Кандидат-министърка от ДПС иска учебници и на турски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Кандидат-министърка от ДПС иска учебници и на турски

Мнениеот DANS » 28 май 2013 21:48

Смешника КНДР пак не е ориентиран,

БСП69ДПС както и АТАКА са креатури на комунистическата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ДПС беше легитимирано от "кръглата маса" с цел СДС да не вземе гласовете на репресираните български турци!

Утре ще лъсне голия задник на БСП69ДПС и АТАКА, хората ще видят че те са си едно и също!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 май 2013 21:50

DANS написа:Смешника КНДР пак не е ориентиран,

БСП69ДПС както и АТАКА са креатури на комунистическата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ДПС беше легитимирано от "кръглата маса" с цел СДС да не вземе гласовете на репресираните български турци!

Утре ще лъсне голия задник на БСП69ДПС и АТАКА, хората ще видят че те са си едно и също!

А чия креатура е ГЕРБ ?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 28 май 2013 21:52

Смешника си ти. Сигурно си доволен от демокрацията, защото ти върнаха името, нали Али ?
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 28 май 2013 21:55

Да го видим сега Волен какво представлява! От него зависи дали тези помаци и национални предатели ще ни управляват, не влиза в залата утре и предложението за правителство пада! Дали Воленчо ще се надупи утре на турските еничари?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 май 2013 21:57

ivo_gf написа:Да го видим сега Волен какво представлява! От него зависи дали тези помаци и национални предатели ще ни управляват, не влиза в залата утре и предложението за правителство пада! Дали Воленчо ще се надупи утре на турските еничари?

Не. Влизат, регистрират се и излизат.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

haha

Мнениеот haha » 28 май 2013 21:59

КНДР написа:Аз съм участник във ''Възродителния процес'' и се гордея с това, като гледам сините национални предатели и десните боклуци, докъде ни докараха, легализирайки престъпната партия ДПС, ми става жал. Ако има нов Възродителен процес, аз ще съм първи доброволец.

Да, няма да е лошо да си първи доброволец да бъдеш изселен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 28 май 2013 21:59

Авторчето,комплексар смотан,нали много искахте Сергей?Заради смотаняци като теб сега всички ще му сърбаме попарата...платени к...и сте вие.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 май 2013 22:03

КНДР написа:Аз съм участник във ''Възродителния процес'' и се гордея с това....

Така ли ? През коя година и в кой поред - първия,втория или третия ? Къде по-точно и по какъв начин /т.е. какъв точно си го играл по време на т.нар. "Възродителен процес"/ ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 28 май 2013 22:06

КНДР написа:

Смешника си ти. Сигурно си доволен от демокрацията, защото ти върнаха името, нали Али ?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 28 май 2013 22:07

ми дано умре тая тогава ...
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Върни се в “Свободна зона”