Другарката Люба Кулезич като една Цола Драгойчева

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: Другарката Люба Кулезич като една Цола Драгойчева

Мнениеот Седем » 09 окт 2013 21:05

Георги Ифандиев написа:
vayk написа:Какво и е актуалното на тази информация? Доколкото си спомням дъртата вещица напусна ТВ7 още през зимата.

Люба Кукулезич е още на екран. Темата е актуална. Мене в началото на промените 1 година, не ме допускаха комунистите до работа ! Сега пак ме свалиха от екран, защото не бях удобен преди изборите !

Със сигурност не си истинския Георги Ифандиев, когото безкрайно уважавам и чиито предавания гледах с интерес. Ако беше истинския, щеше да знаеш, че въпросната Кулезич мооого отдавна беше изгонена от Бареков и се изявява в една друга телевизия.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2013 21:19

Безкомпромисен 2: Презареждане :) :) :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 окт 2013 21:32

Тая другарка и сега ни облъчва от екрана, но по Нова телевизия в събота и неделя от 9 часа .

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Мнениеот Георги Ифандиев » 09 окт 2013 21:45

grasiani написа:Тая другарка и сега ни облъчва от екрана, но по Нова телевизия в събота и неделя от 9 часа .

Това го знам, тази комунистка обикаля от телевизия на телевизия. Статията ми е от февруари тази година. Мнението ми за комунистическата другарка не се е променило.
Личния ми блог - http://diagnosa.net/

Бог да пази България от комунистите !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 окт 2013 22:08

Е няма такъв смях.Доказан комунист като другаря Ифандиев да пуска тема в която оплюва Люба Кулезич която е негов духовен ментор и учител.Боговете сигурно са полудели.

urkoto

Мнениеот urkoto » 09 окт 2013 22:22

sandi74 написа:Е няма такъв смях.Доказан комунист като другаря Ифандиев да пуска тема в която оплюва Люба Кулезич която е негов духовен ментор и учител.Боговете сигурно са полудели.

Аз малко съм объркан. Не съм живял по тези години и не са ми ясни нещата затова и питам, действително ли това, което казва Санди е така? Трудно ми е да повярвам, че Ифандиев може да е комуне и дърт ДС агент, но то от друга страна то кой ли не се оказа такъв в днешно време...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 окт 2013 22:35

urkoto написа:
sandi74 написа:Е няма такъв смях.Доказан комунист като другаря Ифандиев да пуска тема в която оплюва Люба Кулезич която е негов духовен ментор и учител.Боговете сигурно са полудели.

Аз малко съм объркан. Не съм живял по тези години и не са ми ясни нещата затова и питам, действително ли това, което казва Санди е така? Трудно ми е да повярвам, че Ифандиев може да е комуне и дърт ДС агент, но то от друга страна то кой ли не се оказа такъв в днешно време...

Бивши комунисти няма.Факт.Незнам само краснае мальчики Ифандиев и Жеков до кога ще разиграват това театро че са антикомунисти(едва ли има някой да им вярва).Ние по-старото поколение си ги знаем що за пламенни и дейни комсомолци бяха.Истината е една при нашият червен строй успяваха само и единствено най-добрите, а тези две ненаиграли се деца не бяха измежду тях и сега естествено плюят ли плюят.Но както всички знаем на калпава ракета космосът и е виновен.Та да си кажем цялата истина Ифандиев и Жеков са антикомунисти колкото и аз съм космонавт.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 окт 2013 23:32

Люба Колезич е една най-обикновена комунистическа престъпничка,служеща на СССР, на която по комунистическите медии за манипулация и дезинформация и се дава постоянно телевизионно време , за да зомбира българския народ с комунизъм-болшевизъм! Ако БАП дойде на власт тази комунистическа престъпничка ще бъде натикана в затвора , за това, че е съучастничка на комунистичесите престъпници!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Мнениеот Георги Ифандиев » 09 окт 2013 23:37

urkoto написа:

Комунистите винаги са искали да ни очернят нас с Жеков. Всеки по-умен човек може, да си изкара изводите и да не се влияе от мнението на тези признавам изкусни дезинформатори. Разбери приятелю, те в Политбюро са обучавани на всякакви похвати на дезинформация и зомбиране на населението.
Личния ми блог - http://diagnosa.net/

Бог да пази България от комунистите !

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 окт 2013 23:45

Георги Ифандиев написа:
urkoto написа:

Комунистите винаги са искали да ни очернят нас с Жеков. Всеки по-умен човек може, да си изкара изводите и да не се влияе от мнението на тези признавам изкусни дезинформатори. Разбери приятелю, те в Политбюро са обучавани на всякакви похвати на дезинформация и зомбиране на населението.

Така е и за съжаление нашият народ е зомбиран с комунизъм-болшевизъм! Аз като им казвам , че и за тор не стават, те ми се обиждат! Ами това е жестоката истина - гледат разни предавания за готвене , пеене, шоута, Вип брадъри и разни други комунистически простотии , които им зомбират мозъка! Как тогава да се освободим от комунистическото робство? Ами няма как да стане за съжаление!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”