Червени_шампиони написа:baltimore написа:Някои дали останаха с блокирани пари по сайтовете за онлайн залагане?
Аз, но ми отговориха, че няма да имам проблеми, но ще видим. Писах им преди да спрат достъпа до bet365.
Влез на bet365.es
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Червени_шампиони написа:baltimore написа:Някои дали останаха с блокирани пари по сайтовете за онлайн залагане?
Аз, но ми отговориха, че няма да имам проблеми, но ще видим. Писах им преди да спрат достъпа до bet365.
veni__85 написа:Честит ви нов монопол
Кировец II написа:veni__85 написа:Честит ви нов монопол
Аре стига бе. НЯМА по-хубаво нещо от еврофутболчето. Още от едно време с грамадните фишове, с печатите и задимените сепарета. Удряш колонката и паричките са ти веднага в джоба, а не да се лакомиш с лайвове и кви ли не идиотщини, които само дърпат назад.
Тогава даже Интернет в България не е имало...
baltimore написа:Кировец II написа:veni__85 написа:Честит ви нов монопол
Аре стига бе. НЯМА по-хубаво нещо от еврофутболчето. Още от едно време с грамадните фишове, с печатите и задимените сепарета. Удряш колонката и паричките са ти веднага в джоба, а не да се лакомиш с лайвове и кви ли не идиотщини, които само дърпат назад.
След интернет пак има Еврофутбол.
Кировец II написа:baltimore написа:Кировец II написа:veni__85 написа:Честит ви нов монопол
Поправителен фиш, а?
baltimore написа:Кировец II написа:baltimore написа:Кировец II написа:veni__85 написа:Честит ви нов монопол
Поправителен фиш, а?
А баничка
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], rhaegar и 9 госта