ПОМОЩ ЗА АДИ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Re: ПОМОЩ ЗА АДИ!

Мнениеот Wishes » 18 юли 2012 17:25

Такива несправедливости ме карат да се замислям, за това какво богатство е здравето и колко е важно да бъдеш добре. Дано да сме и полезни на момичето. Желая и успех, много бъдещи усмивки и най - вече здраве. :!:
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 юли 2012 17:29

Изображение
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 юли 2012 17:31

Тук пише за нейното заболяване, което е рядка болест. http://spravedlivostbg.com/pages/page3/helpadi.html

Дано се оправи, това момиче както и всички други хора заслужават живот на тази земя.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 18 юли 2012 17:41

Ние сме държава 7 000 000 души. Достатъчно е по-малко от 5% от населението ни да пусне по един СМС...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 юли 2012 19:48

CSKA V-na написа:Ей като видя такива неща и направо не знам какво ми става. Жалко за всеки един човек, който го е споходила подобна съдба. Естествено, че ще се помогне на момичето,кой с каквото може, аз сега изпратих 10 смс, но не е това работата. Само като се замисли човек, стойността на един километър от тези тъпи магистрали, колко човешки живота може да подпомогне или спаси и направо не ми се мисли. Ма ние нали сме умници, ще строим магистрали, но кой ще кара по тях е без значение. Направо от едно известно време , ми се е отщяло да живея тук. Винаги съм си харесвал България, винаги съм спорил с роднини и приятели, които са навън, че и тук има място за развитие и за живот, ма те такова чудо, като сегашното не помня, може би далечаната 96г. или 97г. беше, донякъде може да се сравни.

Точно магистралите не са тъпи, само че нямам нито време нито желание да те образовам. Не е работата в 10-те SMS-а, които си изпратил и за които заслужаваш само поздравление и уважение, тук си прав. Проблемът е съвсем на друго място.... Следват въпроси с понижена трудност: Колко човешки живота могат да бъдат спасени със заграбеното от комунистите и техните издънки през смътните времена на прехода и изнесено от България? Ами само вилите на Любо Пъпката във Франция колко струват и колко хора могат да подпомогнат, а? Трети последен: Защо при такива "акции", когато става въпрос за неизвестно момиче, се събират 20 - 30 човека, които да откликнат, а само за Гого от "Тоника" (нищо против него, ама е известен) преди около 2 години за 1 (един) ден бяха пуснати над 60 хиляди SMS-а?
П.П. Преди време (точно когато събираха пари за Гого) пуснах тема във форума за едно почти сляпо младо момиче (Райна). В "пиковия" месец, когато беше пусната темата, на 17 777 бяха пуснати общо 72 (седемдесет и два) SMS-a, след това известно време пусках май само аз, докато закриха сметката на момичето. Така и не получих отговор на запитването си, защо сметката е закрита.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 юли 2012 20:11

Аз пуснах СМС. Направих го заради момчетата от форума. Направих го защото знам,че щом са се захванали с това значи не е измама и си струва да подадем ръка на това момиче. Направете го и вие!! Някак си те прави по-добър,макар и за малко.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 18 юли 2012 23:32

Късмет и от мен-дано се оправи момичето и всички хора с подобни болести.Хора помогнете,изпратете един SMS и помогнете на детето в тежкия момент :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 юли 2012 00:36

И аз пускам СМС. Желая успех в лечението на това красиво момиче!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 юли 2012 11:51

subzero написа:Аз пуснах СМС. Направих го заради момчетата от форума. Направих го защото знам,че щом са се захванали с това значи не е измама и си струва да подадем ръка на това момиче...

Определено не е. DMS е сериозна организация. Радвам се, че в случая с Ади кампанията е успешна. :)
http://www.dmsbg.com/index.php?page=3&item=254&p=0
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2012 13:13

Пратих смс-и. Дано да се оправи момичето!

Върни се в “Свободна зона”