От днес Запада ни следи официално!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: От днес Запада ни следи официално!

Мнениеот Theos » 07 мар 2013 17:56

South_Park написа:
PFC Litex написа:Запада следи и Москва http://goo.gl/maps/4Y0db :shock:
Автора на темата определено е с ограничено мислене или е страшно много промит от стария режим

Автора на темата е пичага, даже съм си го добавил в приятели ;)

Що под ръка не отидете в КНДР , там никой няма да в следи в трудовия лагер :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 мар 2013 17:56

South_Park написа:
Автора на темата определено е с ограничено мислене или е страшно много промит от стария режим

Автора на темата е пичага ;)

Това не променя факта, че мозъка му е здраво промит.
Иска ми се да ми отговори, как така Запада след и Москва и други места във великата руска шир?
shumkar_44 написа:Простете, ала вие не разбирате въобще това, от което аз се опасявам! В момента Запада има пълна инфраструктурна картина на държавата, включително различни стратегически обекти, а и това е представено в три дименции за по-голямо удобство! Сами преценете колко е опасно това!

Това не е ли опасно за Москва?
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 мар 2013 17:57

Поредния глупав пост от обирджиите на мандри. Абе тара*******у, ако Запада иска да ни шпионира има си спътници и прочие. В тоя форум има, слава Богу, не повече от 5-6 абсолютно изтрещели потребители. Няма ли кой да им помогне? :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 мар 2013 17:58

PFC Litex написа:
South_Park написа:

Иска ми се да ми отговори, как така Запада след и Москва и други места във великата руска шир?
shumkar_44 написа:Простете, ала вие не разбирате въобще това, от което аз се опасявам! В момента Запада има пълна инфраструктурна картина на държавата, включително различни стратегически обекти, а и това е представено в три дименции за по-голямо удобство! Сами преценете колко е опасно това!

На всички мозъците са промити , ако си мислите че след 12 (ПОНЕ) години училище и 20(ПОНЕ) години гледане на телевизия мозъците не са ви промити , то грешите ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 07 мар 2013 17:59

South_Park написа:То така се почва, първо със снимки , а после ще те следят в реално време.
Както и чипирането - първо кучетата , а после хората
Все пак знаеш приказката за сварената жаба ;)

За всезнайковците ==> Големият брат Гугъл http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=1203

Не знам как се почва, но то отдавна си има сателити които могат да направят прекрасно увеличение, за да се прочете номер на автомобил до всяка една точка на планетата. Такива кадри не се ползват от обикновенния интернет потребител, каквито предлага Гугъл.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 мар 2013 17:59

BLUE CHAMPIONS написа:
South_Park написа:То така се почва, първо със снимки , а после ще те следят в реално време.
Както и чипирането - първо кучетата , а после хората
Все пак знаеш приказката за сварената жаба ;)

За всезнайковците ==> Големият брат Гугъл http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=1203

Не знам как се почва, но то отдавна си има сателити които могат да направят прекрасно увеличение, за да се прочете номер на автомобил до всяка една точка на планетата. Такива кадри не се ползват от обикновенния интернет потребител, каквито предлага Гугъл.

И това е вярно , все пак аз нямам доверие на Гугъл ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 07 мар 2013 18:01

зеления написа:Поредния глупав пост от обирджиите на мандри. Абе тара*******у, ако Запада иска да ни шпионира има си спътници и прочие. В тоя форум има, слава Богу, не повече от 5-6 абсолютно изтрещели потребители. Няма ли кой да им помогне? :lol: :lol: :lol:

+ 1 Винаги даваш мног точни мнения. Поздравление!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 мар 2013 18:01

South_Park написа:
PFC Litex написа:
South_Park написа:

На всички мозъците са промити , ако си мислите че след 12 (ПОНЕ) години училище и 20(ПОНЕ) години гледане на телевизия мозъците не са ви промити , то грешите ;)

Живял съм съзнателно и в миналия режим и в този, така че не ми излизай на мен с такива писания.
Така и неразбрах защо и Русия я има подробно в maps.google? Това не е ли опасно за суверенитета й?
Що ли си губя времето и аз не зная.
Изображение

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 07 мар 2013 18:04

Неакуратно! Тридименционалния модел, който се предлага от тази мрежа е доста по-подробен от този на сателита, от гледна точка на това, че снима сградите под ъгъл, недостижим за тяло от космоса. В противен случай тридименционалната карта щеше да се заснема със сателити, а не посредством автомобилна механизация!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 07 мар 2013 18:05

Какво следене бе драги? Разглеждал ли си изобщо за какво става дума? Това не е платформа в реално време, това са предварително заснети обекти,улици и т.н.Параноята яко ви тресе, верно.

Върни се в “Свободна зона”