Тема за интересни сериали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Тема за интересни сериали

Мнениеот Karsa Orlong » 22 яну 2013 11:16

GOLEADOR написа:
Karsa Orlong написа:
GOLEADOR написа:Game of Thrones (Игра на тронове)!
В Замунда има и двата сезона.Тази година се очаква да излезе и третият.

Ъъъъ ... това на същата тематика ли е? :lol:
~

Game of Thrones e фентази,a PSI-FACTOR не съм го гледал.Прецени си сам дали да го гледаш,само ще ти кажа,че след втория сезон не дочаках да излезе третия филм,а направо прочетох "книжлето"!Жестоко е!Тези които чакат трети сезон на филма няма да бъдат разочаровани.

Пич, изгледал съм всичко, а книгите съм ги чел преди 5 години. Просто ми се стори, че темата е за по-различен тип сериали ;)

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 22 яну 2013 11:26

Аз бих предложил Strike Back, английски военен сериал, първият сезон е изключително добър(следващите 2 са добри, но доста американизирани), играят в него главното джудже от Хобита и тоя дето играе Рик Граймс в The Walking Dead, също много добро, за феновете на зомбита. Най-гледаният сериал по кабелана ТВ в САЩ.(бие и Game of Thrones).
Archer e изключително забавен анимация, пародия на Джеймс Бонд и шпионския жанр, за възрастни е тематиката.
Даже бих казал и Дневниците на Вампира, като махнеш лигавата част си e изключително компетентен сериал.
П.С.Psi factor го има в залива, не са много сиидърите и може да има проблем с времето за теглене. Аз от там го изтеглих преди време. За жалост без сезон 4, но на мен леко ми писна по средата на 3ти.

urkoto

Мнениеот urkoto » 22 яну 2013 11:35

Аз пък не бих препоръчал Игра на тронове. В смисъл - за човек дето не е чел книгите чат-пат става за гледане, но за фен на книгите като мен сериала е провал. И реално нямам логично обяснение как успяха да го омаскарят при все ебаааааааааати и бруталния каст (всичките са от актьор нагоре, изключвам Денерис която обаче поне е готина)
Ениуей де, иначе Strike Back вярно е доста добро, на мен обаче именно хамериканските серии ми харесаха доста повече?

Иначе за Дневниците на вампира не съм съгласен, едвам го изтраях до средата на трети сезон и то само заради нашата която е готина макар и да ми се струва неособено добра актриса (макар че то при тоя сценарий който и да хванеш ще се изложи)
Та мисълта ми е Being Human британското е уникално яка интерпретация на тема вампири, върколаци, духове и всякаква суперначъръл паплач :idea:
А също се изненадвам как никой досега не е споменал Person of Interest! От тия по комерсиалните процедуръли тоя е най-коравото нещо което съм гледал :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 22 яну 2013 11:36

По Fox дават Борджиите, но в нета не успях да го открия.Иначе мисля, че от тази седмица започва новият сезон на Спартак!

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 22 яну 2013 11:43

mertezaker написа:По Fox дават Борджиите, но в нета не успях да го открия.Иначе мисля, че от тази седмица започва новият сезон на Спартак!

Ето ти ги Борджиите http://arenabg.com/torrents/search:borgias/ , не знам кво си търсил ;)

Vladi Petkov
Контакти:

Мнениеот Vladi Petkov » 22 яну 2013 11:51

Last Resort
Arrow
The Good Wife

това са сериалите хора
много яки
последния е на 4 - ти сезон
мацката е от "Топ Гън "
пробвайте няма да съжалявате !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 яну 2013 11:57

Синове на анархията 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 22 яну 2013 11:58

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bHrTT3cvado[/youtube]
България !!!!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 22 яну 2013 12:16

Strike Back 1-3

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 яну 2013 12:34

Някой гледал сериала "Игра на тронове" може ли да разкаже нещо, което е запомнил. :lol: :lol: Пичове, аз гледах, мислих, струвах, така и не им схванах идеята - единствено ме впечатли малката щерка на екзекутирания крал (заради който гледах изобщо сериала, след като авторът го уби нещата закърняха съвсем), дори имената им не си спомням вече. Все пак ще видя до коя серия стигнах от втория сезон и ще го довърша, но това е най-безсмисления сериал, който някога съм гледал, въпреки че има и някои интересни неща... За книги нямам пари! :)

Препоръчвам едно наистина добро сериалче с много екшън и интересен сюжет (всяка серия си е различна ;) ) Transporter:The series", откъм артисти е беден, но е добър. Не знам дали почнаха да го превеждат. Айде не остана след някой ден започва и Спартак- най-големият сериал (за +18) :)
Последна промяна от dreben23 на 22 яну 2013 12:39, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”