Каква ви беше първата кола ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Каква ви беше първата кола ???

Мнениеот vaskonti » 10 сеп 2012 19:00

Волга М21 - страхотна кола - и до сега не съм попаднал на друга с такава возия! Все едно си на лодка! Интересното е, че е само с 3 скорости, но за сметка на това е с гресьорки, които се обгрижват 2 пъти в годината. :mrgreen:
Иначе в момента съм с Волво 460 - 1995г. и си е супер, като всяко Волво. Частите не са скъпи, освен това за 1500лв можеш да си вземеш такова в чудно състояние.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 10 сеп 2012 19:03

Вземи си малка и икономична кола. Не много хубава и скъпа. Като се научиш да шофираш добре и натрупаш опит и парички си купи нещо по-добро ;)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Мнениеот MKirchev » 10 сеп 2012 19:05

Моята беше, без да се бъзикам, Трабант 600. Снимката я изрових из нет-а, просто да добиете представа, за съжаление нямам снимка на моя.
Изображение

След това минах на Лада и имах чувството, че карам самолет ;). Та първата ми кола беше нещо невероятно, прозорците се сваляха заедно с рамките, почти винаги се налагаше да се бутне, за да запали, като минавах по улиците на Стара Загора всички се заглеждаха след мен ;)
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 10 сеп 2012 19:06

AnalBreaker написа:Вземи си малка и икономична кола. Не много хубава и скъпа. Като се научиш да шофираш добре и натрупаш опит и парички си купи нещо по-добро ;)

Да аз си мислех за Сеат Ибиза.Малка е и е много икономична :)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 10 сеп 2012 19:07

MKirchev написа:Моята беше, без да се бъзикам, Трабант 600. Снимката я изрових из нет-а, просто да добиете представа, за съжаление нямам снимка на моя.
Изображение

След това минах на Лада и имах чувството, че карам самолет ;). Та първата ми кола беше нещо невероятно, прозорците се сваляха заедно с рамките, почти винаги се налагаше да се бутне, за да запали, като минавах по улиците на Стара Загора всички се заглеждаха след мен ;)

:lol: :lol:
Ааа не човек, без да се обиждаш, спука ме от смях !
[center]1914[/center]

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 10 сеп 2012 19:10

Ами... тъй като баща ми никога не би изтеглил заем, си купи кола чак на 38 годишен. Пассат, 2.0 ГТ 136 конски сили. В момента аз карам курсовете за книжка, на 25-ти ставам на 18... зимам си изпита и се меткам на пасатчето :lol: . Иначе, евтина кола (не тегли заем, няма нищо по-лошо от това... да се чудиш как да го връщаш после) можеш да си земеш примерно "Рено Меган", спортна форма, 90 к.с. ги има по 2 бона някъде... а бе, евтини коли колкото искаш, ама бензина, поддръжка... мамата си е е...ло след т'ва.

П.П. Не си взимай пасат, харчи 13/14 на 100 с климатик градско... добре, че баща ми изкарва нормални пари, че да може да го храни... иначе просто нямаше да излиза от гаража тая кола :D
Последна промяна от ОщеОтДете на 10 сеп 2012 19:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 10 сеп 2012 19:11

[offtopic]Изображение[/offtopic]

BMW E36 ми е първа, и последна ЗА СЕГА..
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 10 сеп 2012 19:11

Обичам Левски написа:
AnalBreaker написа:Вземи си малка и икономична кола. Не много хубава и скъпа. Като се научиш да шофираш добре и натрупаш опит и парички си купи нещо по-добро ;)

Да аз си мислех за Сеат Ибиза.Малка е и е много икономична :)

Един приятел има сеат ибиза, след 2002-а е, ама поддръжката му излиза скъпа. Иначе да, малък разход на гориво има.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 10 сеп 2012 19:12

Най-добре за теб ще е да си земеш Reno Clio или някаква кола от този сорт.Малка и икономична.

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 10 сеп 2012 19:13

CSKA Sofia 1948 написа:Най-добре за теб ще е да си земеш Reno Clio или някаква кола от този сорт.Малка и икономична.

По-добре меган, в момента карам меганче и си е супер... дизел, по 4,5 градско... с климатик! (е да, учебна е, ама все пак...).

Върни се в “Свободна зона”