В КАТ съвсем изтрещяха

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: В КАТ съвсем изтрещяха

Мнениеот гражданин от село » 27 авг 2013 19:03

razcvqtko написа:ХАХАХАХА АКО ГО ПРИЕМАТ И КАКВО ПРАВИМ ВЗИМАМ КОЛАТА НА БРАТ МИ ПРИМЕРНО МОЯТА Е НА РЕМОНТ И МЕ СПИРАТ КУКИТЕ И МИ ПРАВЯТ АКТ ЗА 150 ЛЕВА ЗАЩОТО ТОЛКОВА ИСКАТ ДА Е И ЗА КАКВО ЧЕ КОЛАТА МИ Е НА РЕМОНТ :) :) ЗНАЧИ КОЙТО ГИ МИСЛИ ТИЯ РАБОТИ Е ТОЛКОВА ТЪП ЧЕ ЧАК Е ВДЛЪБНАТ КАТО ДЪНО НА ШИШЕ

Ще си купиш кола,която не се разваля и няма да имаш проблеми. :)

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 27 авг 2013 19:05

гражданин от село написа:
razcvqtko написа:ХАХАХАХА АКО ГО ПРИЕМАТ И КАКВО ПРАВИМ ВЗИМАМ КОЛАТА НА БРАТ МИ ПРИМЕРНО МОЯТА Е НА РЕМОНТ И МЕ СПИРАТ КУКИТЕ И МИ ПРАВЯТ АКТ ЗА 150 ЛЕВА ЗАЩОТО ТОЛКОВА ИСКАТ ДА Е И ЗА КАКВО ЧЕ КОЛАТА МИ Е НА РЕМОНТ :) :) ЗНАЧИ КОЙТО ГИ МИСЛИ ТИЯ РАБОТИ Е ТОЛКОВА ТЪП ЧЕ ЧАК Е ВДЛЪБНАТ КАТО ДЪНО НА ШИШЕ

Ще си купиш кола,която не се разваля и няма да имаш проблеми. :)

То това е друга тема... Над половината от колите да не кажа и две трети въобще не трябва да се движат по пътищата! А когато такива гробници се карат и неправилно трагедията е пълна!

nam_si_koy
Контакти:

Мнениеот nam_si_koy » 27 авг 2013 19:08

Lakokara4a написа:Дали са изтрещели не знам, но като гледам какво става по пътищата съм склонен да съм на тяхна страна! Абсолютно неграмотни, арогантни, прости шофьори има у нас. Те и в КАТ явно са се видели в чудо... Като пристигне снимка, че някой карал с 200 при ограничение 80 всички търсят някоя баба или дядо той да каже че е карал и да опере пешкира. Ама такива не са изтрещели нали?

Значи ти си съгласен заради тези идиоти всички да ни третират като измамници и да си губим времето с разни документи в КАТ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2013 19:20

BadBoy написа:Единственото нещо, което искам да променят е застраховката "Гражданска отговорност" да не се прави на автомобила, а да е на водача управляващ МПС.

Това трябваше да стане преди доста време!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 27 авг 2013 19:23

Няма как да искат разрешително, ако превозното средство е на кръвен роднина, баща, майка, брат или сестра.
От тук ще има големи съчинения и неуредици. Пълна глупост.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2013 19:27

Това няма да стане. По-скоро трябва гражданската отговорност да е персонална, а не на автомобила.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

way
Контакти:

Мнениеот way » 27 авг 2013 19:29

Добре да кажем че колата е регистрирана на мама аз и тати я ползваме евентуално и брат ми след някоя друга година и какво секи месец трябва да ходим да се регистрираме ?:Д:Д::Д

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 27 авг 2013 19:33

Ако се наложи по спешност да прибирам дядото или някой приятел ще трябва да съм вписан. По-голямо малоумие от това едва ли някой може да роди и дано разумът в НС да надделее.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 27 авг 2013 19:38

Абсолютни малоумници. Сега какво, вена ми ще трябва и тя да ходи до КАТ да си губи времето. А какво правим ако отида на заведение и си кръкна и после ползвам ти пиеш ние караме.

Не е това на начина да преборят идиотите (които са в количество) по пътищата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 27 авг 2013 19:58

Де да бяха изтрещели само в КАТ...
http://www.standartnews.com/biznes-bizn ... 02089.html

Без хипермаркети през уикенда .

Върни се в “Свободна зона”