Затлъстяваща нация шампиони не ражда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Затлъстяваща нация шампиони не ражда
Аз също споделям мнението, че липсата на парите е половината от проблема, другата половина е слаби управленци в спорта (визирам Стефка Свилен Боби които го карат на доброто си спортно минало) и може би нетолкова добри и немотивирани треньори
Глупости най-тлъстата и мазна нация са американците, пък къде са в класирането. Всичко е до условия , бази, държавна политика...
Много верни неща пише в статията. По себе си и моя личен опит съдя. А за ролята на държавата съм писал в много други теми.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
castiel написа:Доктор Хаус написа:
Много намясто , незнам какво се чудите защо няма медали ??? ВИЕ в коя държава живеете ???
Всеки който е от БГ не смятам , че не се чуди защо е такова нивото ни , освен ако не си живей в някъв собствен живот и гледа Животът е прекрасен по Босфор тв и си мисли , че България е процъфтяваща държава..
Еи глупако Бахамите са 800 000 души Доминиканската република малко повече и им ат златни медали във спринтовите дисциплини и са 5 пъти по бедни от нас ,а ние сме 2та наи стара нация в европа след гърция.
Tommi написа:Тази статия е написана колкото за бройка. Не видях нито един затлъстял български спортист в Лондон, така че причините трябва да се търсят другаде.
Не е въпрососа в онези там... Въпросът е за тези тук.
Защото ако имаше повече хора с интереси към спорта и особено активно и професионално спортуващи нямаше да пращаме 60 човека в Лондон
Защото конкуренцията на местно ниво води до успехи на международно ниво
Защото вторачвайки се към малкото и за съжалеие неуспели до момента спортисти отблъскваме и нищожното желание на децата да спортуват
Има и още "защото" но няма смисъл да ги изброявам, ЗАЩОТО ние тук колкото и да и пишем проблемите няма да ги решим, а децата ще продължават да тренират футбол на ФИФАта
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Всички вие мижави същества които се срамите от България ме отвръщавате.
-
Глупости на търкалета, това за затлъстяването го кажете на онея с 40те златни медала, сещате се кои 
В сегашния свят шампиони не ражда нация, която влага в спорта за нацията, а шампиони ражда нация, която влага милиони в единици
Друг е въпросът, че при нас и в двете не се влагат пари

В сегашния свят шампиони не ражда нация, която влага в спорта за нацията, а шампиони ражда нация, която влага милиони в единици

-
Глупости на търкалета, това за затлъстяването го кажете на онея с 40те златни медала, сещате се кои 

ros написа:Tommi написа:Тази статия е написана колкото за бройка. Не видях нито един затлъстял български спортист в Лондон, така че причините трябва да се търсят другаде.
Не е въпрососа в онези там... Въпросът е за тези тук.
Защото ако имаше повече хора с интереси към спорта и особено активно и професионално спортуващи нямаше да пращаме 60 човека в Лондон
Защото конкуренцията на местно ниво води до успехи на международно ниво
Защото вторачвайки се към малкото и за съжалеие неуспели до момента спортисти отблъскваме и нищожното желание на децата да спортуват
Има и още "защото" но няма смисъл да ги изброявам, ЗАЩОТО ние тук колкото и да и пишем проблемите няма да ги решим, а децата ще продължават да тренират футбол на ФИФАта
У нас има доста хора с интерес към спорта, също и такива, които спортуват активно. Причината тези хора да не са в Лондон не е затлъстяването. Причината да няма силна конкуренция в България също не е липсата на незатлъстели хора.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- stpehenhunt11
- Контакти:
поприницп базите няма да попречат на желанието на човек да успее . Както едни успяват (Ямайка , Кения ,Армения ,Доминиканска Република , Азербайджан) така и ние можем . Всичко опира до желанието и на Олимпиадата отиват наистина спортисти ,които са се скъсали от тренировки и лишения ,за да стигнат дотам.Просто сме свикнали да се отказваме ,когато стане трудно и само да се оплакваме за бази ,терени и средства .Ако накой иска нещо достатъчно го получава...