Изчезнаха 24 т сирене и 10 т кашкавал от държавния резерв

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Изчезнаха 24 т сирене и 10 т кашкавал от държавния резерв

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2013 16:39

fcb_bg написа:
milen.hristov написа:Еми аз не виждам смисъл в обществото да има неграмотни хора. Нито е имало някакъв смисъл от тези дружинки от разбойници

Еми, да , просто е трябвало да кажат на окупаторите какво мислят по въпроса и защо не са съгласни, пъкса щели да се разберат, нали?
Големи бунаци са излязли, че са хванали гората.

Прозира лека неграмотност. Не си спомням в часоввете по История да се е споменавало, че България е била окупирана по това време.
Да не говорим за различни неща ....?
И още нещо - партизанското движение бе силно идеализирано преди години, но много ясно си спомям разказите на дадо ми ( лека му пръст) за това какво всъщност са вършели партизаните и в какво се е изразявала тяхната "дейност", както и какви хора са ставали партизани.
Много ми е разказвал и за различното отношение на германските и руски войници при преминаването им през България - но това е една друга тема.
Аз лично вярвам повече на очевидец.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 30 сеп 2013 16:44

Red_Neck написа:
fcb_bg написа:
milen.hristov написа:Еми аз не виждам смисъл в обществото да има неграмотни хора. Нито е имало някакъв смисъл от тези дружинки от разбойници

Еми, да , просто е трябвало да кажат на окупаторите какво мислят по въпроса и защо не са съгласни, пъкса щели да се разберат, нали?

Прозира лека неграмотност. Не си спомням в часоввете по История да се е споменавало, че България е била окупирана по това време.
И още нещо - партизанското движение бе силно идеализирано преди години, но много ясно си спомям разказите на дадо ми ( лека му пръст) за това какво всъщност са вършели партизаните и в какво се е изразявала тяхната "дейност", както и какви хора са ставали партизани.
Много ми е разказвал и за различното отношение на германските и руски войници при преминаването им през България - но това е една друга тема.

Е как ще сравняваш гордия немски войник, който се държи културно и си плаща за всичко с дивия руски селянин, който идва да краде и изнасилва. Информацията и на мен ми е от очевидец. А партизаните са просто крадци, убийци и подобна утайка на своето време :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 сеп 2013 16:49

Трябвало е... трябвало е да си остане турско тук. Но нищо, това съвсем скоро може да бъде поправено и турската европейска част ще нарасне до границата с Румъния.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 30 сеп 2013 16:54

fcb_bg написа:Трябвало е... трябвало е да си остане турско тук. Но нищо, това съвсем скоро може да бъде поправено и турската европейска част ще нарасне до границата с Румъния.

Какво общо има турското робство с партизанското движение ? Не те питам, вижда се ,че си доста объркан младеж... :oops:
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 сеп 2013 17:00

mitko_r написа:
fcb_bg написа:Трябвало е... трябвало е да си остане турско тук. Но нищо, това съвсем скоро може да бъде поправено и турската европейска част ще нарасне до границата с Румъния.

Какво общо има турското робство с партизанското движение ? Не те питам, вижда се ,че си доста объркан младеж... :oops:

Не съм, споко... Това е обобщението от четеното във форума.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 сеп 2013 17:00

Soulen написа:Е как ще сравняваш гордия немски войник, който се държи културно и си плаща за всичко с дивия руски селянин, който идва да краде и изнасилва. Информацията и на мен ми е от очевидец. А партизаните са просто крадци, убийци и подобна утайка на своето време :)

Войната е гадно нещо и се молете да не ставате "очевидци". Що се отнася до "гордия немски войник", той ни беше съюзник и с него заедно ядохме папалигата две войни. Остана и с нас немците да бяха се държали както в окупираните от тях "територии". Като ходиш на почивка в Гърция попитай гърчолята, какви са спомените на техните "очевидци" за "присъствието" на "гордия немски войник"... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 30 сеп 2013 17:02

Soulen написа:
Red_Neck написа:
fcb_bg написа:

Е как ще сравняваш гордия немски войник, който се държи културно и си плаща за всичко с дивия руски селянин, който идва да краде и изнасилва. Информацията и на мен ми е от очевидец. А партизаните са просто крадци, убийци и подобна утайка на своето време :)

Момчета, категорично потвърждавам и за братушките, и за немците, и за партизаните.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 30 сеп 2013 17:04

pampi написа:
Soulen написа:Е как ще сравняваш гордия немски войник, който се държи културно и си плаща за всичко с дивия руски селянин, който идва да краде и изнасилва. Информацията и на мен ми е от очевидец. А партизаните са просто крадци, убийци и подобна утайка на своето време :)

Войната е гадно нещо и се молете да не ставате "очевидци". Що се отнася до "гордия немски войник", той ни беше съюзник и с него заедно ядохме папалигата две войни. Остана и с нас немците да бяха се държали както в окупираните от тях "територии". Като ходиш на почивка в Гърция попитай гърчолята, какви са спомените на техните "очевидци" за "присъствието" на "гордия немски войник"... 8-)

Питай ги гърците... нека им е зле. Червения комунистически ботуш,където е минал, няма живот векове след това. Питай ни нас ! И не ми отваряй сравнения с Царска Русия при Цар Николай ... за едни други ботуши говоря.
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2013 17:07

baligo написа:Момчета, категорично потвърждавам и за братушките, и за немците, и за партизаните.

Абе то че си е така - така си е ..... ама пустия му чип български !?!
Много неграмотни, невъзпитани и откорвено прости хора, които обаче са компетентни по всички въпроси.
Говори ми нашия за окупация .... той историческа книга не е отварял през живота си, ама за партизаните се изказва.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 сеп 2013 17:12

fcb_bg написа:

Кои, окупатори? Единствените окупатори идат с тяхната подкрепа

Върни се в “Свободна зона”