няма интерес от това,иначе досега да го е напуснала 20 пъти.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 25 окт 2013 23:23

Кога накрая ще почистим свещената българска земя. Комунисти, демократи, фесове, мангали - БИОЛОГИЧЕН ОТПАДЪК

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 25 окт 2013 23:31

meteorit написа:...демократи...

:?:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2013 23:33

Не бързайте с крайните оценки за ББ,за да си посипе главата с пепел бившия премиер има според мен най-вероятно две причини,първата е че на ББ са му "набили"обръчите в Брюксел и той се е "разкаял",втората за мен по вероятна е че сега Герб дават индикации че ще си променят мнението за мораториума и това ще даде кураж на БСП и ДПС да искат ново прегласуване и тогава Атака сигурно няма да се регистрират,ще ги последват Герб и ще стане цирк.А що се отнася до този мораториум по личните ми наблюдение не позволява на сериозните фирми от чужбина да инвестират в България легално,защото въпреки мораториума десетки съмнителни чужди фирми чрез подставени лица,българи, владеят стотици хиляди декари земя в България.Така че този ход на Атака е популистки и по-скоро е вреден за собствениците на земя,защото при влизане законно на чужди инвеститори цената на земята ще скочи нагоре и ще гони нормални цени, такива каквито са в нормалните европейски държави и собствениците само ще спечелят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 окт 2013 23:40

И кое точно му е малоумното на мораториума? Тя земята дори е хубаво да е държавна, някои тука ми говорят, че трябвало да се изкупува от някакви чужденци-мутри.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

haha

Мнениеот haha » 26 окт 2013 00:36

Докторе, ходи се лекувай.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 окт 2013 00:52

daniel875 написа:"Атака" я остави на мира ;) Тази партия има доста крайни идеи, които в повечето случаи са правдиви, но необмислени. Хубаво би било да се случи, ако има мораториум, но явно националистите забравят, че първо трябва да се изпълни искането им, а именно да напуснем ЕС.

:shock: :shock: Абе да питам само хората които подкрепят тоя смотан мораториум... какво очаквате? Някой да дойде да купи земята, а след това да си я сложи в чантата и да си я занесе в Америка ли? Какво значение има за теб дали Пенчо ще си продаде (съвсем доброволно на изгодна за него цена) земята на Джон ?

--

doktora25 написа: Тя земята дори е хубаво да е държавна

Изображение
Чудих се кво да ти отговоря на това, но шока надделя и останах без думи... Просто не си представям в каква среда сте израснали и в каква среда живеете за да имате такава представа за живота и света.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 26 окт 2013 01:13

Абе педали шибани, много ясно че трябва земята да е държавна. в педалските ви съзнания като чуете държавно и се сещате за комунизъм.
Хиляди са умрели за тая земя, тия искат да я продават. ...... вимайчина

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 26 окт 2013 03:09

dunavfc написа:Няма да обяснявам подробно,аз на коя партия и на кои политици симпатизирам,повечето ме знаят. И въпреки моите симпатии към ГЕРБ и лично към Бойко Борисов,аз съм длъжен,да не се правя на ударен и да не подминавам теми,които не са изгодни за партията,която харесвам и политиците в нея.
Безкрайно съм разочарован от това,което направиха ГЕРБ относно,малоумното удължаване на мораториума,което е в абсолютно противоречие със заявената от тях политика,а именно - проевропейска. .

Батеее Европа занима.. стига с тия лозунги от 90те. Как смотания ЕС ще се противопостави на БРИК ? ЕС и по точно западната му част създаде тия колоний преди векове но те са толкова огромни и отдалечени , че неможаха да си ги удържат в границите.
Сега жълтурите кото по едно време бяха британска колония - ще станат първа сила в света това не си го измислям аз.
Португалската колония в южна америка е в първите икономики в света за разлика от създателката си.
За Русия няма какво да говорим. Те са малоумни ама имат Сибир. Поне за още 100 - 200 години + резерва - значи за около 300. :lol:
Сложи и Индия. Сложи и Арабетата... ЕС и САЩ затъват. И ние сме тръгнали да се развиваме с 20 - 30 години назад. Ма верно си мисла , че ако края на света настъпи утре то тои при нас ще доиде след 20 години.. :evil:
Посрахме се от кеф , че влизаме в ЕС а то е на път да се разпадне. Това са празни лозунги , празни та до името на партията чак. Пазете си комплекса от СССР като очите аа нека в същото време модернизирания комунистически Китай да почне да дърпа конците. Чудно ми е да видя тогава как тия дето мразят дори русначетата умряли в България в битката с Турците щото имат комплекс от СССР, ще гледат на нещата.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 окт 2013 03:59

Авторе, авторе ... ! Ти, май наистина НЕ си българин и понеже си от Русе много се съмнявам, че си от онези турци, които обслужват интересите на турското разузнаване у нас. Другият вариант е да си член на някоя турска националстическа групировка или защо не на терористите от Сивите вълци например ?!
Не отписвам варианта и да си евреин, който умишлено цели затъването и обезбългаряването на България, за да могат неговите сънародници да се заселят по прекрасните български земи.
Иначе не мога да си обясня антибългарското ти поведение.
След забраната на тютюнопушенето, това беше второто разумно нещо, което направи малоумната ти партия ГЕРБ и тя взе, че се отрече от него ! :lol:
На всеки разумен и мислещ човек е ясно, че българската земя ще бъде изкупена на безценица от чужденци и тогава вече окончателно може да обявим края на България.
24 години населението на България е държано в изкуствена бедност, за да може да бъде поробено. От бедност българите продават не само жилищата си, а вече и земята си ....
Единственото спасение беше в мораториума за купуване на земя от чужденци. Българската земя не трябва да се продава на чужди граждани, докато стандартът на живот на българите не стигне този на западноевропейците.
Някои ще кажат, че никога няма да го стигнем. Тогава и никога няма да си продаваме земята на безценица !
Жалко, че има такива индивиди, антибългари и слуги на чужди господари като автора на тази тема.
Те, заедно с колониалните ни "политици" съсипаха тази прекрасна страна - родината ни БЪЛГАРИЯ !!!
Разориха я, ограбиха я и сега я поднасят на тепсия на чужденците ...
Бог да пази БЪЛГАРИЯ ! Ние явно вече не можем да я опазим ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”