Осъдиха ефективно шофьорите, прегазили 4-ма в Катуница

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_lagoon

Re: Осъдиха ефективно шофьорите, прегазили 4-ма в Катуница

Мнениеот blue_lagoon » 19 окт 2012 20:40

comando71 написа:Нищо не ме учудва вече ,само искам да споделя че преди 6 години ми откраднаха GSM-а ,то беше ходене в полицията обяснения и какво ли не и след една година получих призовка че са хванали крадеца и въобще не съм се надявал че може и да му дадат някаква присъда.Осъдиха го на 2 години!!!!!! за един GSM който струваше 300лв. а за убийство дават такива смешни присъди ,а някои даже минават само със условни.

И сигурно си доволен и щастлив ,че за една тъпа вещ някой го е отнесъл,а други като тези от Сапио за милиони откраднати ги оправдаха? Най-вероятно и мангизите са заваляли в живота ти и мадамите са изпопадали по теб? Разни мекерета като Ганчев и Галевите се вихрят и не им дреме,а той маминия се зарадвал че някакъв кокошкар са го опандизили за един смардлив телефон. Голем си!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 20 окт 2012 11:13

blue_lagoon написа:
comando71 написа:Нищо не ме учудва вече ,само искам да споделя че преди 6 години ми откраднаха GSM-а ,то беше ходене в полицията обяснения и какво ли не и след една година получих призовка че са хванали крадеца и въобще не съм се надявал че може и да му дадат някаква присъда.Осъдиха го на 2 години!!!!!! за един GSM който струваше 300лв. а за убийство дават такива смешни присъди ,а някои даже минават само със условни.

И сигурно си доволен и щастлив ,че за една тъпа вещ някой го е отнесъл,а други като тези от Сапио за милиони откраднати ги оправдаха? Най-вероятно и мангизите са заваляли в живота ти и мадамите са изпопадали по теб? Разни мекерета като Ганчев и Галевите се вихрят и не им дреме,а той маминия се зарадвал че някакъв кокошкар са го опандизили за един смардлив телефон. Голем си!

Господи, прибери си вересиите. Командо изразява възмущението си, че са осъдили човек на 2 години за кражба на телефон, а за убийство осъждат на 6 години, а някакъв левскар го напада и се възмущава, че Командо е дръзнал да съобщи за престъплението и още малко ще го убие. Мога да хвана бас за каквото си поискате, че това не му е първата кражба. blue_lagoon подари ми телефон за 300 лв като не ти е никакъв проблем.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 20 окт 2012 14:18

blue_lagoon написа:

Е какво да го правят крадеца??? "Разните мекерата" са твърде големи за съд, макар че заслужават и по-големи присъди.Но това не значи, че дребните риби са невинни, защото имало по-големи престъпиници от тях на свобода :mrgreen:

Умишлено да тръгнеш да газиш човек...10 години поне.

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 20 окт 2012 20:06

Е няма как някой и друг овчар да не кацне и да не обърне нещата на Левскари и другите. Естествено и чели недочели. Става въпрос за хора откраднали милиони и неосъдени и за някакъв кокошкар откраднал телефон,който нов струва 300 лева,а след една година и втора употреба 100лв. най-много. Никой не казва,че не трябва да си получи наказанието ,а за критерия. А момъка с намерения телефон да удря задник в тавана и се моли оня като излезе да го е забравил. Аз за вещ човек в затвора няма да вкарам. Яка глоба и обезщетение и пробация,но пандела за миризлив телефон не. А тези дето са газили,ако са наранили някой да лежат. Ако не просто го отнасят заради цар Киро. В БГ правосъдие няма!!!

Върни се в “Свободна зона”