Мнениеот futbolqga » 09 авг 2013 23:30
Сега се запознах по-подробно със случката. Любимия на автора "Пепи" направо си го е просел, като не вярвам, че има дори и един мъж от този форум, който би реагирал различно от Балджо. Хубавеца "Пепи" си се разхождал по средата на улицата, а когато колата, шофирана от приятелката на братовчеда на Балджо, му е свирнала той започнал да ги обижда и псува. Е, кой мишок не би забил два шамара на пияния глупак? Това, че си е разбил мутрата в тротоара вече си е лошо стечение на обстоятелствата. Но, че си е заслужил шамарите - заслужил ги е. Освен това и приятелите му разкриват, че е бил долен комарджия, адвокат на Топлофикация... личи си, че е мислел, че е хванал Господ за шлифера - да, ама не.
А Балджийски - отвсякъде си личи, че е кротко и скромно момче. Познавах го, когато живееше в София, макар и не особено добре. Въпреки това можете да видите мненията за него на хора, които го познават доста по-добре:
Херо: „Стига, това не е истина. Това не е вярно. От вас научавам тази лоша новина. В шок съм. Не може да бъде“; „Боби беше две години при мен в Черноморец. Изключително тихо и спокойно момче. Не ми е създавал никакви неприятности. Даже съм го критикувал, че е много мекушав и не показва твърдост. Не мога да си помисля, че може да налети на бой и да убие човек."; „Глупости, нали ви казвам, той беше тих и спокоен. Не правеше никакви проблеми.“
Михаил Мадански: "Слънчево момче, така, по-отворен от връстниците си, по контактен. Бързо скъсяваше дистанцията. На терена беше душичка. Даже и картон не си спомням да е получавал. По лагерите никога не ми е създавал проблеми. Откъде е избила сега тази агресия у него? Да убие човек!?"
Петко Медведски: "Познавам го като едно перфектно момче – коректен , отзивчив, голям веселяк. Той не е убиец. Познавам и родителите му. Едни нормалниs хора са."
Янко Ангелов: "Тръпки ме побиха като прочетох какво е станало. Не мога да повярвам. Знам, че Балджо не е убиец. Познавам го от много години. На "Герена" Балджо ми беше като по-голям брат"; "Повече от 3 години живяхме заедно в общежитието на "Герена". Балджо дори "Еврофутбол" не играе. Сигурен съм, че не е хазартна личност"