ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТА !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТА !!!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 фев 2013 10:30

VOLOV написа:Да се изказва мнение и протестира, когато не се съобразяват с него е нещо задължително.
Но все пак, протест заради самия протест ми се вижда адски кухо, при положение, че липсват
качествени предложения, плод на здравия разум. Не ме разбирайте погрешно, народа трябва
да има цялата власт, но не може само да се казва искам, искам, искам. Какво е решението?
Кой го предлага? Намаляването на броя депутати или граждански квоти ще ни направят ли
по-богати? Мажоритарните избори ще ни направят ли богата европейска държава?

За съжаление, за мен истината е там, че трябва да спрете да очаквате, че някой друг ще ви
оправи живота, ако не се стегнете да си го оправите сами. Никоя система не прави хората
богати сама по себе си, ако те не го постигнат с образование и труд. Успех!

+1 :) Ако някой си мисли:
- че смяната на един монопол (на сегашните ЕРП) с друг (държавен), ще свали драстично цената на тока (това важи и за водата, парното...),
- че новата богаташка класа, създадена от комунистите и техните наследници и дружки след 10-ти ноември 1989 г. (в нея влизат и много президенти на футболни клубове), доброволно ще върне заграбеното от народа и всички ще заживеят доволни и щастливи,
- че при задаващите се предсрочни избори (независимо от системата на тяхното провеждане) в парламента ще влязат само нови и честни лица, а не старите муцуни,
- че без да учи и да работи здраво земните блага ще се изсипят върху главата му (понастоящем над четвърт милион млади българи между 15 и 30 години не учат и не работят), а България ще стане Швейцария на Балканите,
дълбоко, ама много дълбоко се лъже... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 24 фев 2013 10:36, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 24 фев 2013 10:33

Captain Stottlemeyer написа: (понастоящем над четвърт милион млади българи между 15 и 30 години не учат и не работят)

Има ли работа за младите ??? Отговора е НЕ! Е как да учат? За това трябват и пари...

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 24 фев 2013 10:34

samobotev написа:Гледам вече господа журналистите са успели да промият мозъците на голяма част от хората чрез многократното повтаряне на лъжата, че протестиращите не знаят какво искат.

Не е вярно. Напротив знаем какво искаме.

Да се спре разграбването на държавата и постояната кражба на парите които плащаме като данъци. И промяна в конституцията защото ясно вече се вижда, че тази не работи и не върши никаква работа вече 23 години. Мажоритарен вот но не на хора от политическите партии които до сега само грабеха и лъжеха народа.

Аха ... убеди ме, явно знаеш какво искаш .... като пораснеш се надявам да разбереш как звучиш сега
Последна промяна от Oskron на 24 фев 2013 10:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
VOLOV
Контакти:

Мнениеот VOLOV » 24 фев 2013 10:34

samobotev написа:Гледам вече господа журналистите са успели да промият мозъците на голяма част от хората чрез многократното повтаряне на лъжата, че протестиращите не знаят какво искат.

Не е вярно. Напротив знаем какво искаме.

Да се спре разграбването на държавата и постояната кражба на парите които плащаме като данъци. И промяна в конституцията защото ясно вече се вижда, че тази не работи и не върши никаква работа вече 23 години. Мажоритарен вот но не на хора от политическите партии които до сега само грабеха и лъжеха народа.

Добре пич, нека си спретнем една кратка дискусия.
Може би аз не виждам, как ще спрем разграбването на държавата с промяна на Конституцията.
И сега имаме перфектни закони в някои отношения, но липсва спазването им. Просто аз не вярвам,
че ако сменим даден текст в Конституцията, това ще ни направи да живеем по-добре. Ако бъдат избрани
хора от народа, а не от партиите, дали няма те да станат същите като депутатите след Х години?
Дали те също няма да почнат да се облажват от властта?

Току що по НоваТВ проф. Божидар Димитров даде определение и е прав - Това, което се случва е анархо-комунизъм!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 фев 2013 10:43

LSFC 1914 написа:
Captain Stottlemeyer написа: (понастоящем над четвърт милион млади българи между 15 и 30 години не учат и не работят)

Има ли работа за младите ??? Отговора е НЕ! Е как да учат? За това трябват и пари...

Приятелю, ще ти кажа само едно: Който иска да направи нещо, търси начин. Който не иска - търси причина. А това "не", което си написал с главни букви, дори да го болдваш, пак няма да стане вярно. ;) За учениците и студентите има стипендии, стига да се учат добре, а да не мързелуват. За този, който не се страхува от работа, има и международни бригади, където можеш да спечелиш добри пари и да си гарантираш следването. Ако си беше направил труда да отвориш поне един сайт за работа в България ще видиш, че се търсят предимно млади хора, дори някои фирми поставят възрастови ограничения, което е незаконно. Истината е, че вас младите ви мързи, не искате да работите всякаква работа (макар и да нямате почти никаква квалификация), а искате и да получавате много пари. Е, това поне в началото няма как да стане... ;)
П.П. Свършвам дотук, защото днес макар и да е неделя, аз работя за себе си и времето ми е ограничено. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 24 фев 2013 10:51, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 фев 2013 10:44

Днес да излезем всички до един! За да им покажем,че вече никой не може да се ебава с БЪЛГАРСКИЯ НАРОД :!:
http://www.youtube.com/watch?v=IkDP_VB3HUk

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 фев 2013 10:51

Аха ... убеди ме, явно знаеш какво искаш .... като пораснеш се надявам да разбереш как звучиш сега

Смешко не ми разправяй как звуча защото аз за разлика от теб не се страхувам от една промяна дори и тя да е неуспешна, пак ще е опит да се измъкнем от безизходицата в която ни вкараха преди 23 години и геноцида на който подложиха нашите родители, а сега и самите нас барабар с децата ни.

Добре пич, нека си спретнем една кратка дискусия.
Може би аз не виждам, как ще спрем разграбването на държавата с промяна на Конституцията.
И сега имаме перфектни закони в някои отношения, но липсва спазването им. Просто аз не вярвам,
че ако сменим даден текст в Конституцията, това ще ни направи да живеем по-добре. Ако бъдат избрани
хора от народа, а не от партиите, дали няма те да станат същите като депутатите след Х години?
Дали те също няма да почнат да се облажват от властта?

какви перфектни закони и колко са префектни щом не се спазват ? Щом един закон не се спазва значи в него има вратички поставени умишлено ли поради некадърност които позволяват закона да се заобикаля и да няма наказание за хората които го правят.

А дали ще има нови лица и те ще станат същите като старите само бъдещето ще го покаще. Но аз знам едно тези които са в момента не стават и трябва да бъдат сменени, а на който си му харесват да си ги взима под мишницата и прав му път към Анадола. там ще могат на спокойствие да си бъркат по дупките

Потребителски аватар
VOLOV
Контакти:

Мнениеот VOLOV » 24 фев 2013 10:57

samobotev написа:какви перфектни закони и колко са префектни щом не се спазват ? Щом един закон не се спазва значи в него има вратички поставени умишлено ли поради некадърност които позволяват закона да се заобикаля и да няма наказание за хората които го правят.

Правиш ли разлика между трите власти - законодателна, изпълнителна и съдебна?
Както един червен светофар или маркировка не могат да те спрат да направиш
нарушение, така и закона сам по себе си не спира. Изпълнителната власт е тази,
която трябва да санкционира и следи за изпълнението на закона. Знаеш ли, че
Парламента е законодателната власт?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 24 фев 2013 11:25

Приятелю, ще ти кажа само едно: Който иска да направи нещо, търси начин. Който не иска - търси причина. А това "не", което си написал с главни букви, дори да го болдваш, пак няма да стане вярно. ;) За учениците и студентите има стипендии, стига да се учат добре, а да не мързелуват. За този, който не се страхува от работа, има и международни бригади, където можеш да спечелиш добри пари и да си гарантираш следването. Ако си беше направил труда да отвориш поне един сайт за работа в България ще видиш, че се търсят предимно млади хора, дори някои фирми поставят възрастови ограничения, което е незаконно. Истината е, че вас младите ви мързи, не искате да работите всякаква работа (макар и да нямате почти никаква квалификация), а искате и да получавате много пари. Е, това поне в началото няма как да стане... ;)
П.П. Свършвам дотук, защото днес макар и да е неделя, аз работя за себе си и времето ми е ограничено. :)

Капитане, друга система те е изградила, недей да говориш глупости за младите хора! Гледаш от друга гледна точка! Сигурно се срещат мързеливи, необразовани и с претенции, но не ги слагай под общ знаменател!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 24 фев 2013 11:42

Смешни сте. Срещу какво протестирате? Най накрая кога ще кажете как да се направи нещо, а не какво. За какво му искате оставката на президента? Какво справяне с монополите без правителство? Бавно развиващи ли сте? Гати футболния фен дето е автора на темата. Регистрирал се в спортен форум преди 3 дни и само агитира сещу ГЕРБ. ПОжелавам ви от май месец да ви управляват БСП и ДПС.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Свободна зона”