Тъй рече даскалът(учителски бисери)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Тъй рече даскалът(учителски бисери)

Мнениеот ros » 19 апр 2013 22:25

Учителят ми по история: "Влязох в стаята и слънцето изгря" :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

sandi74

Мнениеот sandi74 » 19 апр 2013 22:29

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 19 апр 2013 22:29

Влиза учител от съседната стая при колежката си и явно иска да обсъди нещо с нея: Той:
"Може ли набързо да те...?" Тя: "Тука или отвънка...?"

А ето и нещо, което се е случвало лично на мен:
Във 2-3 клас в час по български език учителката ни обясняваше урок за представки. За нейно съжаление реши да използва за пример думата "дървен", за да обясни, че на тази дума не може да се сложи представка. За нейно по-долямо съжаление аз се сетих за такава - "на" (надървен). За нейно най-голямо съжаление после тя трябваше да обяснява на цял един клас (и изключение на 2-3-ма) какво означава тази думичка, а аз на моите родители от къде я знам.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 19 апр 2013 22:47

Robbery написа:Влиза учител от съседната стая при колежката си и явно иска да обсъди нещо с нея: Той:
"Може ли набързо да те...?" Тя: "Тука или отвънка...?"

А ето и нещо, което се е случвало лично на мен:
Във 2-3 клас в час по български език учителката ни обясняваше урок за представки. За нейно съжаление реши да използва за пример думата "дървен", за да обясни, че на тази дума не може да се сложи представка. За нейно по-долямо съжаление аз се сетих за такава - "на" (надървен). За нейно най-голямо съжаление после тя трябваше да обяснява на цял един клас (и изключение на 2-3-ма) какво означава тази думичка, а аз на моите родители от къде я знам.

:lol: :lol: :lol: Сигурно бая обяснение е паднало! :lol:

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 19 апр 2013 22:58

В 9 клас ли беше като имахме психология. Връщат ми контролното и имам 3 или 4 и съм написал нещо от сорта, че котките имали разум.И тая ми написала като резон след контролното: "И една котка щеше да има повече на това контролно от теб " :lol: :lol: Даже мисля че още си пазя контролното. На една й написа "Ходи играй на някой пилон, няма да стане нищо от тебе" :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 апр 2013 23:06

Някои ми харесаха много, може да ги използвам... Винаги съм се чудил на колегите какви глупости пишат за забележки като наказанието после си е заради самата забележка, а не конкретно историческо събитие. :lol: На всичко отгоре реда в дневника, определен за часа не е достатъчен за много подробности и си пиша "не внимава в час, държи се неприлично в час" или "нарушава дисциплината" (три варианта са и си ги менкаш). ;) Повечето колеги съм забелязал пишеха забележките на три-четири реда т.е забележки за няколко часа подред. :lol: За другите няма място къде да си напишат забележките. :cry:

Не ме гледайте какво говоря! Следете мисълта ми там, където я има. - Това е много силно! :mrgreen:

Ученикът с дъвката - в коша! :)

[offtopic]В българския и английския винаги има изключения да му се не види, иди обяснявай колко са. :lol: Аз се измъквам обикновено с "учат се наизуст." :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 19 апр 2013 23:10

Аз в 8 клас имах един много луд учител по френски, на който сме записали над 200-300 бисера в една тетрадка. Трябва да я намеря и ще има доста да се смеете. :lol: :lol: Последно си спомням като се изцепи: "Млъкнете, за да чуя кой говори" ; " Не мога да си отворя устата- мирише на прах", също така " Нали знаете кой се смее най-добре последен" и имаше едно , което беше нещо от сорта на : " Кой нормален човек може да си помисли, че като хвърлиш нещо в кошчето за боклук, то ще падне там, при положение, че кошчето е пълно.."
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 19 апр 2013 23:42

И аз да споделя няколко от личен опит :lol:

"Госпожо, мога ли да се боря за 5?
- Ако е с мене, НЕ!"

"Чувам гласове, кой говори!"

"Как може да сте доволни на тези изнасилени шестици!" :lol:

"България се разделя на 2 чашки!"

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 20 апр 2013 00:23

Aз като възпитаник на легендарния несъществуващ вече варненски СТУК, не мога да не ви разкажа за учителя ни по литература Николов по прякор УРКО(този човечец беше блъснат от линейка)имаше традиция когато някой ставаше непоносим да става като регулировчик и да крещи ''''Вън мръсника'''.................
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 апр 2013 00:25

Хаха, спомян си в 11 клас как госпожата по философия викаше на едно момче: Ще взема да те заведа до лудницата и после да те прибера, че ако отидеш сам ще те оставят! .... Ама ти все пак не си толкова прост, на колкото се правиш :lol: :lol: :lol:

Една сутрин закъснявах за час, отварям вратата, поздравявам и питам мога ли да остана в час и тя: Бавен, ти що закъсняваш бе, какво се киприш като някоя мацка :lol:

Върни се в “Свободна зона”