Потресаващи кадри: пубер удря възрастен шофьор на автобус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Потресаващи кадри: пубер удря възрастен шофьор на автобус

Мнениеот sin4ec » 06 окт 2012 21:02

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... enger.html

Ето линк, има го съвсем на снимка!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 06 окт 2012 21:05

Raoul_Duke написа:
Old_death написа:
Raoul_Duke написа:И естествено, "побойникът" - негър. Покрай цветнокожата измет, човек ще-неще става расист.

Тук не е ли същото?

Същото е естествено, затова употребих събирателното "цветнокожа". Там са негЪри, тук - мангалите. Все паплач...

Oт познати живеещи в Съединените Анални Щати съм чувал, че няма особена разлика между негро и манго!
slabia_forever

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 окт 2012 21:32

Много гадно ми стана като го изгледах ...дано ги хванат майка ми мръсна да ева :x
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 06 окт 2012 21:41

100 години 100 написа:
Raoul_Duke написа:Същото е естествено, затова употребих събирателното "цветнокожа". Там са негЪри, тук - мангалите. Все паплач...

Oт познати живеещи в Съединените Анални Щати съм чувал, че няма особена разлика между негро и манго!

И на миризма си приличат.

Явно теорията, че негъра е свързващото звено между човека и примата е вярна.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 окт 2012 21:41

тея са болно общество, няма място за сравнение с нашите пубери, ако ще и от цигански произход да са! Щото, циганина ще го удари, за да го обере, а не за кеф!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 окт 2012 21:45

шивача написа:тея са болно общество, няма място за сравнение с нашите пубери, ако ще и от цигански произход да са! Щото, циганина ще го удари, за да го обере, а не за кеф!

Не бъди толкова сигурен! Като си мисли, че е анонимен, ще го блъска и още как! Да се хареше на сиганката, дето ще му каже едно нежно: Машалла...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 окт 2012 22:31

Какво ми пишете цигани, негри ..... сред белите има абсолютно същите лайна, лично съм виждал в 72 едно пишлеме как налиташе на бой на шофьора, боклуците са навсякъде - и сред циганите, и сред негрите, и сред нас, навсякъде.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 окт 2012 22:44

1982 написа:Какво ми пишете цигани, негри ..... сред белите има абсолютно същите лайна, лично съм виждал в 72 едно пишлеме как налиташе на бой на шофьора, боклуците са навсякъде - и сред циганите, и сред негрите, и сред нас, навсякъде.

Така е- но боклукът трябва да бъде мачкан и унижаван! Него го е страх! Той иска превъзходство 10 към едно и спокоен изход, поставиш ли го в паник ситуация, е ****** отвсякъде! Падне ли ви-бийте го, тези около него ще го изоставят и ще избягат! Никакво съжаление-бой в мутрата и това е! Вчера на Сточна гара един ни засече три коли, слязохме, ошляпахме го и си тръгнахме-ни се знаем, ни се познаваме! Няма и защо-бий гада в главата и да видим дали ще смее пак да засича!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 07 окт 2012 00:58

sin4ec написа:
1982 написа:Какво ми пишете цигани, негри ..... сред белите има абсолютно същите лайна, лично съм виждал в 72 едно пишлеме как налиташе на бой на шофьора, боклуците са навсякъде - и сред циганите, и сред негрите, и сред нас, навсякъде.

Така е- но боклукът трябва да бъде мачкан и унижаван! Него го е страх! Той иска превъзходство 10 към едно и спокоен изход, поставиш ли го в паник ситуация, е ****** отвсякъде! Падне ли ви-бийте го, тези около него ще го изоставят и ще избягат! Никакво съжаление-бой в мутрата и това е! Вчера на Сточна гара един ни засече три коли, слязохме, ошляпахме го и си тръгнахме-ни се знаем, ни се познаваме! Няма и защо-бий гада в главата и да видим дали ще смее пак да засича!

Ей те това е "геройство"! Значи той е нарушил закона за движение по пътищата /според теб/, а вие сте слезли и сте го набили?!? И по този начин справедливостта е възтържествувала? Браво бе, значи в единият случай заклеймяваш постъпката на "онези", а в другия ти постъпваш по същия начин! Човекът може и неволно да е извършил нарушение, ноооооо...не, той вече е боклук и трябва да му бъде смачкан фасона! С коя ръка да се прекръстя не знам! Май и с двете трябва!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 окт 2012 01:05

sin4ec написа:

:shock: :shock: :shock: и ти говориш после какви били тея дето биели шофьора :shock: Русия много добре ти го каза... Ти си постъпил по същия начин. Ами, ако го е направил неволно? И да не е боят ли е решение. Като някакви животни?

Върни се в “Свободна зона”