Ivo-Chernomoretz написа:Жестоката реалност донякъде ......
Ето я жестоката реалност написана в замунда в едно много хубаво мнение ! Мнение за големите градове във "великия" запад !
Доста глупави пубертети и селяндури са се изакали тук и няма как да остана безучастен. Всеки един по-стар европейски град може да бъде представен като някаква пълна клоака - само да поискаш. Аз съм убеден, че повечето тук не сте си показвали носа на запад от Калотина, за да видите "райската градина" Европа какво представлява. В Берлин точно 4 пъти за 2 дена ме спряха забулени циганки за просия. Разиграваха се кючеци в самия център - и снимков материал имам как се кълчат немците! Фасовете, мръсотията и разкопаните улици са без коментар. Точно под телевизионната им кула, дето е голямата атракция се събират огромни тайфи изпадналяци и най-спокойно си пушат марихуана и вандалстват пред очите на хората. А в Париж били ли сте? Ами там чалмите са повече от белите лица! В Марсилия не излизайте след 22:00, че ще трябва да приемете Исляма! А Брюксел е в пъти по-мръсен и неуреден град от София, това ви го гарантирам. Всичко е въпрос на представяне! В Интернет има такива клипове за София, че ако не я познавате, ще си кажете - егати уникалния град! И обратно - може да се направи филм, който да я представи като кенеф. Защото всеки голям град си има плюсове и минуси - това е. Въпросът е, че тук е допуснато на наша територия да се снима филм, който буквално ни омаскарява, такова нещо не може да се допуска. Слава Богу - иде реч за нискобюджетна боза, която вероятно ще се види само от малка бройка затъпели хамерикански гъзове, които сигурно и Европа не могат да посочат на картата, камо ли България, камо ли София. Но при по-сериозна аудитория този изкривен начин на представяне може да ни донесе сериозни икономически загуби - отлив на туристи, инвестиции и т.н. Просто такава гаргара не трябва да се допуска. Хайде да станат перфектни сънародниците на Крисчън Слейтър, половината от които са полуграмотни маймуни в порутени гета, пък тогава да ни сочат с пръст. И спрете да роните сълзи колко ни е страншна столицата, как трябва революция и метеж. Дайте малко по-простички цели да си поставим, а? Излезте пред блока, прекопайте си градинката, посадете едно дърво, съберете някой и друг боклук. После с месеци ще ви е приятно да поглеждате от прозореца - от опит ви го казвам.