Фен съм защото?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фен съм защото?
Аз не съм фен.Аз съм левскар!!!Такъв съм откакто се помня,левскар е баща ми,левскари са чичовците ми и дядовците ми.Искрено се надявам да предам тази любов и на внуците ми.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
ЛЕВСКАР не ставаш, ЛЕВСКАР СЕ РАЖДАШ!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Levskar_90
Avanti_Ragazzi написа:ЛЕВСКАР не ставаш, ЛЕВСКАР СЕ РАЖДАШ!!!!
+1914
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Тук на власт е БЕРОЕ 
Щом си от ЗАРАТА няма как да си от друг отбор освен БЕРОЕ

Щом си от ЗАРАТА няма как да си от друг отбор освен БЕРОЕ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Симпатизирам на Евертън от около 2004/2005 година, това което ме грабна в тях е, че независимо от резултата не се предават
Фен съм на Видима от 2003 година.Вярно не са голям отбор, но съм от Севлиево

Фен съм на Видима от 2003 година.Вярно не са голям отбор, но съм от Севлиево

[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
Славия някъде 80-та или 81- ва беше. Баща ми е славист, та ми разказа разни нещица, прочетох едно книжле след това за Славия и те така. Естествено всички бяха от синьо-червената мъгла около мен 
Та имам приятели от различни отбори, но само СЛАВИЯ!

Та имам приятели от различни отбори, но само СЛАВИЯ!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Както казаха повечето по-горе фен съм на Левски от раждането си.Баща ми е левскар,бягал е от часовете за да гледа мачове.Първите ми спомени са от 2000-2001 някъде,когато Гонзо вкара кървавия гол.А съм фен и на Ливърпул от онзи знаменит финал срещу Милан от 2005,повече подробности защо именно "мърсисайдци" мисля,че не трябват. 

Фен съм на Ботев Пловдив(трето поколение) и вярвам че Ботевист не се става ,Ботевист се раждаш
Levskar_90 написа:MuFc1878 написа:Първият мач, който съм наблюдавал на живо бе някъде 2000 година... лапе на 10 годинки, 3-то поколение левскар. мачът бе Славия - Левски. Спомням си, че Георги Петков беше вратар на белите и още с дълга къдрава коса. Скъсахме се да го псуваме и Гонзич му бодна 2 гола, докато се занимава с публиката на ЛевскиФен на Левски - няма такова определение за мен
С тази идея си закърмен и живееш до края на дните си.
Фен на Юнайтед от 2002 година. Първият мач, който гледах бе загуба от "гражданите", но ми направи впечатление Солскяер, който коментатора наричаше "убиеца" с бебешко лице. След това имаше мачове с Пуул, Арсенал и така до ден днешен следя всичко свързано с "червените дяволи".
Що никога не съм те виждал, да пишеш за Левски
Просто не понасям постоянните караници във форума на Левски

- bilyaletdinov
- Контакти:
Левскар съм откакто се помня . Сигурно покрай баща ми съм се запалил и така до днес . На Юве съм фен от 96 година и по-специално от финала на ШЛ . Винаги ще помня гола на Раванели за 1-0 . И с двата ми любими отбора съм имал много емоционални моменти , никога няма да забравя "синята приказка" ..една от най-приятните емоции свързани с футбола ..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!