1986г. Българският Чернобил-укрито престъпление на БКП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: 1986г. Българският Чернобил-укрито престъпление на БКП

Мнениеот bilyaletdinov » 13 сеп 2013 09:19

Този катил - авторчето, който няма едно мнение на спортна тема :shock: , другарят с 200 профила (кндр, джугашвили и т.н.) и още няколко индивида, докога ще продължават да серат теми във форума? Вярно, че е свободна зона, ама що трябва се пускат всеки ден по 200 теми какво е било преди 40 години... :? :? Не, че нещо, ама така смислените теми отиват на заден план, а подобна плява стои постоянно в топ-а..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 13 сеп 2013 09:46

Изображение
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 13 сеп 2013 09:47

самия факт че са внасяли по второ направление месо от Аржентина,вода от Исландия,риба от Канада и не знам си още какво.
нали в България има минерални извори,има текезесета ...тези престъпници от бкп и сегашните от бсп са за бесилото.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 13 сеп 2013 09:49

bilyaletdinov написа:Този катил - авторчето, който няма едно мнение на спортна тема :shock: , другарят с 200 профила (кндр, джугашвили и т.н.) и още няколко индивида, докога ще продължават да серат теми във форума? Вярно, че е свободна зона, ама що трябва се пускат всеки ден по 200 теми какво е било преди 40 години... :? :? Не, че нещо, ама така смислените теми отиват на заден план, а подобна плява стои постоянно в топ-а..

темата се пуска с научна цел,за такива като тебе.

iliyan

Мнениеот iliyan » 13 сеп 2013 09:50

valkaredgi написа:самия факт че са внасяли по второ направление месо от Аржентина,вода от Исландия,риба от Канада и не знам си още какво.
нали в България има минерални извори,има текезесета ...тези престъпници от бкп и сегашните от бсп са за бесилото.

И това къде го прочете или ти го каза Безкомпромисен а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 13 сеп 2013 10:00

iliyan написа:Винаги съм се въздържал да коментирам точно това , но вече прекалихте ! Точно по това време моя втори баща беше военен и мога да ви кажа , че нищо че нямаше официална информация всички знаеха какво се случва !
Работеше във военно окръжие и ги караха по 3 пъти на ден да мерят радиация ! Тогава за първи път видях Гайгеров брояч и разбрах как работи ! Относно радиационният дъжд - нещата са си чиста пропаганда !
Мога да ви кажа , че ако радиация беше извън норми едва ли щеше да има манифестации. Моля , ви или говорете с факти или замълчете ! Писна ми от празни журналистически приказки !

Аз бях войник в Казанлък по времето на аварията. Имахме подготвителен лагер в местността Тюлбето над града, където тернирахме за ежегодните стрелби в Шабла. Запомнил съм, че наистина ни донесоха Гайгеров брояч и бяхме длъжни да мерим стойностите на радиация три пъти дневно. Запомнил съм, че го донесоха в деня на мача с Италия от Световното в Мексико, което бе почти месец след аварията. Казаха някакви стойности, които са пределни, но дали е така? За самата авария се разбра доста по-късно, което си беше практика по онова време. Същата бе реакцията със сваления южнокорейски Бойнг, когато бе отречено от ТАСС и след няколко дена потвърдено.
Последна промяна от stoyankd на 13 сеп 2013 10:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 13 сеп 2013 10:01

iliyan написа:
valkaredgi написа:самия факт че са внасяли по второ направление месо от Аржентина,вода от Исландия,риба от Канада и не знам си още какво.

Бе ти си жертва на радиационния дъжд.
Такива чугуни се родиха след него, като теб.
Всичко е истина и няма да ти се обяснявам откъде знам.
И не само аз знам.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 13 сеп 2013 10:08

Темата е пусната с образователна цел! Пък и аз пускам по-1-2 теми на месец максимум 3 и то с образователна цел , вие да научите за комунистическите престъпления!200 теми ги пускат комунягите КНДР, джугиашвили , шумкаря и т.н. и то техните носят общо взето дезинформция , като заливат хората с болшевишко-комунистическа пропганда! Народът трябва да знае ИСТИНСКАТА история , а пък народ , който не познава своята история и е заблуден за настоящето - няма бъдеще! Тук виждам някои комуняги, които явно не им отърва истината да се знае и искат да се прикрие!Аз въпреки всичко ще продължавам да разкривам техните комунистически грандиозни престъпления срещу човечеството!Лошото е , че много хора са зомбирани с болшевизъм-комунизъм, предпочитат да си пият ракийката, да гледат тъпите комунистически предаваания ВИП Брадър, предавания за готвене , пеене , турски сериали и т.нн., вместо да научат нещо интересно за българската история! Лошото е , че след 1989 г.всички които са се изредили БСП,СДС,ГЕРБ, НДСВ,ДПС,АТАКА,ВМРО,ДСБ, Деформаторски блок и т.н. са си чисти комунисти!
Бог да пази България от комунисти!
Последна промяна от Безкомпромисен на 13 сеп 2013 10:12, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 13 сеп 2013 10:11

За пореден път се убеждавам, че една от основните цели на всеки режим е да нарече черното бяло и бялото черно и да се опита да накара цяла нация да вярва в това.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 13 сеп 2013 10:14

iliyan написа:

Любомир Шиндеров бе осъден по обвинение за омаловажаване на последиците от аварията и прикриване на истината за нея. Григор Стоичков също. Факт е, че съобщиха за аварията поне три дена по-късно, а първите мерки са взети от Гражданска защита след 10май. Има доста др. факти, които самият Стоичков сподели на делото.

Върни се в “Свободна зона”