Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
grumpy cat bg написа:Идеална тема, ама я мразя мноо... както и вас сичките мноо.
samatoranaga написа:
Умишлено съм допуснал и четири не толкова фрапантни грешки, за да видим с какви хора си имам работа![]()
Raoul_Duke написа:МаИни, та дрънкат![]()
daydreamer написа:До автора- "незавършен" написано така е прилагателно. Ако е "не завършен" вече е глагол. Ако определяш тази за "нефрапантна" грешка, не знам...
Speedking написа:Ааааа голям смях става с "истинските маШини"![]()
![]()
boyko-borisov написа:Българино, моля те да не бъдеш толкова прост. Човекът е написал, че нарочно е допуснал грешки!!! Четете, четете и предизборните платформи, за да няма недоразбрали и протести за щяло и нещяло.
Samatoranaga: „Мисля, че трябва да има тема√ където да показваме недопустимите правописни грешки, с което да накараме авторите на коментарите да се засрамят поне малко и да внимават какво пишат и публикуват, защото в последно време имам чувството, че голяма част от потребителите са с незавършен трети клас.”
Daydreamer: До автора- "незавършен" написано така е прилагателно. Ако е "не завършен" вече е глагол. Б.М. Че незавършен се държи като прилагателно – т. е. има форми като прилагателно, е видно, но не завършен да е глагол – спрегни го поне в сегашно време първо и второ лица
Кашчей: Завършен е страдателно причастие и то върви винаги с глагола "съм". Че страдателното причастие може с глагола да образува страдателна конструкция – като „ Стадионът е незавършен”, го разбирам, но къде е това винаги с глагола в „незавършеното образование му личи” ?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 53 госта