На кого са нужни такива некадърни съдии?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: На кого са нужни такива некадърни съдии?

Мнениеот Pichichi » 06 авг 2013 12:06

:lol: :lol: :lol:

При малоумни 13 президента в А група

13 малоумни и един ВКР-еец,комунист и бизнесмен но умен!
Колко ли пари взе за 4-ката от Рубин Казан този умния?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 авг 2013 12:09

Дузпа нямаше, но това бе може би първата съдийска грешка от началото на първенството, която не бе чак толкова решаваща относно крайния изход. В сравнение с миналата година определено съдийството има израстване. Да, Берое може би щеше да натисне в последните 5-6 оставащи минути, но се видя че Локото стоеше физически добре към края и можеха да направят и те някоя контра. Като цяло много силен мач и за двата отбора, много ми харесаха, ако продължават в същия дух мисля че без проблеми ще се класират в първата седмица. Може би Локото с малко, но бяха по-добри снощи и победата е заслужена.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 06 авг 2013 12:14

не знам какво коментирате най-смешният съдия. Този го подкупват с една вечеря. Никога не отсъжда това което е, а си дирижира мача по негово усмотрение.

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 06 авг 2013 12:14

Те некадърните съдии са най-високо ниво - ШЛ мачовете за директна елиминация. Колко гафа станаха миналата година. Най-безполезни пък са тия зад вратите

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 06 авг 2013 12:16

Няма такава дузпа ! То и такава ДЪРЖАВА НЯМА ама .....

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 06 авг 2013 12:27

Интерестното е , че няма никакъв отзвук .. ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ все едно нищо не е станало
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 авг 2013 12:39

zuekaa написа:Интерестното е , че няма никакъв отзвук .. ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ все едно нищо не е станало

На кого му пука!?... Аз днес случайно научих резултата от този мач, а не бих го гледал, дори двата отбора да играеха на улицата под прозорците ми... 8-)
П.П. Нали хранениците на държавния ТЕЦ се подписахте под фермана до Орешарски относно "Газпром", за да пре**ете "Левски", сега можете да бъдете щастливи - всичко е наред и нещата са под контрол... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 06 авг 2013 12:47

Captain Stottlemeyer написа:
zuekaa написа:Интерестното е , че няма никакъв отзвук .. ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ все едно нищо не е станало

На кого му пука!?... Аз днес случайно научих резултата от този мач, а не бих го гледал, дори двата отбора да играеха на улицата под прозорците ми... 8-)
П.П. Нали хранениците на държавния ТЕЦ се подписахте под фермана до Орешарски относно "Газпром", за да пре**ете "Левски", сега можете да бъдете щастливи - всичко е наред и нещата са под контрол... 8-)

Милке и нас не ни интересува какво си правил и гледал.

urkoto

Мнениеот urkoto » 06 авг 2013 12:49

zuekaa написа:До кога съдииството в БЪЛГАРИЯ ще е на толкова ниско ниво или това е просто поредната поръчка ?
Измислената дузпа става пред очите на петият съдия за какво е този пети съдия само да смучи парите на отборите или да вършат работа ?
Ако това е дузпа .. http://www.novsport.com/video693131_1006.html
Честита победа на Локото

И аз това питам. Онзи ден в Ловеч доказаното менте и некадърник Веско Минев само дето не остави без глава черния брат. Как не му изби зъбите или счупи носа - остава загадка и до ден днешен. И това става точно пред очите на главния съдия, който е на няколко метра и буквално пред носа на петия съдия. Отделно от същата страна и на страничния. Това са трима души, които прибират общо около 3000 лв. за 90 минути и за тия 90 минути имат една ситуация, в която трябва да покажат, че са на мача и ония се насират! За фалчета в центъра който и да хванеш от тоя форум ще ти ги свири, съдиите са съдии в наказателното поле и при авантажите!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

urkoto

Мнениеот urkoto » 06 авг 2013 12:51

baltimore написа:Милке и нас не ни интересува какво си правил и гледал.

Колега, не му обръщай внимание на този шизофреник. Откакто Уреца му направи един брутален пъблик хюмилиейшън на тема интелектуална собственост, патенти и търговски марки в една тема, този не е на себе си. Сигурно и е почнал да говори и ходи на сън от срам и унижение 8-)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Свободна зона”