VOLOV написа:Да се изказва мнение и протестира, когато не се съобразяват с него е нещо задължително.
Но все пак, протест заради самия протест ми се вижда адски кухо, при положение, че липсват
качествени предложения, плод на здравия разум. Не ме разбирайте погрешно, народа трябва
да има цялата власт, но не може само да се казва искам, искам, искам. Какво е решението?
Кой го предлага? Намаляването на броя депутати или граждански квоти ще ни направят ли
по-богати? Мажоритарните избори ще ни направят ли богата европейска държава?
За съжаление, за мен истината е там, че трябва да спрете да очаквате, че някой друг ще ви
оправи живота, ако не се стегнете да си го оправите сами. Никоя система не прави хората
богати сама по себе си, ако те не го постигнат с образование и труд. Успех!
+1

- че смяната на един монопол (на сегашните ЕРП) с друг (държавен), ще свали драстично цената на тока (това важи и за водата, парното...),
- че новата богаташка класа, създадена от комунистите и техните наследници и дружки след 10-ти ноември 1989 г. (в нея влизат и много президенти на футболни клубове), доброволно ще върне заграбеното от народа и всички ще заживеят доволни и щастливи,
- че при задаващите се предсрочни избори (независимо от системата на тяхното провеждане) в парламента ще влязат само нови и честни лица, а не старите муцуни,
- че без да учи и да работи здраво земните блага ще се изсипят върху главата му (понастоящем над четвърт милион млади българи между 15 и 30 години не учат и не работят), а България ще стане Швейцария на Балканите,
дълбоко, ама много дълбоко се лъже...