Всъщност не ми стана ясно как стигна до извода, че Василев дава пари на Левски.
БТК е собственост на Василев и ВТБ. Това ще рече, че 2 страни, даващи пари на два отбора имат обща собственост извън футбола.
Ако следвам логиката на автора мога да кажа, че ВТБ дава пари на Левски и Ботев.
И понеже ВТБ не е собственик на Левски, официално със сигурност няма такива данни, по логиката на автора мога да изкарам, че е нередно това, че Глобул даваше пари на Литекс и ЦСКА в ролята на СПОНСОР (адски важна дума в тази тема).
Цветан Василев дава пари и на "Ботев" и на "Левски"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Цветан Василев дава пари и на "Ботев" и на "Левски"
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- Raoul_Duke
komandini написа:То и децата знаят че КТБ е дъщерна банка на ВТБ......
Е ся последно какви са парите в Ботев и във волейболния национал - турски, държавни или руски??? Много версии станаха.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

По тази логика половината отбори в Европа трябва да са аут
Истина е че VTB притежават 30% от ЦКБ....но какво от това?
Цецо е член на борда на директорите в ЦКБ и притежател на определен процент акции.
Това че двете банки са спонсори на отбори не ги включва в конфликт на интереси,всеки има право да притежава акции където си поиска.
За справка си спомнете когато Левски поиска Мъри
.... дали ако това което се твърди беше истина то той щеше да остане в Пловдив
PS: тук давам безпристрастно мнение,макар и да съм фен на ЦСКА!!!

Цецо е член на борда на директорите в ЦКБ и притежател на определен процент акции.
Това че двете банки са спонсори на отбори не ги включва в конфликт на интереси,всеки има право да притежава акции където си поиска.
За справка си спомнете когато Левски поиска Мъри

PS: тук давам безпристрастно мнение,макар и да съм фен на ЦСКА!!!
You`re My Wicked Live
за тебе истина за мен лъжа
http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi/2013/04/19/2045320_ruskata_vtb_kapital_kupi_blizo_10-procentniia_dial_na/
Василев е Председател на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка АД и притежава 3 185 310 акции от КТБ или на 53,09%
Колко акции притежава ВТБ в Левски?Това че двете банки са спонсори на отбори не ги включва в конфликт на интереси,всеки има право да притежава акции където си поиска.
За справка си спомнете когато Левски поиска Мъри .... дали ако това което се твърди беше истина то той щеше да остане в Пловдив
Ми ВТБ дава по 2 000 000 на левски за сезон, А Ц. Василев до сега е налял поне 20 000 000 в Ботев. Кой е по важен

не давай мнение когато не си наясно, дори и ако си фен на ЦСКАPS: тук давам безпристрастно мнение,макар и да съм фен на ЦСКА!!!
- blac_black_cat
- Контакти:
[center]1. Цветан Василев е собственик на фирма VELDER GROUP : Собственик на БК "Левски" Сф и негов официален спонсор.
2. Цветан Василев е собственик на фирма КТБ официален спонсор на "Ботев" Пд и също собственик на ПФК "Ботев".
Какво ривете не разбирам[/center]
[center]А между другото Ц. Василев в едно интервю каза, че по принцип е привърженик на ЦСКА, ама....................................... Преди около месец беше.
Тити Папазаов в едно интервю също каза,че : Собственика на БК "Левски" е цесекар.[/center]
И к'во излиза всички са привърженица на ЦСКА:
Цветан Василев, Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, Коко Динев (лично знам за него), а ЦСКА се гърчи защото няма адекватни хора да го управляват в правилната посока.
Т.е. всички са цесекари, ама не чак толкова. Дано ние феновете станем собственици на ЦСКА.
2. Цветан Василев е собственик на фирма КТБ официален спонсор на "Ботев" Пд и също собственик на ПФК "Ботев".
[center]А между другото Ц. Василев в едно интервю каза, че по принцип е привърженик на ЦСКА, ама....................................... Преди около месец беше.
Тити Папазаов в едно интервю също каза,че : Собственика на БК "Левски" е цесекар.[/center]
Цветан Василев, Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, Коко Динев (лично знам за него), а ЦСКА се гърчи защото няма адекватни хора да го управляват в правилната посока.
Т.е. всички са цесекари, ама не чак толкова. Дано ние феновете станем собственици на ЦСКА.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
blac_black_cat написа:[center]1. Цветан Василев е собственик на фирма VELDER GROUP : Собственик на БК "Левски" Сф и негов официален спонсор.
Тва че е спонсор на БК Левски си го знаем отдавна, но какво от това? Тук в темата се говори за ФК Левски. Той Василев спонсорира и други отбори и клубове (но не футболни) А това че Цв. Василев е от ЦСКА е абсолютно така , и кво от това? ми то и Батков е от Ботев ама колко години вече е в Левски. Въпрос на интереси.
Не разбрах защо мислиш че някой рИве

Интересно защо никой не повдигаше въпроса за Глобул, които бяха едновременно спонсор и на ЦСКА и на Литекс? Вярно, че двата отбора са си като дупе и гащи, ама все пак.
То не е лошо и журналистите да се изразяват по-ясно и с проверени източници.