Единствено се моля ако съм жив да вида извънземенка със снежно бяло коса пъстри очи и да я ....от нашата до нейната планета.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:Май някой е почнал с водката от сутринта.Тея рептилчета са уж под Земята,а тя била куха.И като е куха как се хранят там с въздух ли?![]()
Единствено се моля ако съм жив да вида извънземенка със снежно бяло коса пъстри очи и да я ....от нашата до нейната планета.
Sir_Vodkin написа:Значи, факт е, че САЩ и Германия са държави основани от рептилите. Дори Хитлер е бил рептил със една единствена цел - да пробие път на своите събратя рептили като унищожи СССР. Но това не се е случило. Всички много добре знаем, че СССР е най-силната държава на планетата (след КНДР разбира се, но те имат и колонии на Луната и Марс, така че не е сигурно дали се броят само за тази планета). Все пак, плеядинците са ги подкрепяли през цялата тази война, като са им давали напреднали (за нас) оръжия, които всъщност за тях са били единствено МУЗЕЙНИ ЕКСПОНАТИ!
urkoto написа:Sir_Vodkin написа:Значи, факт е, че САЩ и Германия са държави основани от рептилите. Дори Хитлер е бил рептил със една единствена цел - да пробие път на своите събратя рептили като унищожи СССР. Но това не се е случило. Всички много добре знаем, че СССР е най-силната държава на планетата (след КНДР разбира се, но те имат и колонии на Луната и Марс, така че не е сигурно дали се броят само за тази планета). Все пак, плеядинците са ги подкрепяли през цялата тази война, като са им давали напреднали (за нас) оръжия, които всъщност за тях са били единствено МУЗЕЙНИ ЕКСПОНАТИ!
Колега, прав си но само до някъде. Не забравяй и договора Греада, който онзи мръсен предателски плъх Айзенхауер подписа със Сивите и с който ни зароби за вечни времена, да не говорим и как ни омаскари пред междузвездното ООН.
А че Хитлер всъщност в момента е жив е ясно и на малките деца. Схемата по която се е спасил обаче не е толкова широкоизвестна. В Полша мисля че беше Фюрерът е разработвал летяща чиния, приличаща на Виман. Към края на войната тя е била на финалната права от разработката, след края на войната обаче от нея ни вест ни кост. Ясно е, просто Хитлер я е използвал по предназначение - а именно да пътува през времето и пространството. Кой знае къде си пече гъза сега Фюрера, а ние тука лапаме мухите
balgarin написа:Ти пък ключ, така не се бях смял от доста време. Някои хора или коментират неизвестен за мен фантастичен сериал, или те са влезли в такъв.
п.п.: Момчета, по коя ТВ предават срещите на междузвездното ООН и моля ви, като има разпродажба на летящи чинии, драснете във форума да си купя една.
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 13 госта