ГЕРБ внася обречен вот на недоверие към правителството ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: ГЕРБ внася обречен вот на недоверие към правителството ...

Мнениеот joring » 18 сеп 2013 09:06

CTAHKO написа:
viali69 написа:
liliputchica написа:Това е нелепо. И вота и хипотезата която застъпваш

Ако вотът е нелеп, тогава хипотезата ми е твърде вероятна ... ;)

Аз съм по-скоро на мнението на Виали 8-) Вотът е загубена кауза 8-) Причината за вота и тя е смешна 8-) А защо точно сега идва този вот, след като и на малките деца е ясно, че ни очаква тежка зима и тогава ше има не по-малко основтелни причини за вот на недоверие 8-) Само че точно в този период ще са недосегаеми и ще си вирят носовете. Ако това е опозиция, аз съм трактор 8-)

Дали сега, дали зимата, каква е разликата? Нужни са 121 гласа за сваляното на правителството, а няма кой да ги даде, дори и да гласуват всички от ГЕРБ и Атака против правителството, в което силно се съмнявам, пак не стигат. Всичко е за отчитане на дейност, ясно е, че правителството не може да се свали с вот на недоверие, няма значение дали се иска сега или зимата, просто сега хората на Болен няма да гласуват, а зимата като се разбере, че пак ще е много тежко, няма да може да трупа "дивиденти", ако се обяви изведнъж против правителството.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 сеп 2013 09:38

CTAHKO написа:
viali69 написа:
liliputchica написа:Това
е нелепо. И вота и хипотезата която застъпваш

Ако вотът е нелеп, тогава хипотезата ми е твърде вероятна ...
;)

Аз съм по-скоро на мнението на Виали 8-) Вотът е загубена кауза 8-)
Причината за вота и тя е смешна 8-) А защо точно сега идва този вот,
след като и на малките деца е ясно, че ни очаква тежка зима и тогава ше
има не по-малко основтелни причини за вот на недоверие 8-) Само че точно
в този период ще са недосегаеми и ще си вирят носовете. Ако това е
опозиция, аз съм трактор 8-)

+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 сеп 2013 09:47

миле гърбавия написа:Майоре,майоре ,не мога да ти разбера политическите възгледи. Толкова са объркани, та чак са сбъркани!

То на редника освен политическите, май и сексуалните му възгледи са яко объркани. Остави го не се занимавай с тоя болен мозък :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 сеп 2013 09:58

iliyan написа:Боко 4г. гонеше инвеститори и сега се е загрижил за тях !!! Да беше мислил за тях като беше на власт !!!
И когато се чудиш какво да каже - на общо основание ! Те пък кога са били конкретни в нещо освен в рязането на ленти !!!
Марковски не знаех , че Китай са ни съседска страна !!!

1. Пред Китай има и буквичката ''и''.
2. Колко европари са спрени при Борисов, май НУЛА. Само за 100 дни започнаха от Европа да ни спират парите.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 сеп 2013 10:04

MAЙOPA написа:
Шок! Орешарски продължава да се гаври
18 септември 2013

Изображение

Назначиха съпругът на секретарката на Доган за заместник-министър
Премиерът Пламен Орешарски не спира да тероризира българския народ с назначенията си! Със заповед на министър-председателя на длъжността зам.-министър на инвестиционното проектиране е сложен Джейхан Ибрямов.
Ето какво гласи официалната справка от Правителствената информационна служба на Министерски съвет: „Г-н Ибрямов е бил политически съветник в Кабинета на председателя на ДПС. В периода ноември 2009г. – ноември 2012г. е председател на Младежко ДПС, а преди това е бил и зам.-председател на младежката структура. От август 2007г. до ноември 2009г. г-н Ибрямов е бил изпълнителен директор на Сдружение „Толерантност“, а от ноември 2003г. до юли 2007г. е заемал поста проект мениджър във Фондация „Либерална интеграция“. В периода август 2003г. – октомври 2003г. е бил главен специалист в Дирекция „Спорт и здраве“ в Министерството на младежта и спорта.“
Ето и част от неформалната биография на Джейхан Ибрямов: Джейхан е роден в Търговище, завършил е математическа гимназия, а след това специалността „Кинезитерапия“ в Русенския университет и втора магистратура – „Политически мениджмънт и политически науки“ в Нов български университет. През 2002г, работи в организационния отдел на централата на ДПС. Забелязан е от председателя Доган като перспективен младежки лидер, и логично заема председателския пост на младежката структура.
Кинезитерапевтът Джейхан Ибрямов не крие политическите си амбиции. Минал е през всички стъпала от редови член на младежката структура до съветник на Ахмед Доган в парламента. В негови изказвания той не крие желанието си засериозна политическа кариера, с което обясняват и оставянето на „-ОВ“ във фамилното си име, с цел по-добре приемане извън движението. Според цитати в медиите негови кумири са (освен Доган) Чърчил и Маргарет Тачър. Името на Ибрямов беше спрягано като потенциален заместник на Доган през 2012г. когато лидерът Доган обсъждаше оттеглянето си.
През 2002г. се запознава с новата секретарка на Ахмед Доган, Биршен Яхова. Следват години на „тихо ухажване“ до предизборната кампания през 2009 година, когато пътуват много по цялата страна, когато и пламва искрата. Следва годеж и тежка сватба през 2012година. Един от първите, които научили за това, разбира се, бил лидерът Ахмед Доган. “Зарадва се и ни пожела да сме щастливи”, споделя Джейхан, цитиран от в. 24 часа. Според други публикации той е отказал да стане кум.
Назначаването на доверен човек на Доган в ръководството на новосформираното министерство, което се очаква да координира големите инвестиционни и инфраструктурни проекти, е знаково за разпределението на сферите на влияние в новата коалиция БСП-ДПС, подкрепена от „Атака“, пише НОрешарски.

Пак да попитам какво има общо кинезитерпията и инвестиционото пректиране. Този е поредният експерт като любимата ми министър Георгиева, която продължава да НЕ Е посетила нито едно спртно събитие, а в малките слуаи когато кометира нещо спортно,изглежда и звучи ужасно нелепо. Интерсно снощи гледала ли е някой мач от ШЛ, а денс дали ще го направи, ще гледали Лудогорец в четвъртък, колко от домакинствата му ще изгледа. А и някога купувала ли си е сама билет за някое състезание

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 18 сеп 2013 10:06

ГЕРБ са чисти комунисти начело с другарката Бойка Борисова, за която хиляди пъти съм обяснявал каква е! Комунистите от ГЕРБ внасят вот на недоверие срещу други комунистите от БСП,ДПС и АТАКА!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 сеп 2013 10:14

Безкомпромисен написа:ГЕРБ са чисти комунисти начело с другарката Бойка Борисова, за която хиляди пъти съм обяснявал каква е! Комунистите от ГЕРБ внасят вот на недоверие срещу други комунистите от БСП,ДПС и АТАКА!

Всичко ясно, но защо само за Борисов говориш в женски род?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 18 сеп 2013 10:29

то цялата политика на ГРОБ е обречена

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 18 сеп 2013 10:31

urkoto написа:
Безкомпромисен написа:ГЕРБ са чисти комунисти начело с другарката Бойка Борисова, за която хиляди пъти съм обяснявал каква е! Комунистите от ГЕРБ внасят вот на недоверие срещу други комунистите от БСП,ДПС и АТАКА!

Всичко ясно, но защо само за Борисов говориш в женски род?

Защото Георги Стоев, който е комунистически престъпник , беше казал в една книга, че Бойко Борисов е страхлив като жена!Това го беше казал моят приятел Георги Ифандиев ведно от предаванията си!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 сеп 2013 10:34

ГЕРБ нямат шанс да свалят правителството на тройната коалиция.Но това е правилния ход на ББ за да има дебат за управлението на България.Кабинета няма да падне заради задкулисното му управление.То безпрецедентните протести на българите не го свалиха,та надали един вот на недоверие ще свърши тази работа.Но този вот е ясен белег,че управляващите не се справят и е време да си ходят.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”