Всъщност сигнала до прокуратурата е подаден от МАЯ МАНОЛОВА, тя завела и БЮРЕКОВ там.
Трябва да си много тъп, зад а се хванеш, че с тия бюлетини може да ес напарви нещо.
Вчера гласувахте ли?
Как ставаше?
Печат, влизаш, отбелязваш, печат, пускаш в урната...
Е, И?
Без печатите тия бюлетини стават ли за нещо?
Комунистическа помия!
За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Bojko Berojko
- Контакти:
Re: За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!
Измитай се от България ,болшевишки изрод !
Kой го интересува мнението на пикльото Петков.
- 1912plovdiv
- Контакти:
Никаква оставка
С Гей Станишеф начело БС*П/ДПС и срещу Светльо Хиподила ще загуби избори
Да иляди в срамната столетница
С Гей Станишеф начело БС*П/ДПС и срещу Светльо Хиподила ще загуби избори
Да иляди в срамната столетница
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
grasiani написа:Kой го интересува мнението на пикльото Петков.
Не е въпроса в Петков...
Станишев снощи се изрепчи, като победител, а отново ще заложи Г.З на турците, а се неговия ще заложи и нашите д.пета.
Жална ни майка ако пак ни подхване султан Местан, както ни държеше султан Доган.
Това не трябва да се случва, ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ, ДОРИ САМО ЗА ТОВА!
- DrAvalanche
- Контакти:
Всичко върви по сценарий. Румен Петков иска оставка, Цветанов хвали Първанов като много по-добър политик и държавник. После двете крила на бкп от гроб и бсп ще се коалират и управляват за да ни "избавят" от кризата.
Keep calm и Костов е виновен.
Keep calm и Костов е виновен.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
Не съм им привърженик и попринцип не ми се взима отношение, но си мисля, че гнида като Петков да дава акъл някак не ми се струва нормално. Явно има сериозен скандал между двамата, неслучайно Петков е извън листите.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
nghcvth написа:Не съм им привърженик и попринцип не ми се взима отношение, но си мисля, че гнида като Петков да дава акъл някак не ми се струва нормално. Явно има сериозен скандал между двамата, неслучайно Петков е извън листите.
Те там са се наредили гнида до гнида..

По милиционерска линия Румен Петков е много по-близо до ГЕРБ, отколкото до БСП. По престъпна и мутренска също.
Сергей Станишев е признат в Европа и няма нужда "пикаещият във фонтани" да му дава оценка.
Без Станишев БСП е обречена на забвение и залез.
Станишев е модерен, съвременен лидер с европейско мислене и демократични разбирания. Много правилно Станишев се отърва от старите муцуни като Р.Овч и Румен Петков. Те са компрометирани личности и носят само негативи на БСП.
А, БСП не е загубила изборите ! Ако съставят правителство ще излезе, че са ги спечелили.
Сергей Станишев е признат в Европа и няма нужда "пикаещият във фонтани" да му дава оценка.
Без Станишев БСП е обречена на забвение и залез.
Станишев е модерен, съвременен лидер с европейско мислене и демократични разбирания. Много правилно Станишев се отърва от старите муцуни като Р.Овч и Румен Петков. Те са компрометирани личности и носят само негативи на БСП.
А, БСП не е загубила изборите ! Ако съставят правителство ще излезе, че са ги спечелили.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!
ivaka написа:Всъщност сигнала до прокуратурата е подаден от МАЯ МАНОЛОВА, тя завела и БЮРЕКОВ там.
Трябва да си много тъп, зад а се хванеш, че с тия бюлетини може да ес напарви нещо.
Вчера гласувахте ли?
Как ставаше?
Печат, влизаш, отбелязваш, печат, пускаш в урната...
Е, И?
Без печатите тия бюлетини стават ли за нещо?
Комунистическа помия!
Такива печати можеш да си поръчаш във всяка печатница срещу 50 лева. Не ставай смешен !
350 000 бюлетини открити от ДАНС и Главна прокуратура в печатницата на общински съветник от ГЕРБ. И то след законовия срок за отпечатване ! И то приготвени за спедиция ! И то НЕ брак, защото тези от брака са били отделени.
350 000 бюлетини не стигнаха на ГЕРБ да състави самостоятелно правителство.
Главна прокуратура и ДАНС объркаха сметките на ГЕРБ като си свършиха професионално и надпартийно работата.
Друг е вече въпросът дали това са били всичките нелегални бюлетини или има и такива, които са пуснати в обръщение.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта