Използвайки темата за цифровизация искам да попитам и аз нещо.
Понеже ще си купувам нов телевизор задължително ще търся тв-то да има вграден цифров тунер DVB-T/C (MPEG4).
Какво друго да гледам при избора на нов тв,контраст,резолюция и т.н.
Някакви предложения.Парите който ще отделя за нов телевизор са около 550 лв.
Цифровизация - мултиплекси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tihomir_rs
- Контакти:
Re: Цифровизация - мултиплекси?
Nikona написа:mironi88 написа:Напълно случайно скандалът съвпадна с началото на информационната кампания за цифровизацията. Дългосрочната цел на този скандал и следващите подобни (не се съмнявайте, че ще има) е прозрачна - повече зрители да започнат да разчитат вместо на доставчици на сигнал до домовете, на мултиплексите. А те са на когото трябва и точно той ще решава кой и при какви условия ще се излъчва и кой не. Резултатът от всичко: пак някой ще къса билетчета на входа, в момента само наблюдаваме смяната му.
Из статия на Иван Бедров относно скандала между Булсатком и БТВ Медиа груп миналата седмица/
Не съм съгласен работя във фирма тясно свързана с Булсатком и мога да ти кажа, че това са адски измислици-премислици в момента Булсатком просто е задлъжняла на всички .....масово не изплащат никакви задължания към никой и всички в бранша са пропищяли от тях дори собствените им служители.
Колега, ако си малко по отворен ще разбереш , че в момента 90% процента от фирмите в България за задлъжнели.
Това е реалноста в България в момента.
Работя в съвсем друга сфера и също масово има фирми задлъжнели към нашата фирма, но това не ги прави мошенници и темподобни.
Задай си въпроса защо аджеба се получава това задлъжняване и дали вината не е някъде другаде?
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
Кой,каквото и да си приказва,всичко се прави за ПАРИ 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
Пловдив1912
shwepi написа:Ти такса телевизор плащал ли си ?
Всъщност плаща. И ти плащаш. Част от данъците ти отиват точно за това.Не точно за телевизор, но за бюджета на БНТ например, като Държавна Национална Телевизия.
-
Пловдив1912
tihomir_rs написа:Използвайки темата за цифровизация искам да попитам и аз нещо.
Понеже ще си купувам нов телевизор задължително ще търся тв-то да има вграден цифров тунер DVB-T/C (MPEG4).
За тези пари или втора употреба или малък размер. Повече от 26-32 инча не виждам как ще вземеш, особено с цифров тунер.
kijelmi написа:Колега, ако си малко по отворен ще разбереш , че в момента 90% процента от фирмите в България за задлъжнели.
Това е реалноста в България в момента.
Работя в съвсем друга сфера и също масово има фирми задлъжнели към нашата фирма, но това не ги прави мошенници и темподобни.
Задай си въпроса защо аджеба се получава това задлъжняване и дали вината не е някъде другаде?
"Отворен-затворен" всички знаем за фирмите, някъде да си ме видял да съм казъл кой е мошенник и тн. Аз знам много добре защо са задлъжняли и няма нищо общо с цифровизацията, но нито е мястото тук нито темата е затова. Просто поясних че проблема със спирането на БТВ от булсатком няма нищо общо с цифровизацията.

Използвайки темата за цифровизация искам да попитам и аз нещо.
Гледай да е с колкото може повече контраст и резолюция всичко останало е като бонус. Иначе наистина за тези пари като големина можеш да вземеш най много 32 инчов телевизор. Но ако стаята ти не е много голяма може и да вземеш някой още по малък но пък за сметка на това с по хубава картина.
tihomir_rs написа:Използвайки темата за цифровизация искам да попитам и аз нещо.
TV-то трябва да има два тунера, за кабелна и за цифрова ефирна TV. И вдигни малко летвата де
- Red Warrior
- Контакти:
В Техномаркета виж, като че ли там са най-тънки цените. Преди 5-6 месеца оттам купих за стаята на наще 26 инчов LED с цифров тунер, вход за флашка и т.н. за 360лв. Вярно, че беше на промоция, но виж погледни сега какво предлагат.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- dreben23
- Контакти:
Моя монитор да речем се води с аналогов и цифров тунер, скоро ще разберем дали ще хващаме нещо или не. Има ли някаква официална дата за начало на цифровизацията на ефирните телевизии? И аз имам съмнение, че може да искат да се плаща, а и наистина ще се плаща и то пак от бедните т.е. ако вкъщи имаш тв за 90 лв, ще трябва да му слагаш декодер за още 90 примерно, това за мен си е плащане отвсякъде. Много хора все още си карат със старите телевизори и ще са прецакани при всички положения!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)