Цирк ГЕРБ с нов спектакъл! Пак вот!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Цирк ГЕРБ с нов спектакъл! Пак вот!
Ми да се регистрират бе. боко тиквата е абсолютен смешник и ако не дойде някоя нова пария, която да има огромна подкрепа, боко никога повече няма да оправлява, защото вече ще има по- малко % и от бсп, а те винаги са в коалиция с черните
- джугашвили
child in time написа:джугашвили написа:Нищо ново под слънцето! С хора предали идеите си, социализъм не се гради! А в момента в Народното събрание всички са такива!
Социализъм по време на капитализъм? Майтап ли си правиш?![]()
Капитализъм от недоказани комунисти! Кой си прави майтап!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Цирк ГЕРБ с главни клоуни "неподвластните"-50лв.
- damageplan
- Контакти:

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
damageplan написа:Ако виждаш ТРИ тикви ,ти си се събудил , ако виждаш ДВЕ тикви,ти си заспал !
3 !!!!! Тая в средата е най-куха !!!
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....
-
- Контакти:
Идеята им е после да кажат- наросът се бунтува срещу вас еди си колко месеца(години), всеки месец имаше по няколко вота на недоверие, значи не ставате
Щеше да ми е смешно, ако не бяха еднакво жалки политиците ни. И да- Боко си е прост.

Щеше да ми е смешно, ако не бяха еднакво жалки политиците ни. И да- Боко си е прост.
- batmanlevski
- Контакти:
тези от ГЕРБ са вече минало и са се превърнали от ГЕРБ в ГРОБ
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Поне аз си мисля , че щом някой предизвиква друг на дуел би трябвало поне да присъства на дуела !
Аз не видях ГЕРБ да присъстват на вота ! Той е иницииран от тях и те бяха длъжни да са там , а не да го провалят !
Не знам какво очакват в този случай от БСП - ДПС - Атака ако пак се изнесат и няма кворум благодарение на тях ?!
В този случай те са хората които трябва да се борят да има кворум , а не Боко да ми рита футбола по селските терени !!!
Аз не видях ГЕРБ да присъстват на вота ! Той е иницииран от тях и те бяха длъжни да са там , а не да го провалят !
Не знам какво очакват в този случай от БСП - ДПС - Атака ако пак се изнесат и няма кворум благодарение на тях ?!
В този случай те са хората които трябва да се борят да има кворум , а не Боко да ми рита футбола по селските терени !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
[quote="Levsk1"]това не е цирк. просто се размътва водата и си играят на добрия и лошия по сценарии. Странно е, че толкова хора още не са проумели, че на герб, атака, бсп и дпс ядрото е едно и също - партията майка БКП. Създаде се изкуствена опозиция и се забавляват в НС. Това са жалки алчни хора с милиони и пълна власт, медии, полиция и т.н. Срещу тях са сиромаси и страхливци готови най-много на мирен протест. Те го знаят и ни се присмиват безочливо, харчейки държавни пари за реклама и промивки. Не случайно хората затъпяват все повече, а жените стават по-леки от всякога. Комунизма е тук с пълна сила, а медиите са в техни ръце дори и доскоро качественото канал 3 беше купено за да не им пречи пак с наши пари!
Потурчват ни, затъпяват ни и ни тровят с турска стока взета на безцени/////
?????????? Комунизъм и това ,което става в България са две коренно различни неща.Интересно е ,че всичко негативни в България се свързва с комунизма.....Не зная колко си годишен,но сега не виждам позитивни неща докато при комунизма по-вечето бяха положителни отколкото отрицателните.Не случайно беше казана и една истина....'че построеното при социализма ние сега не можем да го боядисаме само.При първите си появявания Б.Б. беше казал,че ако постигне и една стотна от това ,което е постигнал Тодор Живков ще бъде доволен от себе си.....С тези "проблясъци" за комунизма само лъжете младите...всичко това е история,а историята трябва да се уважава,но това не е за такива 'проблясъци'....леките жени са си били винаги леки,но нямаше проституция...никой не бъркаше и по кофите с боклук...нямаше гладни.....
Потурчват ни, затъпяват ни и ни тровят с турска стока взета на безцени/////
?????????? Комунизъм и това ,което става в България са две коренно различни неща.Интересно е ,че всичко негативни в България се свързва с комунизма.....Не зная колко си годишен,но сега не виждам позитивни неща докато при комунизма по-вечето бяха положителни отколкото отрицателните.Не случайно беше казана и една истина....'че построеното при социализма ние сега не можем да го боядисаме само.При първите си появявания Б.Б. беше казал,че ако постигне и една стотна от това ,което е постигнал Тодор Живков ще бъде доволен от себе си.....С тези "проблясъци" за комунизма само лъжете младите...всичко това е история,а историята трябва да се уважава,но това не е за такива 'проблясъци'....леките жени са си били винаги леки,но нямаше проституция...никой не бъркаше и по кофите с боклук...нямаше гладни.....
Ореха и Станишев трябва да бъдат подлудени, всички прийоми за постигането на тази цел са оправдани!
ОСТАВКА!!!

ОСТАВКА!!!

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!