Иначе в момента съм с Волво 460 - 1995г. и си е супер, като всяко Волво. Частите не са скъпи, освен това за 1500лв можеш да си вземеш такова в чудно състояние.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:Вземи си малка и икономична кола. Не много хубава и скъпа. Като се научиш да шофираш добре и натрупаш опит и парички си купи нещо по-добро
MKirchev написа:Моята беше, без да се бъзикам, Трабант 600. Снимката я изрових из нет-а, просто да добиете представа, за съжаление нямам снимка на моя.
След това минах на Лада и имах чувството, че карам самолет. Та първата ми кола беше нещо невероятно, прозорците се сваляха заедно с рамките, почти винаги се налагаше да се бутне, за да запали, като минавах по улиците на Стара Загора всички се заглеждаха след мен
Обичам Левски написа:AnalBreaker написа:Вземи си малка и икономична кола. Не много хубава и скъпа. Като се научиш да шофираш добре и натрупаш опит и парички си купи нещо по-добро
Да аз си мислех за Сеат Ибиза.Малка е и е много икономична
CSKA Sofia 1948 написа:Най-добре за теб ще е да си земеш Reno Clio или някаква кола от този сорт.Малка и икономична.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта