намаляване на възрастта за пенсиониране, плюс увеличаване на заплатите в страната.
Все неща които в глобална криза са трудно изпълними,мен повече ми е интересно на къде ще поеме Гърция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
намаляване на възрастта за пенсиониране, плюс увеличаване на заплатите в страната.
MoNteSo написа:MORSKI написа:Не знам къде ще го хване или няма, но същият е злаожил в обещаията си затопляне на взаимоотоншенията с Германия и намаляване на възрастта за пенсиониране, плюс увеличаване на заплатите в страната.
Това са взаимноизключващи се обещания. Отново те питам, мислиш ли, че Меркел ще се зарадва на увеличението на заплатите, или намаляването на пенсионата възраст...
MORSKI написа:acmilan написа:Комунягите реално биха и на двете места... Това, което виждам на пръв поглед е обтягането на отношенията по оста Франция - Германия и Гърция - ЕС.
Как пък го видя това обтягане между Франция и Германия, като обещанията на Оланд са за точно обраното. Меркел пък е сред първите, които са го поканли. Въобще пишете много странни неща
Саркози беше достатъчно анти-Германия настроен, така че не вярвам Оланд да прави същата грешка
boys85 написа:acmilan написа:Комунягите реално биха и на двете места... Това, което виждам на пръв поглед е обтягането на отношенията по оста Франция - Германия и Гърция - ЕС.
Тези, които наричаш "комуняги" във Франция са по-десни и от нашите десни.![]()
Иначе очаквано Оланд да спечели, дори мислех, че с по-голяма разлика ще победи. Колкото и да го мразят Саркози, именно той им беше най-силният кандидат. Сега ще я втасат и очаквам да се сринат до нивото, в което са Испания и Италия в момента.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта