Тъмният световен елит крои планове за изтреблението ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nam_si_koy
Контакти:

Re: Тъмният световен елит крои планове за изтреблението ни

Мнениеот nam_si_koy » 16 авг 2013 10:21

superspiro написа:Чакай сега Илюминати в крайна сметка се оказват извънземни :!: :?: :!: :?: Пък другите говорят че рептилите щели да ни цакат пък сега и тия.
само Супермен(и той е извънземен ама той е добър) и Телетъбитата могат да ни спасят.!!!!!!11!!11111!!

И аз съм объркан братле

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 16 авг 2013 10:32

Вие се шегувате но много скоро няма да ни е толкова весело. В момента човечеството не осъзнава в каква заплаха е в момента. Всички световни лидери са пришълци те са поставени пионки от риптилте, които искат да няма световен мир и човечеството само да се унищожи. Космическата Лига е запозната със случая, който става на Земята но причината междукосмическия съвет да не взема мерки по въпроса е че в момента се водят войни между други планети и засега оставаме на заден план но ще видим какво ще стане очаквам до началото на 2014 да имам посетители от друга планета!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 авг 2013 10:33

red_star написа:Вие се шегувате но много скоро няма да ни е толкова весело. В момента човечеството не осъзнава в каква заплаха е в момента. Всички световни лидери са пришълци те са поставени пионки от риптилте, които искат да няма световен мир и човечеството само да се унищожи. Космическата Лига е запозната със случая, който става на Земята но причината междукосмическия съвет да не взема мерки по въпроса е че в момента се водят войни между други планети и засега оставаме на заден план но ще видим какво ще стане очаквам до началото на 2014 да имам посетители от друга планета!

Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

nam_si_koy
Контакти:

Мнениеот nam_si_koy » 16 авг 2013 10:37

red_star написа:Вие се шегувате но много скоро няма да ни е толкова весело. В момента човечеството не осъзнава в каква заплаха е в момента. Всички световни лидери са пришълци те са поставени пионки от риптилте, които искат да няма световен мир и човечеството само да се унищожи. Космическата Лига е запозната със случая, който става на Земята но причината междукосмическия съвет да не взема мерки по въпроса е че в момента се водят войни между други планети и засега оставаме на заден план но ще видим какво ще стане очаквам до началото на 2014 да имам посетители от друга планета!

Добре,спирам да се шегувам.
Човек може да спаси единствено себе си.Убеден съм.Ти също.Тези конспирации ти отвличат вниманието.

meteorit
Контакти:

Re: Войнствена влечугоподобна раса готви нашата гибел

Мнениеот meteorit » 16 авг 2013 10:37

Унищожението на човечеството е повече от неизбежно и по-скоро ще е дело на светлите сили, отколкото на тъмните. Така или иначе в момента човечеството е съставено от живи мъртъвци, т.е. зомбита. Говоря разбира се, само за 90 % от човечеството.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 16 авг 2013 10:44

ehh написа:

Изображение

:lol:
Решението на проблема е повече от ясно - междуКОСМИческия съвет се нуждае от самобръсначки, тъй като прекаленото наличие на косми води до агресия и напъни за превземане на нови светове, които предлагат по-добър климат за живот на организми с прекалено голямо окосмяване 8-)
Последна промяна от South_Park на 16 авг 2013 10:46, променено общо 2 пъти.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 авг 2013 10:44

Пичове, не знам за вас, ама аз утре взимам светлинния си меч и хващам първия полет за Нептун за земляческа среща на Джедайте от Светлата лига :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 16 авг 2013 10:53

boabbb написа:Пичове, не знам за вас, ама аз утре взимам светлинния си меч и хващам първия полет за Нептун за земляческа среща на Джедайте от Светлата лига :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Що издаваш срещата бе бастун сега може да ни нападнат.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Re: Войнствена влечугоподобна раса готви нашата гибел

Мнениеот venelin1984 » 16 авг 2013 10:54

Спри LSD-то веднага , иначе ще ти дойдат на гости рептили ,вампири,НЛО, и всякакви там .

Върни се в “Свободна зона”