Руснак и американец се разхождат по улиците на Москва.Виждат едно куче с бутилка водка в устата си и се втрещяват.
Американеца:
-Виж,най-добрия приятел на човека!
Руснака:
-И води куче със себе си!
В едно квартално училище назначават млада учителка по география.Тя влиза за първи час в клас,но след 5 минути напуска класната стая и отива да се оплаква на директора.
-Тази работа не е за мене!Учениците не ми обръщат никакво внимание,замерят ме с тебешири и няма никаква дисциплина в класа!
-Колежке,просто трябва специален подход,с който да концентрирате вниманието на учениците в часа.Елате с мен да ви покажа как става.
Влизат двамата в класната стая,при което директора вика силно:
-Здравейте,пичове!
-Мараба,шефе!
-Знаете ли как се слага презерватив на глобуса?
-А какво е глобус,шефе?
-Това ще ви обясни новата ви учителка по география!
Две мутри се разхождат из гората.Не единия му се приходило по малка нужда,скрил се из храстите,но в сублимния момент една пепелянка го ухапала по члена.Двамата се чудят какво да правят,докато другия се сеща да се обади на шефа и да иска съвет.
-Шефе,браточката го ухапа отровна змия по оная работа!Какво да правим?
-Има две решения.Или да му изсмучеш отровата,или ще мре!
Следва пет минутен размисъл след разговора със шефа,докато на ухапания не му писнало и не попитал:
-Какво каза шефа?
-Еми каза.....да мреш!
**************************************Разговор между двама доктори:
-Чу ли че са уволнили Иванов?
-Какво е направил?
-Спал е с пациентка!
-Жалко,беше добър ветринар!
Ден след сватбата младоженка звъни на майка си и разказва през сълзи:
-Ужас,скарахме се с мъжът ми!Стана грандиозен скандал!
-Няма проблеми!Има го тоя момент във всяко семейство!Ще отмине!
-Добре,щом казваш,но ми кажи какво да направя с трупът!
Алкохолик,пушач и хомосексуалист влизат за лечение в клиника за борба срещу зависимости.След време на последната визитация лекаря им казва:
-Мисля,че вече сте излекувани,но искам да ви предупредя,че ако някой прояви още един път своята слабост,ще умре!
След изписването им тримата вървят по улицата и минават покрай един бар.Алкохолика не издържа на съблазнението и декларира:
-Ще изпия само едно!Не вярвам да ми попречи!
Влиза в бара,поръчва си една водка и умира.Другите двама продължават.Виждат едина фас на улицата.Пушача казва:
-Ще го запаля,каквото и ще да става!
Хомосексуалиста:
-Не се навеждай,че и двамата сме си заминали!
СТИГА ВИ ТОЛКОВАЗА СЕГА