Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
liliputchica написа:viali69 написа:И какво искаш да внушиш с тази тема ? Според теб Местан е запалил автомобила на Шикерова ? Така ли ?![]()
![]()
![]()
Аз пък казвам, че бандитите на Цецо са запалили колата на водещата, за да хвърлят вината върху ДПС и БСП.
Хайде докажи обратното !
А пък тя сигурно е с пълно каскоИдеално. Сменя колата с нова и подклажда безредици,както са и заповядали.Такива "жени" с такива сладки имена ми идват в повече.И защо се именува Генка,като си е Ганка
viali69 написа:И какво искаш да внушиш с тази тема ? Според теб Местан е запалил автомобила на Шикерова ? Така ли ?![]()
![]()
![]()
Аз пък казвам, че бандитите на Цецо са запалили колата на водещата, за да хвърлят вината върху ДПС и БСП.
Хайде докажи обратното !
Безкомпромисен написа:Генка Шикерова е комунистическа водеща,води новините по една от комунистическите медии не вярвам да е умишлен палеж , освен ако не откраднала нещо!
Безкомпромисен написа:Защо да бъда изгонен? Защото разкрих истинската същност на другарката Бойка Борисова от комунистическата банда ГЕРБ ли?
saffron написа:Ганка ШикерТея босфор тв къртят с тея водещи . И по 4-те нац. медии сутрешните блокове се водят от абсолютни червеи .
Ама босфорци са уникални с техните водещи и репортери, Юксел Кадриев
, Салич, Шикер, Стаматис, Хекимян, и тн. все чудати субекти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта