Накратко искам да кажа, че подобна кампания е за безмозъчни същества, дървени философи, които си мислят, че разбират от всичко и могат да поставвят оценки на толкова много хора от толкова много и със сигурност непонятни за тях сфери на живота

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kokic1986 написа:Добре , че бяха Станишев , Доган и царя да оглозгат държавата и да я оставят с бюджетен дефицит и неизгодни договори ощетяващи страната с милиарди евро ! Според мен правителството се спаравя до момента - очаквах да е доста по-зле положението . Сега остана да бутнем и първанката и нещата ще започнат да се нареждат .
Ако на това правителство му пишете двойка - на предишното тогава трябва да се пише -20
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
kroyf написа:6 на всички.поне разровиха лаината на всички преди тях.а всички Вие които само критикувате и се яжяжате специалисти по всичко,не знам колко години сте,но явно не си спомняте за 1997г.И по добре в ръцете на сътбата от колкото в ръцете на алчни и нагли крадливи копелета!
bono написа::shock: Почти на сто процента съм сигурен, че даващите оценки нямат РЕАЛНА представа какво вършат министрите като работа ежедневно, т.е. не са в течение с постигнатите от тях резултати, но като некви всезнайковци, поощрявани от още по-големи "всезнайковци" по медийте са седнали да оценяват хоратаТази пропагандна атака от Дарик, в угода на Гоце и бъдещите му "творчески планове" няма да даде търсените резултати.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
W84me написа:kokic1986 написа:Добре , че бяха Станишев , Доган и царя да оглозгат държавата и да я оставят с бюджетен дефицит и неизгодни договори ощетяващи страната с милиарди евро ! Според мен правителството се спаравя до момента - очаквах да е доста по-зле положението . Сега остана да бутнем и първанката и нещата ще започнат да се нареждат .
Ако на това правителство му пишете двойка - на предишното тогава трябва да се пише -20
Ти си луд бе!Какъв дефицит? Ти изобщо знаеш ли какво означава тази дума?Станишев остави държавен резерв,какъвто държавата не е имала от 25 години,ама ти и "държавен резерв" не знаеш каков означава...
amoros написа:Хубавото при Дянков е че ограничи разходите на всички държавни учреждения.Но толкова нищо друго.Или положението е много зле или той не знае какво да прави.Истината винаги е някъде по средата.Предлагам на шоумена Каролев да му се преложи шоу предаване по телевизията ,по добър е от повечето професионални комици.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта