Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bilyaletdinov написа:Този катил - авторчето, който няма едно мнение на спортна тема, другарят с 200 профила (кндр, джугашвили и т.н.) и още няколко индивида, докога ще продължават да серат теми във форума? Вярно, че е свободна зона, ама що трябва се пускат всеки ден по 200 теми какво е било преди 40 години...
![]()
Не, че нещо, ама така смислените теми отиват на заден план, а подобна плява стои постоянно в топ-а..
valkaredgi написа:самия факт че са внасяли по второ направление месо от Аржентина,вода от Исландия,риба от Канада и не знам си още какво.
нали в България има минерални извори,има текезесета ...тези престъпници от бкп и сегашните от бсп са за бесилото.
iliyan написа:Винаги съм се въздържал да коментирам точно това , но вече прекалихте ! Точно по това време моя втори баща беше военен и мога да ви кажа , че нищо че нямаше официална информация всички знаеха какво се случва !
Работеше във военно окръжие и ги караха по 3 пъти на ден да мерят радиация ! Тогава за първи път видях Гайгеров брояч и разбрах как работи ! Относно радиационният дъжд - нещата са си чиста пропаганда !
Мога да ви кажа , че ако радиация беше извън норми едва ли щеше да има манифестации. Моля , ви или говорете с факти или замълчете ! Писна ми от празни журналистически приказки !
iliyan написа:valkaredgi написа:самия факт че са внасяли по второ направление месо от Аржентина,вода от Исландия,риба от Канада и не знам си още какво.
нали в България има минерални извори,има текезесета ...тези престъпници от бкп и сегашните от бсп са за бесилото.
И това къде го прочете или ти го каза Безкомпромисен а ?!
iliyan написа:valkaredgi написа:самия факт че са внасяли по второ направление месо от Аржентина,вода от Исландия,риба от Канада и не знам си още какво.
И това къде го прочете или ти го каза Безкомпромисен а ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта